bak şimdi senin saçma bir biçimde üzüldüğünü söylemeliyim. Boyun kısaysa sevdiğin veya arkadaşların seni öyle kabul etsin etmiyorsada konuşma onlarla. Boyum kısa diye özgüvenin düşmesi bir defa çok duygusal yaklaşım gereksiz boyun kısa diye üzüleceğine öncelikle mantıklı düşün kimse seni aşşağılaması için bir neden de değil giyimine özen gösterirsin girersin topluma çokta güzel olur sağlığında önemli tabi ama şunu unutma boyun kısa diye kendi kendine üzülme bunu avantaja çevirmek senin elinde bence olumsuz olman için bir neden yok
010 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorum için teşekkür ederim ederim mantıklı ve düşünceli bir yorum 😊 fakat kısalığın bir avantajı yok. Ben buna hırs yapıp kendimi geliştirdim ama fark etmiyo bak boy hala aynı. Evet o insanlarla artık konuşmuyorum zaten çıkardım hayatımdan. İnsan içine girmekten sakınıyorum topuklu ayakkabı olmadan ve üzülüyorum kendi kendime doğru
Soran+1 yılRahat yaşayamıyorum zaten ya
Soran+1 yılÇıkıyo işte tam dediğin gibi. İyi empati yapıyosun
- +1 yıl
Bende saçlarım dalgalı diye ağlardım çocukluk kafasıyla tamam aynı şeyler değil hiç hoşlanmazdım herkesin saçıda düz ve havalıydı ama yıllar geçtikçe anladımki üzülmeme gerek yokmuş saçımla yaşamaya başladım onla bütün oldum şimdi insanlar saçım hakkında iyi şeyler söylüyor yani sen bununla yaşamayı ve bununla bir bütün olmayı anlarsın bir gün er ya da geç umarım istediğin gibi olur
Soran+1 yılBen bu vücut bana aitmiş gibi hissetmiyorum ki yabancılıyorum
Soran+1 yılBiliyorum gidemem ama bu fikre alışmak da mümkün görünmüyo. Beğenmiyorum kendimi
En İyi Cevaplar
buna benzer sorunları bir aralar bende yaşadım az çok anlaya biliyorum benimki senin sorunun aksine uzun ve zayıf olmamdı spor ve yeme içmene dikkat ederek aşa biliyorsun bunları boy konusuna gelince bir çok erkeğin (bende dahil) aaa şu çok kısa bunla olmaz demediğini biliyorum tam aksine erkeklerin genel bakış açısı kendimden uzun kızla birlikte olmamdır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de zayıf sayılırım kilolu değilim. Ama erkekler için önemli yani ben 1-0 gerideyim. Ya hadi onu da geçtim biri mutlaka çıkar bir ben kalmadım ki yalnız. O da değil. Ben aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi. Sporla uğraştım uzun yıllar voleybol, pilates vs. Ama genetik işte herhalde
bende bu problemi bir süre yaşadım ama kendini sevdikten bedeninle barisik olduktan sonra herşey geçiyor..
hem kısa boylu kızlarin tercih edilme oranı fazla😉024 Yorumla
Soran+1 yılDeğil aşkım yaaa. Sen nasıl aştınbu sorunu?
Soran+1 yılGeliştiriyorım da çirkin olduktan sonra bir anlamı kalmıyo insanlar değerine bakıp geçiyo tanıma gereği hissetmiyor
Soran+1 yılEvet olmamalı ama ben taktım işte bebiş 😔
- +1 yıl
bakimli olabilirsin güzel kokular ve yuzunle birazcık makyaj illaki herşey düzelir.. hem hiç kimse bulunmaz Hint kumaşı değil ki ortamlardan kaçmanı gerektirecek ne olabilir.. herkesin bir kusuru bir hatası elbet vardır sen bu konuyu takinti olusturusan zaafin olur ve insanlar seni hor göreceği konuyu ellerine kendin vermiş olursun.. unutma ki sen kendin için en güzel kişisin😊
Soran+1 yılÇok bakımlı biriyim. Makyajı da iyi yaparım tarzım da var. Ama malzeme yok. yani bende işe yaramıyor gibi geliyor. Topuklu giyince de boy takıntımı anlıyolar gibi geliyo.
- +1 yıl
Rakamlardan anlıyorsun )
Soran+1 yıl@dericekett giymemeli miyim?
- +1 yıl
Kesinlikle giymemelisin ) seviyorsan japon, kore tarzı dar olanlardan olabilir
Soran+1 yıl@dericekett dar derken?
- +1 yıl
Kisa darbiste netten bak japon style
Soran+1 yıl@dericekett topuklu ayakkabı demiyo muyduk biz?
- +1 yıl
Ben, aslinda rmys1@ kullaniciya cevap yazdim. Topuklu ayakkabi ayak bileklerin ince ise hic sorma bile giy. Ya ne sacmaliuorum ben ya ben anlamam bu islerden
Soran+1 yıl@dericekett ya ince zaten ben de zayıf bir kızım da yakışmaz ki boyla alaklı diye dedim ben
- +1 yıl
Seni gormeden bir sey diyemem, hayal etmekte şu an hiç işime gelmiyor )
Soran+1 yıl@dericekett tamam sağ ol gene de :)
- +1 yıl
Sende
- +1 yıl
@dericekett bana cevap?
- +1 yıl
Tercih edilme orani daha fazla demişssin ona dedim
- +1 yıl
Himm?
- +1 yıl
Tamam
+1 yılYoo bence özgüvensizlik sebebi değil benim boyum 1.58 ama onun dışındaki herşeyim mükemmel ve gayet özgüven sahibiyim :)
010 Yorumla
Soran+1 yılOnun dışında diyosun bak. Eksik yani bir taraf
- +1 yıl
Evet tabiki ama Türkiye ortalamasına bakarsan çok kısa sayılmaz ve sonuç olarak özgüvensizlik sebebi değil
Soran+1 yılbir de nasıl özgüven sahibisin? Fiziğini beğeniyo musun cidden? bir kıyafetin içinde rahat hissediyo musun insan içinde?
Soran+1 yılYurtdışında napıyosun? Rusyaya ya da isveç e filan gitsen mesela? Ya da almanyaya?
- +1 yıl
Kızlarda en hoşuma giden boy 1.58😂
- +1 yıl
Evet beğeniyorum yurtdışına gittiğimde Avrupa'ya gitmiştim genelde kızlar sapsarı oldukları için ben çok esmer olmamama rağmen kızlar bile yazmıştı 🙈😂
Soran+1 yılBen sarışın mavi gözlüyüm ve kısayım. Rağbet görmez ya 😂 ama esmer evet görebilir bak
Soran+1 yılKız siyah peruk mu taksam gitsem? bir de bronzer 😂
- +1 yıl
Boyat saçları ne peruğu 😂
Soran+1 yılBen sarı seviyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Güzellik... canım arkadaşım kişiden kişiye değişir bence senin kalbin güzel ve sabret elbet seni herhalinle sevecek biri mutlaka olacak ve mutlu olacaksın üzülme bende tipsizim hiç sevgilim olmadı oldu bir tane ama o aşkın sonu çok kötü neyse üzülme ben seni görmedim ama güzelsin ;) :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy sağ ol ya çok içten mi yorum olmuş :)
- +1 yıl
Tabi ki ben seni tanımasamda çok iyi anlıyorum ve üzülmeni istemiyorum, hayatını olduğun gibi yaşa ve asla bu neder şunlar beğenirmi diye düşünme içinden geldiği gibi yaşa yani kendin ol sen zaten güzelsin ve günümüzde artık güzellikten ziyade kişilik önemli seni dış görünüşün, paran için sevecek kişiden hayır gelmez onları sil hayatından seni üzerler ama sen sabredersen canım seni kucaklar dolusu sevgiyle bekliyor olacak ( dostun hayat eşin ) mutlu ol ve yaşa çok uzattım ama seni tipinle giyiminle yargılayan arkadaşım dediğin insanlar varsa iki kere düşün tamam kendine iyi bak :) :)
Soran+1 yılSen de kendine iyi bak. Düşünücem bunu. Sevgiler 😊
+1 yılBence hic dert etme yuzun guzelmi? Gulusun ictenmi benim boyun 1.80 bir ara spor salonunda bir kiz gordum arkadan, tahmin ettim kiz cok guzeldi sac seklinden anladim tabi yanina gittim boyu sanirim 1,50 felandi ama cok iyi ve tatliydi sahibinin olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılYani çirkin sayılmam güzel demiyim ama. Ama rus aşığı herkes? Var bir bildikleri. bir de ben yurtdışına çıkmayı düşünüyodum okulla alakalı ama bu tip meselesi beni endişelendiriyo yani boy vücut. 😞 dalga geçilmek istemiyorum yine. İnsanlar çocuk gibi. Kusurları yüzüme vura vura zevk alıyolar
Soran+1 yılAma sen uzunsun ki zaten. 1.80 le manken bile olunuyo erkeklerde
- +1 yıl
Sende kendine eğlenceli bir imaj yarat. Ne biliyim dalga geçenlere kısa boylu kızların aslında güzel ve çekici olabileceğini göstermek için dünyaya gönderilmişim felan de. Konuşarak çöz işi. Bunun icinde bol bol kitap okumalisin tabi
Rus asigi hikaye benim etrafimda bir suru rus kiz var inan kulturluler ve anlayislilar fakat esmer, kara kaşlı, gözlü bakımlı bir Turk kızı hiç birinin yerini turmaz. Bu şahsi yorum tabi. - +1 yıl
Belkide oyleyimdir, yani yolda görsen bakmamak için kendini zor tutanlardansın diyeceğim ama şimdi bizim kızlara baktıgımızdan çok bakıyorlar. Çoğuna selam vermek durumunda kalıyorum. Demem o ki böyle birinin yorumu bu yani kafana çok takma.
Soran+1 yılAma olamıyoruz ki.. Çabalıyorum ama olmuyo. Ben de kültürlüyüm anlayışlıyım ama onlar kadar güzel değilim
- +1 yıl
Dünyanın tepesine çıkmaya çalış, fakat seni daha iyi görmeleri için değil sen dünyayı daha iyi görebilmen için.
Bundanda birsey anlamiyorsan yazma en azindan bana yazma
Soran+1 yılNasıl yani? Anlamadım
- +1 yıl
Kendin icin yaşa zaten ozaman insanlar seni farkedip pesine takilacaklar. Ama sen Şu an tam tersini yapmaya cabaliyorsun. Understand?
Soran+1 yılEvet tam da dediğini yapmaya çalışıyorum. Kendim için o ameliyatı olmak. Estetik olmak
- +1 yıl
Megaloman mi olmak istiyorsun tercih edilip kaynasmakmi anlayamadim dogrusu
Bu kadar takmayin, kisa boy ozguvensizlik sebebi degil soylediklerinde bana gore cok sacma.
Ki belki cogu insan da boyledir bilmiyorum orasini ama, begenen boyle begensin. Dusuncen yanlis05 Yorumla
Soran+1 yılHangi söylediğim saçma mesela?
Soran+1 yılBen kendimle alaklı kötü ve çirkin hissediyorum sorun bu. Elalem değil ki :) kötü görünen bir şeyi nasıl güzel gibi algılayabilirim aynada
Soran+1 yılBen beğenmedikten sonra kendimi ahmet mehmet beğense kaç yazar? :)
Bence özgüven eksikliği sebebi. Hele bide yazın kuşadası taraflarında ısveçli bayanlarin yanına gitseydin hepten özgüven sıfıra inerdi
033 Yorumla
Soran+1 yılBodruma gitmiştim orda da vardı. bir gün ameliyat olursam ben de onlar kadar mükemmel olucam ama
Soran+1 yılPlajda? Evde napcam. Olcam ben 1.5 yıl uzun değil. Ayrıca 1.80 gayet iyi bir boy dünya şartlsrında bile. Neyin tasası? Ayrıca sen erkeksin nasıl göründüğünün ne önemi var?
Soran+1 yılHallolur onlar. Ama olan kadar çıkmasam mı yurtdışına bu halimle? İstiyorum ailem de göndercekti ama özgüvenim yok bu tiple. Sence napıyım?
Soran+1 yılBiliyorum zaten çalışmaya başlayınca ödeyebilirim. 2 yılsonra avukat olucam sonra biriktiririm annem de yardım edicek biraz maddi anlamda
Soran+1 yılİyi bir karar ama keşke bu dünyaya eksik biri olarak gelmeseydim her şey çok güzel olurdu. Her şeyim tam bir tek cüceyim. Özgüvenim yok yurtdışında nasıl konuşucam arkadaş bile edinemem bu kompleksle?
Soran+1 yıl1.61
Soran+1 yılEe neden sordun yorum yapmıcaksan?
Soran+1 yılAma çok fark olmuyo ya 1.50 ile aramızda. Başka şeyle derken? Spor mu? ben zatem fitim ama bir şeye yaramıyo. Voleybol oynadım lisede bolca ondan dolayı
Soran+1 yılŞey bu saatten sonra uzamam lisede biraz attı boyum spor ve kalsiyum vs destek aldım ama yaşım 20 olcak artık geç.
Soran+1 yılZamanı gelince ya çözemezsem diye bakıyorum artık. Ya avukatlık yaparak o kadar parayı bulmazsam. Gerçi vasıflıyım. 2 yabancı dil biliyorum diplomalarım iyi. Ama işte bir kere girdi ya o kafama. Annem diyodu ki ben bu yaz italyaya gidicem sen ingilizce biliyosun ya benle gel yardımcı ol. İstiyorum gitmek ama bir yanımda da bir moral bozukluğu
Soran+1 yılbir de şey şimdi ben master istiyodum yurtdışında ama bir an önce işe başlayıp para biriktirip ameliyat olmak istiyorum. Master sonraya mı kalsa onu düşünüyorum
Soran+1 yılHayır sadece eksiği kapatmak istiyorum. Bunlar mesele değil. Dil öğrenmek kolay. Oturcan çalışcan. Hukuk kazanmak da aman aman bir iş değil.
Soran+1 yılBunu kıskanıyolarsa da hep ufacık tefeciksin diyolar arkasından. Niye taktılarsa benim ufaklığa bu kadar anlamadım ben? Ben de hep zayıftım ama kimsenin kilosuna laf söylemedim, maddi durumuna da başka bir şeyine de. Terbiye yok
Soran+1 yılÖyle oluyo zaten
Soran+1 yılGüzel zaten ben ingilizce konuşurken bile gevezetim düşün. Konuşkanım ama uzunların yanında kendimi mongol gibi hissediyorum bu da sohbetime yansıyo
Soran+1 yılSorabilirsin ne istiyosan
Soran+1 yılAttım mesaj
+1 yılevet özgüven dış görünümle direk alakalı bir durumdur çok mutsuz hissediyorsan psikolojik destek almalisin
05 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik destek işe yaramadı
- +1 yıl
boyun kaç cüce misin
Soran+1 yıl1.61 yeni nesle göre cüceyim
- +1 yıl
o hoooo normal boyun bir kadın için kendi kendine tribe girmişsin sen şişko değilsen her şey yakışır
Soran+1 yılZayıfım ama yakışmıyo o manken gibi kızlara yakışıyo sadece bize değil
Morelini bozma kısa boylu olmayı sen seçmedin bence hiç bir farkı yok insan insandır sen başkalarının seni beğenmesine ihtiyaç duyma
026 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmicekleri kısmı doğru yani? Bunun bir kusur olduğu da?
Soran+1 yılEvet başkalarınu da geçtim. Aynaya baktığında kendinle alakalı ne hissediyosun mesela? Benim" ya ne kadar çirkinsin " diyesim geliyo. Kafamdaki ses kendimi aşağılıyo
Soran+1 yılbir ben değilim ama bu umrumda değil. Ben öyleyim sonuçta ve kendimden sorumluyum. Ben seçen taraf olamam , başkaları özellikle dr erkekler bana uygun olamaz. Seçen taraf olmak için onlardan üstte olmalısın.
Soran+1 yılHayır yanlış anladın. Güzel vs bir şekilde seçecebilecek standartta olacaksın mesele o. Yani etim ne budum ne insanlar seni görmüyo bile ne seçimi?
Soran+1 yılBeni*
Soran+1 yılYok seçmek istiyorum işte. İsteyen olsun kararı ben veriyim istiyorum. Hep talep eden olmak yorucu
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyosun?
Soran+1 yılHayır ben kendimi seviyor olsam geri kalanı taknazfım ama ben bu ufak halimi sevemedim hiç
Soran+1 yılStanfardın altına olma fikri beni mahvediyo.
Soran+1 yılDefolu gibiyim. En sona kalmış rafta. Mecburen indirimde satıyorlar. Birş isveçli bayanlar demiş. Hepsini allah kahretsin bizden alıp onlara veriyorlar. Dünyanın göz bebeği onlar ve slavlar.
Soran+1 yılBu konuda güçsüzüm evet. Cüce ve çirkin bir kadın olmak zor. Hele ki etrafın güzelse bu daha da zor
Soran+1 yılBunu her kadın umursar.
Soran+1 yılTamam sağ ol gene de kardeş
Soran+1 yılOldun sağ ol vaktini harcayıp yazdın bir şeyler destek oldun :)
Güzellik fiziksel boyuta sıkışmış bir kavram değildir
012 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için güzellik oldukça önemli. Aa ne kadar zekisin. 3 dil konışuyosun çok seksi demicek kimse bana
Soran+1 yılTamam da duygularla olmuyo sadece ama güzel bir kadın arıyolar o da ben değilim. Minyokcuk'um ben sadece 😔
Soran+1 yılMinyoncuk*
Soran+1 yılYok haklısın. Zaten bana hissettikleri için gelsin o erkek mantıklı olan o. Ama ben kendimi kötü hissediyorum insan içinde. Sosyalliği severim ama kendimi kısıtlıyorum artık bu halde çıkmıyım diye.
Soran+1 yılYok yani onla alakalı değil cüce bir kadın çekici olamaz. Bu net. Ben de şanssız doğanlardanım. Heğ dalga geçilecek ima edilecek. Belki bir de bu sebepten reddedilicem. Nasıl özgüven kalır geride? bir kadın olarak alışverişten bile nefret ediyorum biliyo musun
Soran+1 yılÇirkin göründüğünü, diğer kadınlardan geride olduğunu kabullenmek öyle kolay değil. Hele benim gibi hayatta her istediğini bir şekilde başarmış hırslı bir insan için mümkün değil. Ameliyat olucam param olursa yani boy değiştirilebilcek bir şey ama bu kısa geçirdiğim yılları nasıl düzelticem onun yoluna bakıyorum. Aslında bu haldeyken bir ilişkim olsa çok mutsuz olurdum yani kendimi rahat hissettim bu vücutla
Soran+1 yılHissetmem*
Soran+1 yılCüce değilsen empati yapman oldukça zor ama 😔
Bence sen kendinLe barışık degiLsin kendinLe barışık oLmaLısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bu tiple barışık olunmaz bit kadarım
+1 yılAllah aşkına boyun kaç 150 filan mı benimde 183-184 boyum var kısa kızlar benim için her zaman önceliklidir
091 Yorumla
Soran+1 yılEn ideal boydasın sen ne güzel 😔 1.61 maalesef
- +1 yıl
bak benimde boy takıntım var ayakkabımın içine hep iç tabanlık koyum 3-4 cm daha uzun oluyorum ama öyle bile kısa hissediyorum ailem gördüğünde manyak mısın daha ne uzayacan filan diyorlar ama ben pek memnun değilim birde 161 boy uzun zayılır yani kısa kızlar çok daha iyi bence ben yanımda kısa bir kızın olmasını çok isterdim omzumu filan geçmesin istiyorum
- +1 yıl
fiziğin kötü olması boyla ilgili değildir ki kaç kilosun
- +1 yıl
bende ameliyat olmak istiyorum araştırdım 1 seans 5-6 cm 2 seans 12-13 cm 20-200 milyar arası parası var çok pahalı keşke zengin olsam yaptırsam
Soran+1 yıl41. Ya manken zayıflığımdayım daha da minyon yapıyo bu beni. Zayıflığımı seviyorum ama boyumu değil ince belliyim allahtan kalça filan var kıvrım filan. 80-58-85 ölçülerim manken gibi , bacak boyum 93 cm sadece. Boyum kısa ondan
- +1 yıl
ne güzel ya bence mükemmel
bu boya bakanlar hep yanıma yakışsın diye filan istiyorlar
gerçek sevgi yok onlarda
lütfen takma şu boyu kısa kızlar çok daha tatlı bence çok daha çekici bana göre
bende kendi boyumu takan biri olarak sana bunu demem ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut ölçülerin çok iyi
Soran+1 yılO ölçüleri göremiyorlardır erkekler yere yakın olunca tepeden görünmüyordur belki ne dersin? 😂
Soran+1 yılSen neyini sorun ediyorsun? 1.84 le manken bile yaparlar vücut varsa. Uzun bir boy yani standart bile değil.
- +1 yıl
alakası yok ya sen kendini gömme bu kadar lütfen benim annemle babamda 160 boyu var
erkekle kızın aynı boyda olması güzel değil hiç zaten bizim sınıfta bir kız vardı 180 boyu vardı yan yana gelince bana hiç güzel gelmiyordu valla benim yanımda kısa kalan kızlar benim çok hoşuma gidiyor
avmde dolaşırken 190lık kızlar görüyorum arada ben bunalıma giriyorum keşke bütün kızlar 150-160 olsa
- +1 yıl
benim vücut genetiğim çok iyide boyum o kadar iyi değil 187-193 arası adamlar var onlar çok daha ilgi çekici
- +1 yıl
erkekler tarafından beğenilmek için istemiyorsundur inş boy uzamasını
- +1 yıl
birde senin kariyerinde iyimiş sen neden taktın bu kadar ya
Soran+1 yılKendim beğenmek istiyorum. Neden ki?
- +1 yıl
ayakkabının içine iç taban koyuyor musun sen benim ayaklarım ağrıyor ama takıntılı olduğum için umrumda olmuyor
- +1 yıl
iyi o zaman bende kendimi beğenmek için istiyorum özgüven sorunu bendede var bu boy yüzünden
- +1 yıl
spora başlamıştım orda benden uzun erkekleri görünce dayanamadım bıraktım sporu böyle dalyan gibi 190luk çocuklar kıskandım çok pis ve üzüldüm
Soran+1 yılAma sen uzunsun. Omuzların mı dar? Kilo mu var? Sorun ne. Ya benim konuştuğum çocuk 1.83 tü. Allahım o nasıl fizik. Manken bildiğin. 1.85 üstü kütük gibi oluyo.
- +1 yıl
sen 183-184 boyunda bir erkeğe bakar mısın peki?
- +1 yıl
evet kilo sıkıntım var omuzlar geniş vücut genetiğimde iyi ama zayıfım mlsf tip filan memnunum 75-80 kilo olsam efsane olur benim abimde 183-184 83 kilo çok güzel yani bu kiloda olsa bende mükemmel olcak doktora gidicem ztn
Soran+1 yılSen manyak mısın en çok sevdiğim boy bir erkekte 1.80 civarı. Max dediğin kadar. 1.85 üstü cidden kütük gibi sığmıyo bir yere. Vücudu fit olcak azıcık omuz falan geniş olsa tamam. Ama tabi öyle bir erkek beni ister mi emin değilim
Soran+1 yılŞu an anladım ki bu iş kafada. 1.84lük bir adam nasıl kısa hisseder ya
- +1 yıl
niye istemesin ki valla ben direk bayılırdım
kendime kıyafet almıyorum kilo alınca güzel kıyafetler almayı planmayı düşünüyorum kıyafetler üstümde güzel durunca mükemmel olucak bak senin öyle bir sıkıntın da yok fiziğin iyi istediğini giyebiliyorsun ne güzel ya - +1 yıl
evet ya air force giyiyorum o ztn tabanı 3 cm birde içine 2-4 cm iç taban giyiyorum onları giydikten sonra bile beni tatmin etmiyor ya 193 filan olmak isterdim
Soran+1 yılİşte istediğimi giyemiyorum. Hep topuklu giyiyorum dışarda hep. 😞 topuklu olmadan çıkamıyorum.
- +1 yıl
kaç cm topuklu giyiyorsunuz
Soran+1 yılÇok enteresan ya. Ama neden? Basketbolcu mu olmak istiyorsun? Çünkü sadece NBA için kısa boylusun 😀
Soran+1 yılYani bendekiler hep yüksek topuk. 11-12 cm. Alıştım ya gerektiğinde koşabiliyorum bile.
Soran+1 yılTopukluyla boyum 1.72 falan oluyo ama tabi belli oluyo topuklu olduğu
- +1 yıl
ya ne bileyim benden uzunları görünce moralim bozuluyor çok daha dikkat çekici olucağına inanıyorum kendimi daha özgüvenli hissediceğime inanıyorum basketbolda smaçta basabilirim şimdi 183-184 boyla yanımda kızın kısa kalması için 150-155 olması lazım ama boyum 193 filan olsa 160lık kızlarda yanımda kısa kalır filan ne bileyim 196da olabilir
çok istediğim bir şey daha 3 ay önce doktora gittim boy uzaman durmuş dedi - +1 yıl
benim gibi takıntılısın demi sende ben burda 500 tane boy sorusu sormuşumdur ya valla
Soran+1 yılDurmuştur muhtemelen evet. Yanındaki kız kısa kalsın mi istiyosun? Bak ben topuklu giysem bile sen kadar değilim 😊
Soran+1 yılÇok hem de. Ama biliyo musun arrtık bu iş anca ameliyatla. Ama senin yerinde olsam dokunmazdım vücut yapardım saç baş imaj falan. Çünkü zaten uzunsun ama senin fikrin en önemlisi
- +1 yıl
sen topukluyla bile benim yanımda uzun kalıyon ya aynen yanımda kısa kız olmasını çok istiyorum böyle sen şimdi istemez misin yanında uzun boylu bir erkek
- +1 yıl
şimdi boyun 180 olsa aynı gibi olucaz hiç güzel değil bence ama sen aşağıdan bakmak istemezmiydin erkeğe
Soran+1 yılİşte sıkıntı o ben uzun boylu erkek seviyorum. Max 1.85 falan. Zaten aşağıdan bakıyorum emin ol. :)
- +1 yıl
Lütfen ama sende yapma ya karakterin iyi kariyerin var fiziğin iyi mutlu olmak için istiyorsun uzun olmayı biliyorum ama bak ben olsam yanında senin hep överdim boyunu yani bence bu ameliyata girme belki sakat kalırsın lütfen yapma yani sen vazgeçersen ben bile vazgeçicem bu takıntımdan lütfen böyle düşünme
- +1 yıl
ya şimdi erkekleride düşün bak belliki çok uzun erkek sevmiyon zaten topukluyla 172 oluyorsun 180-185 arası erkekler senin yanında özgüvenli olur ztn yakışırsınız yani boyla alakası yok bence bunun ben çok görüyorum böyle şeyleri
Soran+1 yılYa sakatlık kısmına girmesek? Ama böyle de olmıyo her gün üzülerek. O riski almak gerekecek. Fiziğim iyi değil. Boyum da kısa. Nesini öveceksin 😀
Soran+1 yılAma ben topuklu giymek istemiyorum iğrenç bişey o. Ayrıca plajda? Evde?
- +1 yıl
fiziğin süper bence boyun uzun değil diye fiziğin kötü olmuyor boyunun her tarafını överdim ben
- +1 yıl
ben sevgilin eşin olsam senin topuklu giymene izin vermezdim zaten valla giyme bence hatta boyunu kısaltabilirsin biraz
Soran+1 yılNiye giymiyim cüce gibi olurum yanında 😂
- +1 yıl
ol işte daha iyi çok daha tatlı olur yan yanayken
perdeyi bana astırırsın mesela ama boyun 175+ olsa kendin asarsın hiç güzel bir şey değil üst raflardaki şeyleri bana al dersin mesela ama boyun 180 olsa böyle bir şey olmaz bence kötü bir şey benim hiç bir vasfım olmaz yani - +1 yıl
şimdi 180 boyun olsa sen bana bakmazdın bence diye düşünüyorum haklı değil miyim
- +1 yıl
kız gittin mi la cevap vermedin merak ettim
Soran+1 yılGayet de bakardım nerdeyse aynı boyda olurduk topuklu giymezdim zaten oh ne rahat 😂 ya kısa kız problemdir her zaman. Uzun değildir. Defoluyuz biz. Çok yoklukta olan bakar bize 😊 anladın mı durumu?
- +1 yıl
alakası yok bence ben sarışın mavi gözlü kısa bir kız görseydim kaçırmazdım kesinlikle
Soran+1 yılBen sarışın mavi gözlüyüm. Kimse de istemiyo beni. Sarışın mavi gözlü ince minyon yerine sarışın mavi gözlü uzun ince daha mantıklı değil mi?
- +1 yıl
valla ben kesinlikle sarışın mavi gözlü ince minyonu seçerdim
Soran+1 yılBoy takıntından dolayı çünkü canısı 😊 1.90 olsan bakmazdın
- +1 yıl
2 metre bile olsam isterdim ben
- +1 yıl
seni çok merak ettim kesin güzelsindir boşa takıntı yapma bence
Soran+1 yılTakip ettim ordan bakabilrisin
- +1 yıl
ne güzel kızsın işte daha ne istiyon
Soran+1 yılFiziğim yok
Soran+1 yılAma çok sağ ol mutlu oldum öyle diyince :)
- +1 yıl
fiziğin boyla alakası yok ya ne uzunlar gördük biz
şaşırdım açıkcası bu kadar güzel kız neden bu kadar takıntı eder diye - +1 yıl
ne demek çok iyi bir kızsın belli ki mutlu olmayı hakediyorsun üzülme sakın
Soran+1 yılYa ben güzel uzun bacaklar istedim hep uzayamadım voleybola rağmen 😔 hep diyorum keşke yüzüm güzel olmasa da fiziğim olsa
Soran+1 yılAma o uzunlar kendilerini mükemmel sanıyor. Arkadaşım 1.80 boyunda kilolu bir kız bayağı ama manken gibiyim nerdeyse diyo ve çok egolu. Ben? Ben bit kadarım ya tek koluyla kaldırıyo kız beni izbandut gibi.
- +1 yıl
öyle olsa kesin keşke fiziğim olmasada yüzüm güzel olsa derdin
- +1 yıl
kötü bir şey bence ya egolu insanlar
mütevazi insanlar candır bence
Soran+1 yılYüzüm de çok güzel değil. Sıradan. Yani ben anlamadım 1.80 boyunda çata pata kız nasıl bu özgüvende olabilir? Gerçekten dediği gibi erkekler böyle kızları mı beğeniyo. Ben çok narinim mesela. Elim kolum ince
- +1 yıl
yok ya hiç bir erkek öyle bir kızı beğenmez
erkeklerin çoğu abaza göğüs kalça büyük filan olsun isterler
ben narin zayıf-normal kızlardan hoşlanırım mesela kız dediğin narin olur çicek gibi olur
Soran+1 yılVe neden öyle dedin güzeller mi takıyomuş genelde? Benim güzel kız arkadaşlarım takmıyo hiç ve mükemmeller
- +1 yıl
kusursuz olmak istiyorlar genelde
Soran+1 yılAma o zaman o çata pata kızdaki özgüven nerden geliyo
- +1 yıl
benim yüzümde çiller vardı onlar için muayene oldum sırtımdada var hiç kimse kusursuz değildir benim sırtımdaki çilleri gösteriyim istiyorsan
- +1 yıl
belli olmuyor ki bu işler çirkin olupta çok özgüvenli olanlar var güzel olupta özgüvensin olanlar var özgüvenli olan güzel olmuyor
Soran+1 yılAma bunlar düzelebilen bir şeydir. Ve bende çok daha fazla kusur var. bir servet ödemem gerekecek bu vücudu düzeltmek için. Zamanında intiharı bile düşündüm böyle devam edemicem diye düşünüp
- +1 yıl
ne kusurun var ki
Soran+1 yılŞunu merak ediyorum. Diyelim ki çirkin olduğunu düşünüyosun? Erkekler de pek yanaşmıyo. Nasıl özgüvenli hissedersin? ( kendimi anlattım şu anda )
- +1 yıl
iyi giyinmeye çalışırım kendimi nasıl güzelleştirebilirim diye düşünürüm kendim için tabi
karakterim çok iyi olduğu için beni gerçekten seven biri çıkıcağını düşünürüm
Soran+1 yılMoralman çok kötüyüm biliyo musun şu an
- +1 yıl
Çok güzel bir kızsın karakterinde çok iyi kariyerinde
erkekleri çok umursama bence onların çoğunun akılları aynı yere çalışıyor şimdi seni kullanan aldatan bir erkekle sevgili olsan iyi mi olurdu
Soran+1 yılAynılarını yaptım tarzımı değiştirdim. İmajımı her şeyimi ama olmuyo hala minyoncuğum 😔 hala o kızlar gibi değilim
- +1 yıl
o kızlar umrumda değil ben seni olduğun gibi seviyorum desem yine mi aynı düşüneceksin
Soran+1 yılO kızlar benim umrumda. Beni yanında gezdirmekten utanırdın. Oyuncak kadarım çünkü
- +1 yıl
sen kızsın birde takipçilerinin çok erkeklere size hep yazıyor filan bize kimse yazmıyor etmiyor ben daha kötüyüm
- +1 yıl
seni yanımda gezdirmekten gurur duyardım sana kimse laf yapmasına izin vermezdim
Soran+1 yılSorun da bu işte ben kızım. Ben teklif edince hep sorun oldu bugüne kadar. Kızların tekkif etmesi galiba çok yanlış. Ben yazaeım sana merak etme :)
- +1 yıl
valla benim çok hoşuma gider ne bileyim bana çicek alan bir kız olsa benden mutlu insan olmaz hayatta
Soran+1 yılÇiçek mi? Erkeğe çiçek?
- +1 yıl
evet çiçek valla erkeğiz diye böyle erkek şunu yapmaz onu yapmaz şöyle olmaz böyle olmaz
o çiçek bana bir saatten çok daha değerli gelirdi açıkcası
Soran+1 yılAa bak çok güzelmiş alırdım valla ya.. Ben geçen şey düşündüm bana alan yok ya. Evin adresini verip kendime çiçek mi yollasam acaba diye :) ben yalnız kalıcam galiba öyle gözüküyo
- +1 yıl
deme öyle ya bende yalnızlıktan ölücem bende mi kendime yollasam bir tane ne yapsam :D
Ben yolluyum sana bir şey karşılık beklemeden mutlu ol yeter ki - +1 yıl
boy takıntın gitti mi?
- +1 yıl
kendimden biliyorum takmayaya çalışırsın gitti gibi gelir ama gitmez hayatta
- +1 yıl
Sen cevap vermeyince korkuyorum valla intihar filan edicek diye
- +1 yıl
ayak numaran 36 mı doğru bildim mi
- +1 yıl
bu arada seni takip etmeyi unuttum özür dilerim kalbin kırılmamıştır umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaan senin derdinde bu olsun boşver :)
takılacak mevzu değil bunlar. sadece barışık ol kendinle08 Yorumla
Soran+1 yılAma bir kadın güzel olmak istiyor doğal olarak. Keşke salak ama güzel zarif bir kız olsaydım. Mesela dil biliyorum annem de beni yurtdışına yollamayı düşünüyo seneye yazın. Benim tek düşündüğüm ne biliyo musun? İngilterede hobbit gibi kalırım. Çirkin kalırım. Sence napmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılbende senin yerinde olup yurtdışında gezip tozmak isterdim :)
gördün mü? kimse bir şeylerden memnun değil.
kimse dört dörtlük değil.
hem hobbit diyorsun aam yüzüklerin efendisi filminin başrol oyuncu da bir hobbit.
bu kadar küçük düşünme :D hobbitlerinde güzel yanları vardır.
ha benim boyum uzun olduğu için , hobbitlere pek bakmıyorum ama benden kısa olanlar illa ki bakacaklardır :D hem , spor denen bir şey var. kaldır kıçını ve spor yap :D onu da mı ben söyleyim :D hadi şimdi üzülmeyi kes ve bu konuda bir şeyler yap :D yapmasan bile yapmışsın gibi düşün ve mutlu olmaya çalış.
Soran+1 yılPilates yaptım uzun yıllar ve lisede voleybolcuydum fitim yani ama inan bir işe yaramıyo kısa olunca. Yani bu bir sıkıntı di mi? Hep anca mecbur kalanlar bana bakıcak?
Soran+1 yılBu boyla bu tiple neden geziyim ki ordaki kızlara bakıp bakıp sinir olurum ben 😔 gitmek istemiyorum galiba
Cevap sahibi+1 yılyahu ne olmuş güzellerse.
bir gün o vücutlardan eser kalmayacak :D
ben bile gençliğime aşık birisi olarak , bugünlerimi kaybedeceğimi bilerek yaşıyorum.
mevzu bahis , bu hayatta neler yaptığın , rabbinin karşısına nelerle çıkacağın.
rabbin sana bunu verdiyse vardır bir hikmeti.
bak ben küçükken çok çirkin bir çocuktum. gerçi hala öyleyim ama :D eskisi kadarda değil yani.
şimcik , eskiden ışık saçan bir prens olsaydım , şimdiki karakterim aynı olmazdı kesinlikle.
ben kendimi biliyorum anam , p*ç*n teki olur çıkardım yani :D
iyiki de tipsizmişim , iyiki de hiç bir kız bana bakmamış diyorum yani :D
o yüzden , şuanda memnun isen bazı şeylerden , onların var olmasının sebebi de aynı zamanda senin memnun olmadığın şeyler.
öyle yani :D
Soran+1 yılHaklısın hatta en mantıklı gelen cevap bu şu an. Ama ben sadece karakterimi seviyorum. Dışından nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam bende onu diyorum ya ,
belki de kanı bozuk herifin teki olmamanın sebebi de fiziğindir :)
kendini başka yönlerden geliştirme ihtiyacı duymuşsundur iç güdüsel olarak :D
bende kilolu cadaloz kızın tekiydim ,
sonra tekvandoya başladım bak 90 60 90 vücudum var artık. tüm kızlarda beni kıskanıyor.
bence sende bu durumdan ötürü kafayı yiyip , müslüm gürses eşliğinde ayyaş olmadan önce , dediğimi dinlesen iyi edersin.
hadi selametle :D
Soran+1 yılTamam sağ ol :)
Salla. Ben de kisayim. Onemli olan icini doldurmak.
057 Yorumla
Soran+1 yılİçi dolsa da fark etmiyor.
Soran+1 yılİçim dolu emin ol ama tipten kaybediyorum. yani tip her şey değil ama birçok şey, özellikle de kadında
Soran+1 yılYarama bastın şimdi. Şu kanka olayı evet.
Soran+1 yılHani önemli olan içini doldurmaktı?
Soran+1 yılYani bizden sadece birer bilgin ya da kanka olur? Minyon dan asla sevgili olmaz?
Soran+1 yılHala bir umut var demekki :)
Soran+1 yılKısmet evet. Ama çok reddedildim ve yarı yolda bırakıldım. İlişkim olmadı. Çirkin şansı diyolardı ya o niye yok bende? 😂
Soran+1 yılNasıl yani? Başarı, kariyer falan mı?
Soran+1 yılO konularda şanslıyım zaten. Ama aşk ilişki kısmı hep sakat olucak gibi geliyo. Vaktim de geçiyo. Tecrübeli değilim , bir şeylere doymadım aç aç bakıyorum o yüzden.
Soran+1 yıl20 olucam. İnsanlar 20'ye kadar 10 tane falan geride bırakıyor.
Soran+1 yılBen çok geç kaldım biliyorum zaten ama çok çabaladım. Ama çabalamak yanlıştı sanırım. Erkekler tavlamayı seviyo tavlanmayı değil
Soran+1 yılAma o zaman tüm nesil mi acele etmiş ben mi geç kalmışım? Çoğunluğa bakarak söylersek?
Soran+1 yılbir de şey dicem. Şimdi tamam 20 geç değil desek. Ama ben 17 de de bunu diyodum bak değişen bir şey olmadı hala diyorum. Yani her yıl bir öncekiyle aynı şekilde geçiyor zaten
Soran+1 yılAma tecrübeli olucaklar ben gibi üzülmicekler ayrılınca filan. Ben alışık olmadığım için kafayı yiyem belki de? Düşünsene zar zor buldun ve gitti nasıl kıymete biner
Soran+1 yılBen sinir olmuyorum artık. 2 hafta önce reddedildim. Aylarca konuşmuştuk filan. bir gün üzüldüm ertesi gün devam dalgaya. Bence ben artık alışmışım ya
Soran+1 yılbir de onlar var evet. Ben takmıyorum ya sadece arada aklıma geliyo. Çünkü alıştım yani biraz. Ama ilerde ilişkim olup biterse 10. Kattan düşmüşe dönerim diye acayip korkuyorum. 😔 ben mi gözümde büyütüyorum sence?
Soran+1 yıl6 ay uzun değil mi?
Soran+1 yılBen de olmuştum. Hatta uğruna ne şiir neler neler yazdım. Konultuk bir süre falan. Platonik gibiydi ama geçti. Ben değişen şartlara kolay uyum sağlıyorum bence. Normalde de öyleyim. Ama tabi ilişkim olsa nasıl olur bilemem.
Soran+1 yılNasıl yani bir kızın adım atmasını itici bulduğunuzu sanmıştım ben? Erkekler olarak
Soran+1 yılİtici erkekler bunu sevmiyo
Soran+1 yılNasıl çekip gidilebiliyo hiç yaşamadım ki nasıl bir duygudır acaba? Gökyüzünün yeşil olmadı kadar hayal
Soran+1 yılBen yapamam. Benim bir ex im yok. Sevenim yok isteyenim yok. Üç beş küçük hayalim ve ben. Başka şeyim yok.
Soran+1 yılYok birilerini hayal etmiyorum sadece kendi hedeflerim var. Kariyer falan
Soran+1 yılAptalca hedefler boşver. İyi bir avukat olmak. Kendi arabamı alabilmek filan.
Soran+1 yılYok bu yaz alıcam inşallah
Soran+1 yılOlsun alana kadar denerim ben çok istemiştim hep
Soran+1 yılİnşallah sağ ol. Yordum seni biraz sağ ol yorumların için :)
Soran+1 yılEvet iyi geldi
Soran+1 yılSağ ol :)
+1 yılkısa boy önemli değil. Eğer öz güven varsa gerisi teferruat olur
024 Yorumla
Soran+1 yılİşte kısa boyluyken nasıl özgüvenli olunur kardeş? Derler bir de bu cüceliğe bu özgüven ne?
- +1 yıl
bizim lise de 145 lik bir kız vardı bütün erkekler aşıktı. Okulun duvarlarına Raziye yazılırdi. Deve de uzun ama eşeğin arkasında gidermiş 😉
Soran+1 yılKeşke şu an sahip olduğum hiçbi şeyim olmadaydj ama uzun bir kız olsaydım. O zaman her şey çözülürdü. Ameliyat olucam ilerde param olursa ama ona da daha çok var. Tüm gençlik yıllarım çirkin ve kısa olarak geçiyor
- +1 yıl
saçma sapan konuşma ya uzun boylu kizlar mi ilgi çekiyor zannediyorsun. Sevgili konusunda kimsenin yüzü gülmüyor onu kıyas alıpta konuşma.
Soran+1 yılTabi ki uzun olsun çamırdan olsın diyolar. Özellikle de türk erkekleri.
- +1 yıl
Türk erkeği nefes alsın yeter diyor 😂😂
Soran+1 yılHayır ya onlar çok yokluktadır ya da dalgasına diyodur. Yani hangi erkek istemez yanında taş gibi sevgili?
- +1 yıl
hangi erkek taş gibi ya saçmalama
Soran+1 yılErkeğin taş gibi olması gerekmez. Zaten bak her türk erkeği rus arıyo ama kıvanç tatlıtuğ değiller. Erkekte güç kadında güzellik aranır içgüdüsel olarak.
- +1 yıl
sen bu mantıkla gidersen erkeklere tek kullanımlık kız olursun öyle saçmalık olmaZ senin boyun kısa olabilir ama saygın, sevgin, anlayışın, merhametin nasıl sen onu söyle
Soran+1 yılKarakterimi çok seviyorum çünkü çok sağlam. Neden bilmiyorum allah bir yerden alığ bir yere vermiş. Sporla uğraştım, sanatın bir çok dalıyla. 2 yabancı dilim var hatta bir tane daha öğrenicem. Zihnim kolay alıyo. Geleceğim parlak maddi durumum da iyi allahtan buna sahip olamayan çok insan var. Ama tip kısmı kafamda soru işareti.
- +1 yıl
bu kadar şey varsa korkma sen tas gibi erkeği de tavlarsın 😊
Soran+1 yılBana bakmazlar onlar ya.. bir de taşlığı da geçtim sana verceği değer önemli
Soran+1 yılAma standartlarım düşük yani gözüm yüksekte değil iyi değilsen iyiyi talep edemezsin
- +1 yıl
araba sürmeyi bilmeden süremem diyorsun geç direksiyona bence 😊
Soran+1 yılBeni cesaretlendirme. Bugüne kadar çok reddedildim. Ve şundan sıkıldım " ben seni arkadaş olarak görüyorum" 😏 bu klişe beni buluyo hep
- +1 yıl
sevgilisi olupta teklif alan kızda keşke sevgilim olmasaydı diyor. Ben 6 sene birini sevdim acı çektim ama defalarca rededilemeyi isterdim
Soran+1 yılHem sevgilin olacak hem de teklif gelecek vayy be? Adriana lima olsam belki 😂
- +1 yıl
merak ettim seni bu kadar abarttın ki gerçekten abarttigin gibi mı olacak
Soran+1 yılTipimi mi merak ettin sıkıntılı olan aşk hayatımı mı?
- +1 yıl
boyunu merak ettim, tipini, aşk hayatını... abarttigin gibi mi yoksa sadece eline geçen 3 5 bardak kırıldı diye su içmekten vaz mi geçiyorsun onu merak ettim
Soran+1 yılBilmiyorum ya sadece özgüvenim yok oldu sevilmediğime olan inancım güçlendi köklendi hatta
- +1 yıl
seni merak ettim tanıma imkanım var mi? Ama dediğin gibi değil sadece sen abartıyorsun. önünde tepe var sen onu dağ yapıyorsun
Soran+1 yılTakip ettim ordan yqzabilrisn
+1 yılGötü yere yakın olandan korkacan
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben iyi bir insanım mesela
- +1 yıl
Sinirli olur
Soran+1 yılKompleksten dolayı mı?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHepsinde olmuyo kompleks ama
- +1 yıl
Hepsinde olmaz
+1 yılSakalsız erkek misali
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Soyle bisey bir erkege sakal yakısır ama kesitince kendini çiplak gibi hisseder özgüven problemi yaşar
Soran+1 yılEvet ve kısa kızlar da hep bir yarım oluyo. Tam değiliz
- +1 yıl
Daha cok ilgi çekiyorlar ve acaip tatlı görünenleri de var
Soran+1 yılBen köse erkek çok severim öptüğünde kaşındırmıyo ve çok hoşlar. Ama seven azınlıkta. Kısaları seven de azınlıktadır muhtemelen?
- +1 yıl
Artık bilmiyorum. Bence bir ahmet kural sakalı cok iyi
Soran+1 yılBen sakal pek sevmiyorum
- +1 yıl
Bu zamanda herkes sakallı yalnız dikkatini çekerim
Soran+1 yılYo var köseler de. :)
- +1 yıl
😂😂Samanlıkta igne aramak hesabı
Soran+1 yılAhahah yok be en son konuştuğum köseydi ve çok tatlıydı :D sakallının da yeri ayrı sonuçta daha erkeksiler
- +1 yıl
bence sakal bıyık olmazsa olmaz
- +1 yıl
Naber ☺
Soran+1 yılİyilik senden? :)
- +1 yıl
iyi oyle okul sınav falan
+1 yılKısa boy ònemli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil?
+1 yılÇirkin kız yoktur bakımsız kız vardır
110 Yorumla
Soran+1 yılBakımlıyım da boy göze batıyo
- +1 yıl
Boyun kaç
Soran+1 yıl1.61
- +1 yıl
Kısa boylu kızlar sarılmak için var
Soran+1 yılNiye uzunlara sarılamaz msın
- +1 yıl
Herkesin dişine göre 😄 ben seni teselli etmek için demiştim ama onlarda kız sonuçta 😂
Soran+1 yılEvet sağ ol. Bana anca hobbitler bakar yani?
- +1 yıl
Yok canım ne alaka bakımlıysan güzelsin , hem kalbin güzel olsun yeter ☺
Soran+1 yılBakımlıyım ama gereksiz bir çaba gibi geliyo beni istemezler ya daha neler var
- +1 yıl
Adres ver geliyorum 😄😂
+1 yıl1 50 olan cok guzeller de var 1 70 lik tapirler de
06 Yorumla
Soran+1 yılTapir mi 😂 1.50 ile güzel olunmaz ki
- +1 yıl
ben kisa sevmem ama yakin bir arkim (baya da yakisikli bir sey) 1 55 lik birine platonikti
Soran+1 yılCiddi misin? Gözünde miyop mı vardı çocuğun yazık? 😂
- +1 yıl
yok ya kiz da bole sirin bir sey, ayrica sanildigi kadar bakilmiyo tipe
Soran+1 yılNeye bakılıyo?
- +1 yıl
o kisiden kisiye degisir
+1 yılboydan bir foto at istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılAtsam ne fark eder saçmalıcaklar sonra sinirim bozulcak
- +1 yıl
benki sen begenmedigin vucudun gayet iyidir
Soran+1 yılYok snamıyorum başlıcaklar hakaret boyutuna gelmeye