Okulda zorbalık görüyorum.. Lütfen yardım edin bu gidişle kendimi öldüreceğim?

İlkokuldan beri zorbalık görüyorum ve güvendiğim ailem intihar edersen temiz intihar et diyorlar. Kimsenin umrunda değilim. Anlatacak arkadaşım yok. Okuluna şükret diyorlar. Derslerimde başarılıyım fakat özele gidiyorum. Özel okulun parası da ailem için sıkıntı oluyor. Fakat okulda çok zorba var ve ailem kıt oldukları için derslerden kaçtığımı düşünüyorlar. Derslerle sorunum yok. İnsanlarla var. Okulda ne ararsanız bulursunuz. Ben daha farklı hayal etmiştim liseyi fakat ilkokulla aynı ailem benim böyle sorunlarımın olmasından bıktı ve benimde ölmemi istiyorlar. Umurlarında değilim. Rehberliğe gitsem o da aynı şeyleri der biliyorum. Artık hayattan soğudum ve hayalimde ki meslek içinde çabalayasım çabam kalmadı. Beni resmen emdiler ve yardım eden bir tanecik beni dinleyen bir arkadaşım yok. Arkadaş edinmek için her şeyi denedim yapmadığım şeyler yaptım. Fakat işe yaramadı. Belki de pislenmediğim içindir.. Ne yapacağımı bilmiyorum sonuç olarak ailem tarafından yanlış anlaşıldım ve şu an ölmemi istiyorlar fazla masraf olduğum için onlara bana böyle tepki vermek yerine destek çıkarlar sanıyordum.. Tek onlar var çünkü. Ve ölmekten korkuyorum yaşamak istiyorum fakat böyle yaşamayı eminim kimse istemez. Babam şu an başka oda da bağırıyor anneme benim hakkımda gerçek sebep ne diyor birde gerçek sebep zorbalık görüyorum ve hala anlamıyorlar.. Anlattığım halde anlamıyorlar hocaları da sevmiyorum... Kimseyi sevmiyorum.. Yardım edecek biri de yok bana bu gidişle ya kendimi kaybedeceğim akıl olarak ya da bunlara katlanıp kendimi ezdireceğim.. İki şıkkı da reddediyorum fakat okul değiştirecek paramda yok.. Zengin değiliz.. İş böyle olunca her şey yıkılıyor bundan nefret ediyorum evet her şey parayla oluyor fakat ben dayanamıyorum cidden.. Sadece tek hayalim mutlu bir okul hayatı geçirmek.. Ailem şu an ben bunları ağlayarak yazarken ve ölmeyi dilerken beni azarlıyorlar ve eleştiriyorlar.. Sırf onları üzmemek için liseye kadar sakladım bana yapılan her şeyi.. Biri lütfen yardım etsi
Güncellemeler
+1 yıl
Son zamanlarda okuldan o kişiler yüzünden kaçtığım ve hasta numarası yaptığım için derslerimdende geri kalıyorum ve kötü bir yola sürükleniyorum bu insanlar yüzünden.. Ailemin bunu görmesi içinde bir şey yapamıyorum... Anlamıyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ailem hala kendilerinden bahsediyorlar her şeyi kendilerine bağlıyorlar.. Böyle bir ailem varken nasıl kendimi ifade edeceğim.. Beni yanlış anlıyorlar ve ben bıktım gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim geceleri kendimi boğmaya bile çalıştım fakat son anda aklım başıma geldi ve korkudan boğamadım kendimi napıyorsun dedim..
Okulda zorbalık görüyorum.. Lütfen yardım edin bu gidişle kendimi öldüreceğim?