Zor zamanlarınızda yanınızda olmasını istediğiniz insanların bir bahanesiyle yanında olmadığına şahit oldun. Böyle durumlarda ne yapardınız..✔

Hep en zor zamanında yanımda olmasını istediğim varlığına ihtiyaç duyduğum kişiler beni yalnız bıraktı, hiç bir şey yapmadım sineye çektim ben ben oldum.
Çok oluyor bu tarz şeyler, kendi başımın çaresine bakmayı/ kendimi iyileştirmeyi çok oldu öğreneli 🙄
Bir daha o insanlar hiç olmaz yanımda. Ne iyi günde ne zor günde
Artık benim iyi veya zor zamanımda yüzümü bile göremezler.
Cevap
35Cevap
İyi günümde de olmasın öyleleri.
Kisasta hayat vardır derler.
Ben zor zamanlarimda yalnız olma taraftariyim bir süre sonra zaten kendim açıyorum kendimi karşındakine.❤️😘😘🤗
Dar günümde yanımda olmayan rahat günümde de olmasın der hayatımdan çıkarırım ya da çok önemsemiyorsam o kişiyi muhabbetimi minimum düzeyde tutarım
Şahit olduk zaten birşey yapmadık ufak bir tekme atıp hayatımızın çemberinden def ettik😌
Alışkanlık insanın canını yakmaz her zaman herkesi kendin gibi görmeyeceksin ki kimsenin bahanesin altında kalma
Kimsenin kendinden başka çare olmadığı gerçeğini öğretir bana hayat..
Kendi sorunlarımı kendim halletmem gerektiğini anlarım buda bir ders başımada geldi kötüde olmadı yine ben hallettim.
Üzülürüm ve üzüldüğümle kalırım. Kin tutmam, zor durumda kaldığında yine ben koşarım ve sararım yaralarını ama aklıma gelir ve kalbimi kırmaya devam eder bu durum.
En çokta zaten o insanların yokluğu koyuyor. En çok güvendiğin, manevi olarak en çok ihtiyaç duyduğun kişinin yanında olmaması ve en kötüsü seni umursamaması tarif edilemez bir duygu.
Birşey yapmıyorum, ne yapabilirim ki? Üzülüyorum sadece.
Bu hayat bana çok gösterdi. İnsandır, normaldir dedim. Candı, canandı, kendi bilir dedim.
Soruyu gördüm kahkaha atasim geldi.. Zaten yoktular ki varsayımınız benim gerçeğimdi ne yazık ki... şu an ise zor da olsa çıkardım birçoğunu Hayatımdan
Kotu gün dostu olmadıklarını anlar mesafe koymaya çalışırdım.
Evdeki dondurucudan daha soguk olurum onlara karşı. Beklerim keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
Umrumda olmaz ben onun yanındayken o benim yanımda değilse kısas veyahut hayattan çıkarma
Allah bize yeter. ❤
Sonra aile, diğerleri çokta gerekli değil benim hayatımda.
Tamamen silerim bende artik asla sf yok kimsenin kalbini kirmiyim diye benim kalbim paramparca oluyorum degerimi bilmeyen allah hayatinda mutlu etsin
Umrumda olmaz ama bir daha benimle muhattap bile olamaz o kişi
Oldu sildim gerek kalmadı pişman oldular ama geri dönüşü olmadı olmayacakta
Hiç bişey yapmaz onlara güvendiğim için kendime kızardım. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak derdim...
Ağır bir kelime kullanıcam şimdiden özür dilerim.. S*ktr olup gitsinler
Hiç bir şey. Öyle sahte insanların nefret duygumda bile yerleri yok...
Belki de mecbur kalmışızdır buna vazgeçmek gerekmiştir ama geçememişizdir
Demekki verdiğim değeri göremiyorum dedikten sonra hayatımdaki parazitliğine son veririm..
Yol verirdimm güzel bir meşaj yazıp usturplu yolun acık olsun
Zor günümde yanımda olmayanın zor gününde yanında olmam
Onu utandırırdım onun yaptığını yapmazdım yaparsam ondan farkım kalmazdı...
Herkes kendi değerini belirler zamanı gelince aynısını ona yapardım ve mesafeyi korurdum
Reçetelerine yol yazarım istediği kadar alabilirler.
Olamamak değil olmamak diyorsan zaten hiç yakın arkadaşım olmamıştıe
İnsanlardan yanımda olmalarını beklemiyorum. Olmak isteyen olur
Eskisi kadar sevmem onları ve onlarin bana ihtiyacı varken yanlarinda da ben olmam
hayatimdan cikaririm ve ihanet ve arkadam is cevrildiginde cok sinirleniyorum
İyi günde herkes iyi oluyor önemli olan zor günde kimin yanında olduğudur
Ben yaşadım bunları. ve hepsi ile alakamı bitirdim.
Kendime daha sıkı sarılırım. Gün geliyor karşı tarafın aynı duruma düştüğünü görüyorsun zAten
Yanımda olanla olurum olmazlarsada kendı ayaklarımın uzerınde dururum
Hayatımdan çıkartırım 👈
Canları cehenneme 😉
çok üzülüyorum sadece
Yol verdim hepsine. Mutluyum ;)
Alışık olmadığımız birsey değil
hiç bir şey yapmam mesafe koyarım sadece
Hayatımdan komple çıkartırım
Hepsini hayatımdan çıkardım, bahar temizliği.
Gücümü kendimden alırdım.
İyi günümü kıskanıyordur, hiç olmasın.
Bir daha yanımda olamazlar, fiziken ve manen.
Buz gibi sogurum işim olmaz öyle insanlarla
İşte bu yüzden yalnızım
Kimseden bişey beklemem ben
popona tekmeyi basardim gayet net oldu sanirim
Bunu yaşadım malesef o yüzden alışkınım ndnd
Üzülürdüm ama belli etmezdim
Kısasa kısas oynarım.
Birdaha yanımda olamazlardı
Onun en zor anını beklerim
Denek ki insana guvenmemek lazim
Kırılırım sadece.
çocuklarım olurdu bu ve yıkılırım