Erkek arkadaşımı dövdüm kendimi çok kötü hissediyorum.

Arkadaşlar ben çok kıskanç biriyim ne bileyim sevgilimin bir kızla ufak muhabbetini görsem önce kızı sonra sevgilimi parçalayasım geliyor.Bugünde birlikte oy kullanmaya gidiyorduk o benden önce çıktı az ilerde bekliycekti tam çıktım okuldan baktım bir kızla gülüşüyolar kızın eli onun omzunda hareketli bişeyler anlatıyolar falan bu arada kickboxcuyum ama sevgilim sevmez böyle sporları o ilgilenmiyor.Her neyse ben yürüyüp yanına gidene kadar kız gitti kimdi o dedim komşumuz dedi neye gülüyodunuz dedim ya eskilerden konusuyorduk dedi çocukluk arkadaşım sayılır dedi başlarım arkadaşlğınıza eliniz kolunuz niye birbirinizde dedim ne var bunda dedi benim keçiler firar etti arabanın yanındaydık kimse görmüyodu bunun şeyine bir tane geçirdim sonra saçından tuttum kafasınıda dizime vurdum sonra kaldırdım kafasını karnına da diz geçirdim tabi o şeyinin acısından elini bile kaldıramıyodu bana sonra arabaya bindi eve gidince gebertcem kızım seni dedi ama Şu an içerde odasında hiç çıkmıyo kapıyı aç dedim hala açmıyo trip atıyo napıcam ben ya?
Erkek arkadaşımı dövdüm kendimi çok kötü hissediyorum.