Erkek arkadaşım beni dövdü kendimi çok kötü hissediyorum?

Beni dövdü acımadı hiç çenemi açamıyorum sırtım omuzum kolum yanağım hep morardı dokunamıyorum içim acıyor nasıl bana kıydı. şu an ağlıyor buluşalım diye.. ben artık onunla yapamam. Korkuyorum ondan çok korkuyorum. 2 gündür 1 damla uyumadım kabus görüyorum gözümü kapatır kapatmaz. Dayanamıyorum. Bu yük bana çok ağır. Şimdi ağlıyor telefonda lütfen izin ver göreyim seni diyor. Korkuyorum ben buluşamam. Gururum izin vermez kalbim yumuşamaz. Beni mahvetti o ben kadar neşeli korkusuz hayat dolu bir kızı korkak yaptı yüreğim patlıycak gibi çok sevdim onu çok. Nasıl yaptı anlamıyorum. Anlamıycam. Affetmiycem de..
arkadaşlar kimseye içimi dökemiyordjm patlamak kafayı yemek üzereydim size yazdım.
Güncellemeler
+1 yıl
Uyuyamıyorum gözlerim kapanınca o an aklıma geliyor çok çaresizdim. Ve şu an ne yapacağımı halen bilmiyorum. 'Bırak kalbini ruhunu biraz iyileştireyim ben yaptım bu hayvanlığı bırak ben düzelteyim' diyor ne yapıcam bilmiyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Birine sığınmaya ihtiyacım var ben çok güçlü bir kadın değilim... çok kötüyüm
Erkek arkadaşım beni dövdü kendimi çok kötü hissediyorum?