Yoksa hiç kimseye anlatılmaz mı? Bana derdimi sevgilime anlatırsam güçsüz olduğumu düşünür diyen bir arkadaşım olmuştu. Ben de sorunlarımı pek yaşıtlarıma anlatmam çok büyükse, kafama taktıysam benden büyük aklı başında biriyle konuşurum. Yaşıtlarımı dışlamıyorum da sanırım böyle alıştığım için bilemiyorum. #Mireya
Sizce dertler sevgiliye mi anlatılır, yakın arkadaşa mı?
bence ikisine de anlatılmaz :) ben şahsen artık insanlara güvenmiyorum ne arkadaş ne sevgili yani sevgilim yok da olsa da güvenmem :) bence derdini hiç tanımadığın bir insana anlat çünkü tanıdığın insanlar artık hep aynı tepkiyi vermeye başlıyorlar ve bugün anlattığın derdini yarın bir başkasından duyman da muhtemel oluyor ben artık birisine bir şey anlatacağım zaman 10 kez düşünüyorum bunu şundan şundan duyar mıyım diye
Sevgiliye bnce sen ona kalbini açtın, sevgini aşkını ona verdin. omuzuna yaslanip derdini anlatmayacaksan neyin anlamı var. sevmek öpmek koklamak özlem değildir. Paylaşmak destek olmaktır aynı zamanda. Herkesin yalnız bıraktığı anda elinde tutmaktır. Çünkü o senin sevgin
Sevgilim benim için en yakın arkadaşımdır. Onunla paylaşamayacaksam sevgili olmanın mantığı da yok bana göre. Arkadaşın yanılıyor bence. Sevgilim bana bir derdini anlatsa güçsüz olduğunu düşünmem. Aksine açıkça söylediği için güçlüdür benim gözümde. Ve diyelim ki güçsüz, ben güçlü olurum onun için ve derdine ortak olup üstesinden gelmeye çalışırım.
Erkekler genelde sevgililerinin derdini dinlemek istemiyor, onlar için sevgili yanında mutlu olması gereken insan. Sen ona derdini anlatır, gratis kapısında bekletir, sürekli trip atarsan kaçarlar. Derdini kankana anlat, her anında yanında olan o çünkü
Herkes ayni değil ama misal ben dinlerim Yapabileceğim birsey varsa karşılıksız yaparım bu da benim için zor değil kaldi ki Benim gibi insan da mevcut yani bu dünyada
Dert anlatılmaz kimseye. İlla anlatacaksan, yabancıya anlat. Hiç kimsenin umursadığı falan yok... Ve bunu görünce, ister istemez ilişkiniz bozuluyor. Yabancı umursama bile, aman deyip geçiyorsun zaten =)
Olunca ne yapılır ki ben bunu merak ediyorum yanlış anlama bana mantıksız geliyor ben direk evlenmek için birini isterim çünkü kizin da namusu var Öyle sevgili olup ona elleyemem
Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum. Olunca herhalde fikir paylaşılır, dert anlatılır vs. O dediğin herkese göre değişir ya kimisi önemsemiyor boşver sen önemsemeye bak en iyisi
bak insan istediği kadar sevgili yapsın o kisi yaninda olmayinca olmaz dertlesmek falan hepsi yalan ama evli olsan eşin yanında olsa cok daha güzel olur onu seversin o seni sever konuşursunz
En İyi Cevaplar