Yakın arkadaşlar arasında böyle tartışmalar oluyordur. Ben küsüm sende küs tarzında. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi benliğiniz ve istekleriniz buna ne diyor? Aslında bu soru biraz toplumla ilgili bir soru gibi duruyor ama bence karakterle ilişkili bir durum o yüzden bu kategoride sormak istedim. Not: Bu soruya cevap verenin elleri dert görmesin ve kendisi kimseyle küsmesin. )(AMİN)(
Hatırlatma: İçinizde kalanları yorumlara dökmeye ihmal etmeyin ve içinizden ne geliyorsa yazın çünkü ben severek okuyorum...🎈🎈
Sizin küstüğünüz birine, yakın arkadaşınız da küsmeli mi yoksa küsmezse de olur mu?
Bu durumu bu sene dershanede yaşadım. Biri ile bir aramız açıldı diye işin aslını astarını bilmeden o kişinin arkadaşları küsmüştü bana. Soruya gelecek olursam eğer doğru değil, bir problem varsa iki kişi arasında onlar halledilir veya halletmez. Olayla alakası olmayanlar soğuk yapıp küsmesi fazla çocukça diye düşünüyorum.
Yahu ben küstüm diye başkası niye küsecek herkesin kişiliği karakteri farklı sana yanlış gelen bir hareket ona yanlış gelmez ya da sana yanlış yapmış başkasına yapmamıştır biraz da kendinde kusur ara sana neden böyle davranmış olabilir de özeleştiri yap başkalarını yargılamak çok daha işinize geliyor çünkü. Benim en sevdiğim şey bir dedikodu var aşağılıyor ortak birini bende aşağılarsam gidiyor da gidiyor muhabbet cirkinlesiyorlar ama yok ya o kız öyle değildir de hemen kapanır muhabbet. Konusmak için senin ağzına bakıyorlar fikirsiz basit insanlar. Ay ne sinirlendim be 😂
Aynı şu şekilde oluyor - Knk ben A kişisini engelledim diyorim - Dur bekle bende engelliyim hah tamam engelledim ne oldu ne yaptı diyor😅😂 Çünkü ikimizde kusmeyi seven insanlar değiliz biriyle konuşmuyorsak karşıdaki kişiden sağlam bir darbe almışız demektir öyle biride bizim ikimizin etrafında da dolanamaz😊
Günlerden 1 gün ennn yakın arkadaşım, kanlı bıçaklı olduğum kızla kafede karşılaşıp ortak arkadaş vesilesiyle muhabbet etmişlerdi. Ve bunu kendi agzindan ogrendim, cok normal bir şeymiş gibi gelip bana anlatmisti kırılacağımı hiç mi hiç hesaba katmadan... Hala içimde yaradır bu aklıma geldikçe değersiz hissederim -_-
Bu bana anlamsız geliyor. Şu açıdan anlamsız, ben küstüm sen de küs demek anlamsız bence. Çünkü arkadaşım ve ben farklı bireyleriz ve düşüncelerimiz de zaman zaman farklı olmasından daha doğal bir şey yok. Herkesin kendi tercihi. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Bir insanın başka bir insanı kısıtlamaya hakkı yoktur. Ben eski arkadaş grubumdan biriyle konuşmuyorum, en yakın arkadaşım ise onunla çok sıkıdır. Bu benim için bir sorun teşkil etmez. Kendi kararı. Aynı şekilde beni de kimse kısıtlayamaz. Kısıtlamaya çalışanlar da gerekli cevabı aldılar zaten zamanında.
Hayır bu beni ilgilendirmez beni rahatsız etmediği müddetçe. Konuşmadığım biri hakkında konuşması veya benimle ilgili ondan haber getirmesi beni huylandırır. Yoksa ben konuşmuyorum sende konuşmayacaksın kafasına hicbir zaman girmem. Arkadaşım bir birey ve kendi kararları ve hayatı var. Bana entegre değil...
Küsme sebebime bağlı biraz da. Gerçekten büyük bir yanlış yapmışsa ve en yakın bildiğim arkadaşım bunu umursamadan onunla arkadaşlığına devam ederse gözümden de gönlümden de düşer. Onunla konuşma falan asla demem ama baya bir soğur ve uzaklaşırım. Ha ufak tefek sebeplerden dolayı geçici küslükse o ayrı tabi..
Benim kustugum birine kimse küsmek zorunda değildir. Mesela kişisel değilse ve o kişinin arkadaşıma ya da çevreme zararı dokunacaksa anlatır, uyaririm. Dinleyip dinlememeleri kendi tercihleri olur. Gerisine çok karışmam
Bence kusmemeli. Çünkü kızlar genelde çok saçma şeylerden bile kavga edip küsüyorlar (hemcinsimi kotuledim🤫) benim başıma gelmişti yurtta oda arkadaşlarım aynı oğlandan hoşlandı kavga kıyamet. aslinda birini daha çok haklı görüyordum ve bunu ikisine de söyledim. Arkadaş dediğin yapması gerekeni değil doğru olanı yapmalı. Ki aslında öyle kızlarla Arkadaş olmamalisin çünkü sonra seninkine de bakabilirler,
Çoğu insan bunu yapıyor. Ve bunun açıkça saçmalık olduğunu düşünüyorum. Eğer sizinle ortak bir yanı olan biriyle sırf diğer arkadaşın dedi diye konuşmamak aptallık. Bazı zamanlar arkadaş ortamından izole edilmiş biri olarak çok kötü birşey olduğunu düşünüyorum.
yetişkin insanlarız ve herkesin kararına saygı duymak gerekir. ancak konu büyük bir şeyse ve ben haklıysam belki araya mesafe koymasını bekleyebilirim ama bunu dile getirmem
Yani ben küstüm diye kimse küsmek zorunda değildir birisine. Ama büyük hata yaptıysa ve arkadaşlarım benim lafımı dinlemiyor ise komple hepsini siler geçerim umurumda olmaz fazla.
benim kustuğum biriyle arkadaşimin konuşmasina takilmiyodum ama arkadaşimdan ayni hareketi goremiyodum ben küstüm sende küs yoksa küserim çocukca hareketler sirf bunun yuzunden 2 yil küs kaldik sonra bariştik