Öz ablam arkamdan konuşmuş çok kırıldım sizce nasıl davranmalıyım?

insanın sevdiğinden kötü bişey duyması zoruna gidiyor bende çok kötü bişey duydum çok kırıldım kısaca size içimi dökmek isterim. yardımcı olursanız sevinirim yanlış bir şey yapmak istemiyorum çünkü çok kararsızım. Ben 19 yaşındayım ablam evli ve başka şehirde yaşıyor sürekli bana koca bulma peşinde ben istemiyorum dedikce ısrarcı ve anlayışsızlık gösteriyor ailem beni anlayışla karşılıyor ama küçük ablam evlendirme derdinde zaten evlilik için çok erken ama ablama dert olmuş gibi... Bana sürekli sölüyor her önüne gelene iyi diyor dost mu düşman mı anlamıyorum artık burda çok iyi bir insan var onunla evlen kötüye düşersin bilmem ne abuk subuk konuşuyor bana istemiyorum evlenmeyi düşünmüyorum dedikce anlamıyor neyse büyük ablama demişki acaba bakireliğimi yok evlenmek istemiyor demiş.. Ablamda bana söledi. Duyunca çok kötü oldum çok kırıldım ağlayacaktım artık beddua etmemek için elimden geleni yaptım ama Allaha havale ettim. İnsanın canı ciğeri böyle yapıyor çok zoruma gitti ama ben tepkimi koymak istiyorum çok kırgın ve kızgınım. Yine de öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemem sizce nasıl bir tepki koymalıyım?
Öz ablam arkamdan konuşmuş çok kırıldım sizce nasıl davranmalıyım?