Ablam benden üç yaş büyük evli ev hanımı ve iki yaşında bir tanecik de yeğenim var. Liseden sonra okumadı bir işte de çalışmadı hatta eniştemle de internette tanıştılar son derece asosyal. Ama kendine bakar, alımlı bir kadındır. Ben ünv. mezunuyum iyi bir işim var sosyal gezmeyi giyinmeyi kendini geliştirmeyi seven bir insanım. Neyse sorun şu ki ablamla eniştem arada kavgalar ediyorlar evlilikleri açısından kritik bir döneme girdiler ( 3. yıl) ablam şımarık bir kızdı hala öyle hep eniştemin onu el üstünde tutmasını sevgi gösterilerinde bulunmasını falan istiyor. Birbirlerinde beğenmedikleri çok yön var ama öyle büyük bir sorunları yok. Ablamın bana karşı tavırlarında hep biraz imrenme var herkese alttan alttan beni kötülemeyi sever ben de kendini tatmin etsin diye sesimi çıkarmıyorum. Hatta bazen o ezik hissetmesin diye ben ezik davranıyorum. yaptığım her şeyi eleştiriyor kararlarımı düşüncelerimi vs...birkaç gün önce yine büyük bir kavga ettiler hem de benim önümde . ben hiçbir yorumda bulunmadım ve karışmadım. O akşam eniştem beni eve bırakırken dedi ki: bak biz anlaşamıyoruz ben çocuk küçük diye şimdilik ses çıkarmıyorum ablan senden etkileniyor yaptığın her şeyden sözlerinden alakasız bile olsa konuştuklarından hatta aldığın giydiğin bile sorun oluyor bizim evde bundan tartışma çıkarıyor ablana karşı dikkat et gibisinden konuştu ne demek istedi anlamadım. sizce nasıl davranmalıyım mutsuz olmalarını ayrılmalarını istemiyorum ablama nasıl davranmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
enişten ne alaka demişsiniz, şimdi ablama anlatmalı mıyım anlatmamalı mı ne demek istedi tam olarak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer