İki ablam var en büyüğünün iki çocuğu var
annemle ablam küs büyük olan konuşmuyorlar birkaç haftadır
eniştem çocukları getirdi bugün bizde kalmaları için kalsınlar başımızın üstünde yerleri var lakin terbiyesizce bir davranıştı
bize sormadan çocukları almış gelmiş siz burada kalın dedi sinirlendim
hani bi sorulur işiniz var mı kalabilirler mi diye değil mi?
terbiyesizlikleri sinirimi bozuyor
yoksa her birini seviyorum ablamı seviyorum
çocukları yarın eve bırakacağım işimiz var diyip istemediğimden değil saygısızlığa tepki olarak
ama öncelikle en sevdikleri teyze yumurtasıyla onların karınlarını doyuracağım
ortanca ablamda bu duruma sinirlendi açıkçası büyük ablamı benden başka pek seven yok bencil birisi ama anlıyorum aynı şeyleri bende hissediyorum o yüzden ona alçak gönüllülük yapıyorum
Şimdi çocuklar eve gittiğinde çocukları istemiyorlar diye üzülücek
ama sorunu anlamıyor önce sorulması gerek saygı gereği yoksa ben mi abartıyorum b
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba, tabi ki abartmıyorsunuz çat kapı getirmek ne ya çok kabaca.
Sadece diyin işimiz var diye hem şeyde diyebilirsiniz öyle çat kapı getirdiniz işlerim kaldı çocuklar evde diyede bakamıyorum dersen belki ima ettiğini anlarlar çat kapı getirdiklerini.
Ama tepkili bir şekilde söyleme tabi ki yoksa gerçekten çocukları istemediğini düşünürler. Birazcık işlerim var onları halletmem lazım müsait olduğumda tekrar getirirsiniz gibisinden konuş.
Öyle anlayacağını sanmıyorum muhtemelen ablamla düzgünce sorunun ne olduğunu konuşacağım ve ne yaptığının nasıl sonuçlar doğurduğunu ama çocukların her zaman bizim için önemli olduğunu sadece davranışlarını düzeltmelerini tatlı dille söyleyeceğim ablam tatlı dille konuşursan anlayış gösteren birisi ve benimle iyi anlaştığından ona dürüst olursam eminim darılmaz
O zaman öyle yapın çünkü ben "çocukları istemediğimi" düşünürler sözünüze göre tavsiye vermeye çalıştım.
Teşekkür ederim siz bana yardımcı oldunuz!💙
Yardımcı olduğuma sevindim 🖤
Kanki çok haklısın valla aynı durumu bende yaşıyorum çok normal düşüncelerin hiç takma kafana
Ahaha sen nasıl yepki veriyorsun?
İnceden gönderme yapıyorum mesaj yerini bulunca biraz sürat asılmalar başlıyor daa ben çok umursamıyorum 😅 bi süre sonra direkt söylemeye başlıyorsun zaten gshdjdjf
Ahahahah😂 sen bir allemsin helal sana
Sağ ol hayatım😍 sende hiç takma ablalarını annene odaklan kadını yormasınlar olan hep onlara oluyor
Ahaha haklısın valla ama iştr kıyamıyorum benim öylr bi kalbim var kimseye bi sineğe bile kıyamamm
Kıyacaksın aşkım öyle olmuyor o işler 😅😅 zamanında bende öyleydim bak şimdi Nasıl taşa döndü kalbim kdjdjfj
Yeğenlerimi çok severim bakarım ilgilenirim ama ablama karşı tık yok hdjfkfkf
Ayyy 😂😂 ben öylr olsa kendimi dünyanın en kötü insanı olarak görürdüm 😂😂😂
Ben de 2 çocuğumla anneme geldim yer tartışmamız var kardeşimle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!