Bekaret, yalanlar ve beraberinde gelen ayrılık

Birkaç ay önce biriyle tanıştım, birkaç ay çok sık internetten konuştuk arada görüştük birbirimizi epey tanıdık iyi de anlaşıyorduk bir süre sonra karşılıklı birşeyler hissettik, ve daha önce yanlızca 2 kız arkadaşım olmuştu biri ile uzun sürmedi diğeri ile kısa olmamasına ikimizde ciddi düşünmemize rağmen bekaret konusunda kendisine saygı duyup asla faydalanmaya çalışmadım gerçekten aşıktım ciddi düşünüyordum fakat beni terketti annesi yüzünden. Özetle ben kendim bu kavrama saygı duyan biri olarak ciddi düşüneceğim kızda da bekaret'e önem veriyorum. Söz konusu mesele son ilişkimde yaşandı, başta bahsettiğim kişi ile önceki terkedilme durumumdan dolayı güven sorunları yaşadığımdan uzun süre çıkmak istemedim kız çok uğraştı emek gösterdi ben beklerim dedi 2 ay kadar dayanabildik çünkü bende onu seviyordum ve çıkmaya başladık, ve yaklaşık 3 hafta sonra ilk kez birlikte uyuduk ve sonrasında ben hiçbirşey talep etmememe rağmen benimle birlikte olmak istedi o ana kadar konuşmalarımızda hep bana hak veriyordu yani kendisini benim gibi düşünen aynı kafada olan asla gecelik şeyler yaşamayan biri olarak tanıtmıştı, ve benimle birlikte olmak istediği gece bakire olmadığını söyledi ben elbette çok üzüldüm çünkü seviyordum bunu bilseydim belki birşeyler farklı gelişirdi kimsenin kalbi kırılmazdı, o gece birşey olmadı ben bir süre kendimi geri çektim ve düşündüm bana birkaç yıl önce ilk ve birkaç yıl süren ciddi ilişkisinin sonlarında yaşadığını son ilişkisi olacağını düşündüğünden kaybettiğini söyledi ve onu suçlayamadım yani ilk benimle yaşasa ve ben onu birşekilde terketmiş olsam bu aynı şey olurdu seviyordum ve en azından ciddi bir ilişkiymiş diyip kabullendim ve aradan birkaç hafta daha geçti benim şüphelendiğim şeyler oldu çevresinde eskiden kalan pekçok erkek olması gibi ki bunları önceden farketmemiştim biz bu eskiler yüzünden pekçok tartışma yaptık benim şüphelerim vardı ve bir gün tartışmalardan ayrılık noktasına gelince biraz sıkıştırmalarım sonucu bana son sadece 2 hafta çıktığı erkek arkadaşı ile de birlikte olduğunu söyledi ve yıkıldım, bu benim olayı kabulleniş şeklime tamamen aykırıydı 2 haftalık biriyle birlikte olması bambaşka birşeydi ve ben ağladım ve bana gerçeği vermesini istedim en azından bunu hakettiğime inanıyorum o dayanamadı artık ve itiraf etti benden önce pekçok erkekle birlikte olmuş yalnızca birkere gördüğü erkeğin evine gitmekten tutun yurtdışı gezilerinde odasına gelen erkeklerle yapmadığı şeyler kalmamış tüm bunlardan sonra olayın çirkin boyutunu geçeyim yalan boyutu ben kaldıramadım ve çok sevsemde ayrıldım tek emin olduğum birşey var beni gerçekten seviyordu bana eskisi gibi olmak istemediğini onu bu durumdan kurtarmasını değişmek istediğini söyledi fakat ben bunları kaldıramadım, çok sevmiştim çok masumdu benim için benim vicdanım rahat hiçbir zaman bir kötülük yapmadım yalan söylemedim ona ama bir yanımda acıyor ona kim kabul edecek onu mutlu olabilecek mi bir daha diye buraya yazma sebebim siz ne yapar ne düşünürdünüz
Bekaret, yalanlar ve beraberinde gelen ayrılık