Daha İyilerine Layıksın; Erkeklerin ilişkilerini bitirirken uydurdukları en klasik bahane. Mantıklı düşünülürse, siz sevgilisi daha iyisine layık diye terkeden bir erkek gördünüz mü hiç?Ayrılmak isteyen erkeklerin uydurdukları yalanlar
Ayrılmak isteyen erkeklerin, ayrılığa bahane olsun diye uydurdukları yalanlar nelerdir?
Zamana İhtiyacım Var; ”Ayrılalım diyeceğim” ama ”neden?” diye soracaksın. ”Başka birine aşık olduğumu nasıl söyleyebilirim ki?”Biraz ayrı kalırız. Ben seni arada bir telefonla ararım. Sonra da aramalarım seyrekleşir. Aramızdaki ilişki soğur belki bir süre sonra da sana ” Bu zaman içinde çok düşündüm ama seninle yapamayacağım” derim. Böylece bu işte biter.
Genelde. Başka bir kızla goruşunce ve digerinden daha güzel ve seksi bacakları var ise. Ona söylenen laf. Aşkım artık olmuyor yapamıyorum yurutemiyoruz bu ilişkiyi bence artık herşey gibi bununda sonuna geldik. Çok güzelsin seni daha fazla uzmek istemiyorum hoşçakal...
Ben seni mutlu edemiyorum hayatım benden daha iyileriyle çok mutlu olacaksın inan bana :D d Ailem izin vermiyor bebeğim Ben kariyer yapacağım aşkım Senden çocuğum olsun istiyordum ama kısır çıktım :D dd Kalbim kriz geçirmiş hayatım bu kriz sonucu artık kalbim eskisi gibi olmayacak Başıma kuş sıçtı hayatım bu şansla piyangoyu tuttururum ve seni de yenilerim yenilemeden önce ayrılalım ::D DD Dd d
Genel olarak bir yalanı örnek vermek yerine bana söylenen en saçma yalanı size aktarmak istiyorum 😃 Askere gidecekti söylediği yalan şu: askerdeyken kafamın rahat olmasını istiyorum başka şeylerle meşgul olmak istemiyorum" demişti. Hayır yani ne gerek var böyle şeylere ayrılalım sen yoluna ben yoluma de gitsin yani 😃 komik olan ayrıca bir şey daha var askerliği benim memlekete çıkmıştı. 😃
abi sizin ki yine bir nebze alışılmış bahane... biz nerdeyse 2 aydır konuştuk artık adını verelim dedim bana dediği şey şuydu işte sen öyle sorunca ben bilmiyorum biz neyiz benim bir meslek amacım var polis olup şehit olucam dedi bana... Daha flört etmiyoruz ama yine de bir yakın bir uzak davranıyor (aynı sınıftayız)
Sorun sende degil bende Baglanma sorunum var Yürütemiyorum Ben sana göre degilim vb. Hic yasamadim cok sukur ama sitedeli ağlak arkadaslardan anlayabiliyorum
Ooo çok güzel lafmış. Yakın bir zamanda benden ayrılan eski sevgilime yazayım ben bunu bir gün. Kendiside elektrik işinde usta olduğu için baya bir nokta atışı olur ahahsjsks👍🏻😂😂
En İyi Cevaplar