Evlilik ve yalan durumu?

Eşim evlendiğimizin ikinci günü altınlarımı alıp evden götürdü bankanın kasasına diye o zamanlar güvendiğim için bişey söylemedim sonrasından işten çıktığımda mesajlarını okuyup öğrendim altınları bozdurup birine vermiş güya o paranın yerine her ay 10 bin lira veriyormuş falan filan. Hasarlı araç almışlar arkadaşıyla o arkadaşı da bunu dolandırmıs daha sonrası çalıştığı bankadan para alıp yakalanmış ve işten istifa etmiş. Ben bir ay sonra öğrendim bunu da sigortalı işe gir diyorum girmiyor araba alım satımı yapıyor kendi çapında ama eve bi katkısı yok sürekli yalan söylüyor milletten borç almış bir sürü icra borçu var bu altınlar nereye gitti bu kadar borç nerden çıktı. Cidden kafayı yiyeceğim hiç bi zaman boşanma taraftarı olmadım ama artık çok zoruma giriyor. Erkek neden çalışmaz. Bu yüzden evliliğimiz zarar gördü ve şiddetli şekilde geçimsizliğim var yeri geliyor bana şiddet uygulyyor sizce artık boşanmalı mıyım bazen çok iyi bazen çok kötü ona da çok üzülüyorum hiç cesaretim yok ne yapacağım ben
Evlilik ve yalan durumu?