Sadece yorumları okumaya geldim çok güldüm napabiliriz kültürümüzde var beyaz atlet çorap temizliğin simgesi yıkandığı zaman öne asardı annem nekadar beyaz olduğunu komşular görsün diye ayrıca Türk erkekleri bunlarla özleşmemeli sadece vicdanları var kocaman yürekleri var diğer ülkelerin erkeklerinden çok çok daha iyiler korumacılar
1) aşırı gaza (dolduruşa) gelmeleri. 2) mide ve seks hayatları.
moda hususuna girersek hic alâkası yok bu denilenlerin. gayet yerinde miss stilleriyle baş döndüreni var. pilavli sohbetler de değiller aştilar. nerede yaşadığınla alakalı bence, bu da bi' kıstas.
Beyaz çorap giyebilen insan temiz insandır çünkü beyaz çorap çok kirleniyo :D siyah takım elbisenin altına giymek barzoca ama onun dışında spor ayakkabıyla güzel :D ben beyaz atlet giymiyorum tek beyaz gömlek giyersem giyiyorum :D
Türk erkeğinin kim olduğunumu öğrenmek tanımak bilmek istiyorsunuz hudutlara bakın hudutlardaki dağlarda kartallar göreceksiniz sakın onun ihtişamına kapılmayın ama biraz daha yukarıda bakmayın bir Türk olabilir o yüzden sakın kartallardan gözünüzü ayırmayın.
Herkes yerecek muhtelen ben iyimser olayım bari. (İstisnaları saymadan) Bıkmadan usanmadan her defasında kasıla kasıla askerlik anılarını binlerce kez anlatmalarından gurur duyulası yaratıklar. Bin kere anlatır babam bin kere dinlerim😄
Türk erkeği, insandır ve her şeyden önce insanlığa bakar, insan olan. Oradan buradan zihnine kodlanmış yanlışları değil, asıl var olanı görmeyi bilmek lazım.
Beyaz çorap kullanan kalmadı sanırım. Beyaz atlet, eldeki tespih, yere tükürmek hatta arabanın camını açıp yola tükürmek de biz Türk erkeklerinin maalesef bitmek bilmeyen özelliklerinden birisi.
beyaz atleti ve corap belki kabul edilebilir sahsen hic giymedim ama kıllı oluşu asla çünkü Türkün aksine kılları ve sakalları seyrektir kıllı Türk olmaz gördüğünüz acem kökenli kanka Türkiye vatandaşlarıyla Türk fenotipini tanımlayamazsınız.
iskarpini tam giymeyip arkasına basıp ucu 1 metre önde giden bir yandan sigara içip bir yandan çekirdek çitleyen yolda bagıra bagıra konusan halis mulis türk erkeiğinin olmazsı olmazı bence :D
yurtdısında ya da burda karıyı kızı kesmesi bariz belli eden bır unsur olabılır bence. gıysı anlamında pek belli olmaz ama ac gozluluguyle bellı eder dıye dusunuyorum.
Bir gün İstanbul bebek sahilde görmüştüm bir adam sakallarını okşayıp birini bekledi. Gelince kıza çok pis sözler etti. Bence türk erkeği bazen çok pis sözler söylüyor.
En İyi Cevaplar