Pişmanım kendimi affedemiyorum yardım edin lütfen?

Merhaba arkadaşlar?
Bu olayın üstünden yaklaşık iki sene geçiyor ve ben hala pişmanlık, vijdan azabı ve üzülüyorum.

Zamanında iş yerinde bir arkadaşımın kocasının patronumla eski kız arkadaşı ile konu konuşulduğuna dair kulak misafiri oldum. Tam olarak ne konuştuklarını duymadım fakat o arkadaşımın kocası gittikden sonra patronun sordu bana, bu oğlanın eski kız arkadaşını tanıyormuydun diye. Bende cvp verdim ve tanıdğımı ve zamanında büyük aşk yaşadıklarını anlattım detaylarıyla birlikte. Patronum güldü ve dediki, bence bu çocuk hala o kız için herşeyi yapar. Anladığım kadarıyla bir nevi dertleşmiş. Üstünden bir iki gün sonra ben bunu çok samimli dediğim arkadaşıma biraz abartarak tahminlerimle anlattım ve o gidip bunu o oğlanın ablasına anlatmış. Üstünden bir sene sonra o abla dediğim kadın gitti bunu kardeşine ve eşine anlattı. Ve 3 üde beni arayıp bana hakaret ettiler iftiracısın diye. 100000 bin defa özür diledim. 3 nüde tanıyordum hem oğlanı hem eşini, ablasıylada evinde kahve içmişliğim bile oldu. Ablası ile çok tartıştım çünki benim samimli arkadaşım dediğim onunda arkadaşıydı. Beni o arkadaşıma karşı kışkırttı ve ben anlamadım, o sinirle birlikte samimli arkadaşımın onun hakkında dediklerini anlattım ve ortalık iyice karıştı. Oğlanın ablası hakkımı asla helal etmiyorum iki elim yakanda olacak dedi. Benim oturduğum yer çok küçük herkez herkezi tanır annem babam kardeşlerim eşimin ailesi hepimiz burdayız. Ve o oğlanın ablası burada her yerde beni kötüledi. Hayatımda duymadığım hakaretler yedim ve ginede özür diledim çünki yuvaları yıkılacak diye çok korktum. Üstünden iki sene geöti ve ben bu olayı hala hazmedemedim

Çok dua ettim çok ağladım tanıdığım insanlar yan yan bakıyor bana sanki hepsi biliyormuş gibi bu çok utanç verici bir durum benim için. Annem babam çok saygı deyer insanlar bu çevrede ve benim adımın böyle çıkması beni çok rahatsız ediyor hemde hala o çifte karşı vijdan azabı çekiyorum. Geceleri hep aklıma geliyor.. kendimi affedemiyorum?
Pişmanım kendimi affedemiyorum yardım edin lütfen?