Sevgilimi sadece birisiyle tlfonda yazisarak aldattım ve bir kere. Sonra da felaket vicdan azabı çekip o kişiye bir daha konuşmak istemediğimi söyledim. Sevgilim bunu öğrendi. Beni tekrar affetmesi için ne yapabilirim. Birdaha böyle bir şey yapmayacağıma yemin ederim ve deliler gibi seviyorum o beni birakirsa hayatım mahvolur. Güvenini geri kazanabilir miyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İş işten geçmiş hiçbir şey eskisi gibi olmaz şu saatten sonra
😔Allah belamı versin ya amin
...
Abartma. Senin gibi çok kız sexting yapıyor. Affeder merak etme.
Birdsha güvenini kazanabilir miyim
Panik yapma. Sakin davran. Zaman tanı çocuğa.
Zaman tanirsam beni unutmaya çalışmaz mı 😔
yok tatlım kendini fazla suçluyorsun. reelde aldatmamışsın ki. sonuçta sanal bir zevk almışsın ihtiyacın olmuş.
Konuşmak ister misin benimle?
Anladığım kadarıyla sanırım sanal seks yapmışsın ben olsam asla kabul etmem bence kimsenin de bunu sindirebileceğini düşünmüyorum. Keşke mastürbasyon falan yapsaydın kendi kendine yazık etmişsin
Affederse güvenini getirebilir miyim cidden çok pişmanım 😔
Güven bir kez kaybedilir sonrası hep şüphedir madem bu kadar libidon yüksek azğın birisin neden erkek arkadaşınla yapmak yerine bir başkası daha mı heyecanı adranalini yüksek oluyor haz zevk veriyor
O çok yoğun çalışıyor pek konuşamıyoruz gün içinde onunla yapamadım. Başkasıyla yapmak gibi bir fikrim yoktu aslında nasıl oldu anlamadım. Çok yakın arkadaşımdı bir de. Bu zamana kadar bırak seskting yapmayı özel bile konuşmadık.
E daha nasıl gelişti tam olarak
Güven camdan bir vazo gibidir kırılırsa maalesef orjinali gibi olmaz
Napilmali peki şu an ben napmaliyim nolur yardım et çok pişmanım birdsha olmaz
Açık açık konuşsan ama erkekler zor tolere ediyor
Affediceğini sanmam ama affetse bile kimse için ben onsuz yapamam demeyin yaparsınız niye yapamayasınız
Yapamam😔beni affetmezse ölmek ister canım. Can çekişirim.
Güzelim kimse için onsuz yapamam deme ciddiyim ben öyle dedim mutsuz bir evlilikteyim o yüzden benden sana bir abla tavsiyesi
Güvenini nasıl kazanabilirim peki
Güzelim eğer affetse bile o güven gitti mi bir daha gelmez ki haklı da güveniyorum dese de hep bir kuşku olur içinde
Haklısın 😔
Unutmaki güven olmayan ilişkide huzur mutluluk olmaz
Napmaliyim peki ben bu saatten sonra😔
Biliyo musun önce kendine gel kimse için gerçekten değmiyor istersen bana mesaj at konulaım
Konuşalım
kazanamazsin kanka yapmadan önce düsüncektin. d
Öyle deme ama nolur 😔
O guven bir daha hic olmayacak...
Beni affetse tekrar getiremez miyim?
Hep içinde bir suphe olacaktir
Napıcam ben çok kötüyüm 😭 gece uyuyamadım dünden beri ağlıyorum pişmanlıktan göz kapaklarım ağrıyor. Çok aşıktım ona. İlk defa oldu ve çok hızlı gelişti. Sonra da engelledm o kişiyi konusmuyordum ama o öğrendi. Napicam😔
Genc kadinsin arkadasim. Insanlar birak sekstingi iliskiye giriyorlar. Kendisi sutten cikmis akkasik degildir. Kendisi direkt s. kisoyordur. onu neden soylemiyor. Takma kafana. Su akar yatagini bulur. Hayatini yasa.
Ben eminim o beni aldatmıyordu. Yani adım kadar eminim..
Onsuz nasıl yasicam😔aptalım çok aptalım hem de Allah kahetrix beni ya
Bu olay hayatımı bitirdi. Tlfonlarimi açmıyor zaten şu an
Maalesef affetse dahi güvenemez sana
Seksting yaparken bize mi sordun
Ağzınıza sakız olmuş bu laf. İkidir bunu söylüyorsunuz millete. Kalp kırmak ne kadar kolay. Ben çok hatalıyım biliyorum ama suanki halim berbat durumda zaten cezamı çekiyorum. Sadece sizden yardım istemiştim😔
Banane yapmasaydın
Kazanamazsın
Affederse bile güvenini asla kazanamicak mıyım?😔 bunun için cabalasam
Eski zamanda yaşasan kazanırdın ama bu zamanda imkansız gibi bir şey
Kinamiyorum