Çok pişmanım lütfen yardim edin?

Ben 19 erkek arkadaşım 25 yaşında ilk başlarda her şey çok güzeldi beni arıyor soruyordu nasıl oldugumu merak ediyor ben mesajlara bazen görüldü atıp cevap vermiyodum sonrasinda 3. Buluşmamizda biraz yakinlaştik ileri bir şey olmadı sonrasinda evine gittik annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyordu onlar evde yoktu ben ileriye gitmeyi kabul etmedim 2.3 defa daha bulustuk sonrasında uzanırken benden uzaklaştı ve ben onu çok seviyordum gitmesinden çok korktum dedim saçmalama evlenince olsun her şey zamanında olsun ben takıntılı birisiyim unutamam yapamam dedim beni yatakta öylece birakip gitti bende peşinden gittim konuştum korkuyorum lütfen ayrılırsak unutamam dedim ve o an her şey oldu.. kendimden çok utaniyorum bir ara ölmek bile istedim oda olmuyo.. şimdi haraketleri çok değişti benim çocuk oldugumu olgun olmadığımı söylüyo bir kere bile dışarda yemek dahi yemedik tek istediğim beni aramasi ve ilgilenmesiydi sosyal medya hesaplarımda onun yüzünden herseyimi kaldırdım resimlerimi vesayre saçlarım güzel cikti diye fotoğraf paylaştım ardindan sildim senin çoluk çocuk hareketlerinden sıkıldım falan dedi şimdi ben onu beğenmiyor soguyorum ama benimle birlikte oldugunu unutamıyorum yapamıyorum kendimden utanıyorum ilerde beni kimse istemez diye hep hayalim aile kurmakti hiç bişey istemedim bu hayattan artık oda olmayacak ya ona hep alttan alicam ya da yalnız devam edicem kendimden iğreniyorum.
Çok pişmanım lütfen yardim edin?