Hangisi daha zordur sizce? Yani tabiki her ikiside karşılaştırılamaz amaaa hani bazen deriz yaaa keşke bana o ağır lafı söylemesydi de bir tokat atsaydı daha az canım yanardı diye Yani anladınız beni siz çarpıtmadan yorum yapın lütfen...
Geçmişte beni aldatan bir kıza gecenin 1 inde buluşup yaklaşık olarak 1 saat konuşmuştum. daha sonradan dayanamayıp okkalı bir tokat atmıştım ve şu soruyu sormuştum. "Söylediğim sözler mi yoksa attığım tokat mı canını daha çok yaktı " diye. Hala cevabını merak ederim.
Ben konuşurken 1 saat ağladı. Hiç durmadı. Ne özür diledi ne başka birşey. Hatta şöyle olduki sana perşembe günü bir sürpriz yapıcam dedi, salı günü bu olay yaşandı. Dedim ki bu muydu yapacağın sürpriz. En son ayrılırken 1 tokat attım sadece. Şimdi evlendi kendisi 3-4 yıldır evli :)
Fiziksel iyileşir , ama psikolojik olan derin yaralar bırakabilir. İnsan eskisi gibi olmayabilir. Uzun süren tedaviler, hayatının her anında bunu hissetmesi.
İnsanlar şiddet diyince sadece fiziksel olarak düşünmekte. Bu çok sığ bir görüştür.
Kızkardeşimle didişmelerimiz haricinde hiçbir kadına tokat altmışlığım yok ama eskilerin bile çoğu hala karşılaştığımızda ellerini bağlar:) sözlü şiddeti çok iyi uygularım ama daha beteride var, sessizlik. Gereken zamanda sessiz kalındığında bazı insanları deliye döndürüyo.
Ikinizden birbirinden beter bence şiddet e hayir şiddete hayır insanlar aciz insanlar olmuş geçen haberlerde adam hayvani tokatliyordu onun icn şiddet icte adi yetiyor
sözlü şiddeti kadınlar da erkekler de gün içinde ve ya ani tavırlarla sık uyguluyorlar ama fiziksel şiddetin de ucu açık anlık durumda ölüme kadar gider
En İyi Cevaplar