Dominantlık ile Alfalık farklıdır. Sosyal bir ortamda başı çeker , ve o ortamda herkes alfayı takip eder. O olmak isterler. Hayatlarında hep bir amaç vardır. Aslan ile ceylan hikayesindeki aslandır. Yalnızlıktan mıymıylık etmez, ağlak biri değildir, Duygularını da sonuna kadar yaşarlar ama dramatize etmezler hiç bir şeyi. İlişkide baskın olmak , dediğini yaptırmak falan bu alfalık değil, alfalıkta bir denge vardır. İstediği erkeğin saçından tutup götürmez, erkekler zaten peşindedir. Hele sümsük olanlar, ortalığı ağızlarının sularıyla doldurdur. Değişimden korkmazlar, değişikliği iyi bir şekilde karşılarlar. Sevmeyi de bilirler, karşıdaki insanı "erkekler böyleee" diye tanımlamaz , " o böyle biri" diye tanımlar. Sahiplenir ama bu kıskançlık sahiplenmesi değildir, sevgi sahiplenmesidir.
Bence alfalık tek bir kişiye bırakılmamalı paylaşımcı olunmalı iki tarafın düşünceleri birbirlerine aktarılmalı mantıklı olana karar verilip uygulanmalı ha karşı taraf ısrarcıysa erkek hayatını paylaştığı narin olan kadının istediğini uygulayabilir :)
bunu anlamak için tek yapmanız gereken o çiftin evine gitmeniz yeterli. :) eğer çok civcivli, parıltılı, abartılı mobilyalar gözünüzü yakıyorsa bilin ki o evin reisi kadındır. genelde de aslan burcu kadınlarının ortak özelliğidir. erkeğin baskınlığı hemcinsinedir. zira erkekler kurduğu sürüsünde rakip olmayınca idareyi çalışanlarına verir :) e vahşi batıda da yaşamadığımıza göre... o sebeple etrafımda dominant bir erkek ne gördüm ne duydum. onların fıtratına ters.
herkesin aklı kendine yeter. insanlar köpek sürüsü değil güdülmeye ihtiyaçları yok. kimseninde herkesi peşine takıp aşağılık komplekslerini tatmin etmeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum
Güvenilir olma özelliği taşır ve doğru karakter biçimine uygun yapıdadır ve sizin ona müdahele etmenize gerek kalmaz müdahele edilecek birseyi yoktur çünkü ve erkekte sıkıntı oldugunu bildigi halde ona inat bir yanlışlar yapmaması ve durumu düzeltme yol gösterme cabasında olandır. en basiti hani evli olup karısı dövenler varya icki icenler ama kadın yinede gidip bir yanlış yapmaz onun duzelmesi icin dua eder bu tarz bir kadın dinlenir
Zeyna gibi kadınlar şahanedir, hayatım da bana açıkca adım atan her kız beni etkilemiştir, alfa kadın adımını atan istediğini isteyen, arzuladığı şeyi gizlemeyen şahane bir canlıdır onlar cesurdur
Kardeşim malmısınız alfa beta kavramları ilkel kabilelerde ve şempanzelerde var insan olun azıcık ya
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaslı uzun boylu olur. Her konuda kararlar alır dediğini yaptırır. Kocasını azarlamayı sever. Sürekli onu boynundan öper. Sekste eşinin ellerini arkadan kelepçeler bedenine sahip olur. Zevkin doruklarına çıkarır. Kıskanç ve sahiplenicidir. Sürekli kocasını arayarak nerede olduğunu yanında kimin olduğunu sorar. İş yerine bırakır akşam da iş yerinden alır.
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Anamaria12 Erkeksi kadın seviyorum kesinlikle gay değilim.
En İyi Cevaplar