Alfa Kadın özellikleri nedir nasıl olur/olunur?
Alfa Kadın erkeklere karşı nasıl davranır?
Alfa Kadın erkeklere karşı nasıl davranır?
Bilimsel olarak insan türünde alfa kadın diye bir şey yoktur. İnsanda erkeğin alfası olur. Güçlü, zeki ve iyi gen özelliklerine sahip olan erkeğe denir. Kadın döllenir ve doğurmayı bekler. Sürekli birilerini dölleme lüKSü yok ki kadının alfası olsun. Günümüzde iki cinsiyetin de tercih edilenine alfa diyorlar, kavram değişmiş. Size belki yobaz bakıyomuşum gibi gelecek ama değil, olan bu
saygi duyariim
Erkek doğasına aykırı kadındır. Alfayı genelde kadınlar sever. Erkekler içgüdüsel olarak kadın da betalık arar. Alfa olmak bir süre erkekte hırsı harekete geçirse de alfa kadının iticiliği uzun vadede her zaman kaybettirecektir
farklı düşünüyoruz bence dediklerin yanlış alfa kadın dengeyi kurabilen bir insandır ilişkilerinde de öyle yani hem aşırı bunaltmaz alfalığıyla hemde kendinden ödün vermez ben böyle düşünüyorum ayrıca itici olduğunu sanmam
Alfanın itici olduğunu düşünmüyorsanız alfa kadının tanımını da biliyorsunuz öyleyse.
hayır sadece fikirlerinizi merak ettim
Cevap
3Cevap
Olunmaz. Öyle doğulur.
sanmiyorum
San san. Sonradan öyleyim diyenlerin hepsi sahte
bence de alfayim diyenler sahte ama oyle doguldugunu da dusunmuyorum herkes normal bir insan seklinde dogup kendi kisiligini secer
ya da yasadigi hayata gore kisiligi oturur
Karakterle kişiliği karıştırma
karistirmadim alfalik bir kisiliktir karakter degil
Tamam işte kişilik genetiktir doğuştan gelir ve değişmez. Karakter sonradan şekillenir
peki
Alfa ne demek? 😄😄
şaka mıı
Cokduydugum ama kelime anlamını hiç arastirmadigim bı kelime ciddiyim
bunu yazacagina arastir
Testisleri ezer jsjs
sakaci 🤢
Şaka tabi acır yoksa jshsj
kes
Sg ic
Oc
kudurmani izliyorum cocuk gibisin olgunlas 👍🏻