ՏҽӀɑʍՏ ❦
Pahalı şeyleri severim mesela herkese mesafeli olan erkeğin tek umursadığı kadın olmak 👌

ՏҽӀɑʍՏ ❦
Pahalı şeyleri severim mesela herkese mesafeli olan erkeğin tek umursadığı kadın olmak 👌

Şimdi bir defa sen bir alfa kadını olduğun sürece hiçbir erkeği kendine bağlayamaz ve onun umursamadığı tek kadın olamaz, ancak onun tek gece bedava seks yapmak istediği bir kadın olarak kalırsın.
Bir erkeği kendine bağlamak istiyorsan alfa kadını olmaktan vazgeçeceksin. Alfalık eril bir özelliktir. Eril bir kadın olduğun sürece gerçek bir erkeği asla elde edemezsin. Onun sadece uçkur keyfini tatmin edersin. O adam senden alacağını aldıktan sonra seni red flag listesine atar.
Bir erkeğin hayatındaki tek kadın olmak istiyorsan dişil bir karakter ortaya koymak zorundasın. O erkeğin ilişkideki meşru otoritesine saygı duyup bütün makul noktalarda o erkeğe biat etmek zorundasın. Ona bir rakip gibi değil bir eş gibi davranmak zorundasın. O erkeğe saygı duyacaksın. Ona gerekli gereksiz sesini yükseltmeyeceksin, rest çekmeyeceksin. Onun yanında güçlü kadın pozlarına bürünmeyeceksin.
Kendini o erkeğe ait hissettireceksin. Açık saçık giyinip başka erkeklerin dikkatini çektirerek o adamı kıskandırmayacaksın. Erkek kankalar edinmeyeceksin. Sosyal medyada görünür olmayacaksın. Tam aksine o adama olan bağlılığını her halinle, sözünle ve duruşunla perçinleyip etrafında diğer insanları kıskandıracaksın.
Onun karşısında kükreyen bir dişi aslan değil işveli biçimde miyavlayan bir kedi olacaksın ki o adam senin yanında gerçek bir erkek olduğunun idrakine varsın.
Yoksa aklı başında ve testoları dibe vurmamış hiçbir erkek, hayatında eril özellikler taşıyan bir alfa kadını istemez. Önce bunun bilincinde olman gerekiyor.
Sen oldukça güzel bir kadınsın Allah sahibine bağışlasın. Ama dik başlısın. Dediğim dediksin. Karşındaki adamları bir erkek değil kendine bir rakip gibi görüyorsun. Böyle olduğun sürece yalnız kalırsın demiyorum. Ama sen böyle olduğun sürece karşına Light Selami gibi, Zero Tuna gibi aptal aptal adamlar çıkar. Onlara da saygı ve arzu duymadığın için hiçbir ilişkin uzun sürmez.
Erkekler feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlara aşıktır. Kadınlar ise narsistik paternleri olan maskülen, cool ve tehlikeli erkeklere bağlanır.
Sen ortaya eril bir karakter ve eril beklentiler koyarak ideal bir erkeğe ulaşamazsın.
Maalesef realite budur. Kim ne derse desin gerçek budur. Türkiye kadınları er ya da geç bu gerçeklerle yüzleşecek.
Teşekkürler @bi'bot
Alfa kadınların tav olduğu üç şey varsa, birincisi kesinlikle kararlılıktır. Ne istediğini bilen, lafını dolandırmayan ve adım atmaktan çekinmeyen bir duruş onları etkiler. İkincisi zeka… ama bu laf cambazlığı değil; hayata bakışı, olaylara yaklaşımı, kriz anındaki soğukkanlılığıyla kendini belli eden bir zeka. Üçüncüsü ise özgüvendir, ama kibirle karıştırılmayan; sessiz ama sağlam duran, kendini kanıtlama çabasına girmeyen o içten gelen güç. Çünkü alfa bir kadın, karşısında ezilen değil, yanında dimdik yürüyebilen bir adam ister. Gerisi teferruat.
Kararlılık ne kadar önemli değil mi
1-Kestirip atmak yerine oturup konuşarak her şeyi halledebiliyorsanız
2-Küvenini kıracak davranışlarda bulunmuyorsanız
3-Onu önemsiyor ve yanınızda kendi gibi olabilmesini sağlayabiliyorsanız,
başka bir şey yapmamıza gerek yok. Bizden bunlar dışında bir şey de beklenmiyor galiba
Evet 👏
Tamam uç bakalım
Cevap
24Cevap
Alfa olduğumu çok düşünmüyorum ama yine de bir kadın olarak
Tek kadın gibi hissettirilmek
Güven duygusunu sonuna kadar hissetmek
Aşktan boğulmak isterim 😌
İnşallah gülüm
Amin ❤️
Zeka, netlik, nezaket...
Bir de şey 😏
Ney.😀
Öylesine şaaptım heyecan olsun sjdaj
Karakter, duruş, bakış 😎 şarkı efso 💥
Evet ya, kafayı düzelttik djdj
Alfa kadını tavlamak istiyorsan önce kafa uyacak. Zeka ve kaliteli sohbet onun için her şey. Boş muhabbet, yüzeysel laflar onu 5 dakikada soğutur. Sonra özgüven ama dozunda ne kasıntı ne ezik. Kendini bilen, ayakta duran biri ilgisini çeker. Ve en önemlisi laf değil iş. Hayal kuran çok ama harekete geçen az. Alfa kadın o azınlığı fark eder. Çünkü o da öyle biridir. Laf değil, enerji tutmalı..
😏👌
Bende de ss i var bunun jdjdj pahalı şeyleri çok seviyorum evet. Mesela çok sinirli birinin asla kızamadığı biri olmak. Mesela uykusundan plan programından asla vazgeçmeyen birinin arada kendinden uykusundan feda etmesi :D mesela mesela mesela
Neyin kız
😅 öyle miii sjdjs
Ben de kaydediyorum böyle sözleri görünce djdj
Ahh herkese mesafeli olup sadece tek bir kadınla ilgilenen sadece bir kraliçeyi umursayan erkek bu devirde özlenen bir şey... Ben alfa miyim bilmiyorum ama 1) ata binen, 2) piyano çalan ve 3) yeşil gözlülere bayılıyorum cins fark etmeksizin...
Çok cıks özellikler saymışsın..
Ne bilim aklıma başka tav oluncak şeyler gelmedi belki de tav olamıyorum bilemedim aman zor soru sormuşsun 😄😄
Gayet güzel bir görüştü :D niye böyle yapıyorsun kurban olduğum sjdjs
Kurban olma kurban olma bilmem ki ya bazen benim hatlar kopuyor karşı taraf ne derse doğrudur diyip susma moduna alıyorum kendimi 😄
Saygı ve Değer Verme, Zeka, Kendi Hedeflerine Saygı.
Özellikle değer ve zeka konusu önemli diye düşüyorum ben.
Alfa değilim ondan dolayı bilemem. Ben sadık isterdim ama sadece bir istek, mümkün olmayacağını biliyorum
Sadakat bu devirde mücevher değerinde
Kesinlikle en önemli maden 🌹
Hiçbir kızla ilgilenmeyip sadece tek kıza odaklanan,
Konuşurken gözlerinin içine bakması ve tebessüm etmesi (ayy yicem)
Alttan alttan manalı konuşup seni kızdırması veya eğlendirmesi
Sorumluluk alan bir erkek kadın söylemeden aklından geçirmeden kadını fark eden diyelim jsjdjsjsjs
Anlayışlı dinlemeyi bilen ön görüşlü bir yapıya sahip olması kdkd
Ve ve ve jdjd kendi dünyasının yöneten kendine saygı duyan bir erkek
Foto da hiç alpha lık yok 🤣🤣
İçimde ki özelikler bana kalsın
Belki kişilik olarak alfa 😅
Kişiliği görseliğin den kayıp🤣
😅 neyse tanımam etmem bana ne sjdjs
Karakter durus bakış açısı birde senin görüşüne katılıyorum tek umursadığı kadin olmak
😏👌 saydıkların varsa tek umursadığı kadın da sen olursun
Karakter ya üç şeye gerek yok karakter olsun yiter gari
Her şeye bedel
Aynen öyleee 🥹
Bu arada gözlerimizi değiştirebilir miyiz lütfen 😃🥹
Al senin olsun 😘
Bana kadın olduğumu hissettirebilnesidir. Dışardan soğuk olup yanımda çovuklaşabilmesidir. Bir sorunum olduğunda yanımda oldugunu hissettirmesidir
Mesaj attın atmadın tribine girmez zaten peşinden koşulan bir kızdır bunun özgüveni vardır. 1 tane özellik yeter. sjdjr
Uydurulmuş eril enerji kavramına uymayan erkeklere tav olurlar beta olanları da uyan erkeklere tav olur.
Alfa miyim çok bilmem ama 1 sadık olsun 2 keyifli vakit geçirelim 3 tek oldugumu hissettirmesi yeterli gerisi bir şekilde olur
Kadının zekası, duyguları, tercihleri var 3 maddeyle çözülecek bir denklem değil bu. Kadınlar tav olunacak hedef değil🤗
Güzel..
Alfa kadın sevmiyorum
Herkese mesafeli kadın istiyorum lakin umuyorum ama bulamıyorum 😂
Para
Boy
Yakışıklılık ve tatlı bir dil..
alfa değilim fakat karakterli adama tüm kadınlar tav olur
Sapyoseksüel olması duruşunun olması centilmen olması
Önüne gelen herkese yürümemek, kibar olmak, kendine has bir tarzı olmak gibi...
Ekonomik gücü , ön planda olmayı ve baskın bir karaktere sahip olmayı severler
O açıklamaya yazdığın şeyi almaya hiçbir paranın gücü yetmez
Başkalarına tilki bana masum bir çocuk olmasına eririm 🙂↔️🌹
Kadına kadın olduğunu her anlamda hissettirecek hem yatakta hem hayatta, sadık olup güven verecek, kadını sevip mutlu hissettirecek
Soru alfa kadın ama görsel neden yangın ayşe
Görsel bulamadım aceleyle :D ne alaka yangın Ayşe sjdjsj
Yanmış kadın pozu vermiş Çünkü 😂🤣
Alfalar da yanar ahaha
peki alfa kadını nasıl anlayacağız alfa olduğunu
anladım beta kadınlardan hoşlanıyormuşum
Para, karakter, zeka
Para nooo
Yes bence jdkkd
Alfa kadın sevmiyorum
1 zeka
2 duruş
3 üslup
Bu pahalı şeyi bende severim.
Zeka
Başarı
Karakteri
Olgunluk, Güven, sadakat
Beyni olan erkekler pek yok ama
Erkeğin merkezinde olmak. Önceliği olmak.
Zeka, netlik, aura
Ondan daha alfa bir erkek
Karakter, konuşma, akıl..
Karakter, güvenilir olmak, nezaket 😄💚
Alfa erkek
Onlar bir arada yapamaz 😅
Kadınına sahip erkek ve sadakat ilgi sevgi para
Zeka, benden daha tilki olucak.
Yazdıklarına imzamı atarım
🌸
Alfa olduğumu kim belirliyor?
Alfa’nın karakter özellikleri belirliyor.
Sahiplenici bir adam
sadece kendisi ile ilgilenen erkek
Tip, Para, Güç
Aman tav ollmasın
Zeka
Sadakat sadakat sadakat //
Romantizme tav olurm
Alfa değilim ya
Alfa erkekler
Özgür bırakılmak
Takip edelim
Bu oturuş ne oturuşu