Üzerimde nazar var. Ne yapmam lazım?
Dua okusam geçer mi?
Dua okusam geçer mi?
herkes söylemiş ne yapacağını da ben şu nazar boncuğu olayına takıldım biraz ki
nazar etmek(göz değdirmek) bazı islami görüşlere göre ilk göz temesı sırasında olan birşey nazar boncuğu ya da dikkat çeken herhangi takı ya da unsur ilk göz temasını engelleyeceği için nazardan koruma ihtimali vardır yani işe yarıyorsa bile nazar değmeden önce sonrasında değil
ikinci olarak nazar boncuklarının ilk ortaya çıkış şekilleri ise pagan tanrıları dönemine uygun sayılabilir ve ilk nazar boncuklarında insan kemiği kullanıldığını düşünürsek ölmüş yakınlarının kendilerini koruyup gözetmesi ve koruması inancıyla yapılmış olabileceği ortaya çıkıyor
Burda detaylı anlatım var faydası olur link
teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
3 çarşamba kurşun döktürmek iyi derler. Tabiki duada faydalıdır
teşekkür ederim
Nazar duası oku tabiki de. Ama sakın boncuk felanla kurtulmaya çalışma ki bu büyük günahtır. Gizli şirk deniyor buna ki benim kanaatim de bu yönde. İnanmazsanız hocalara sorabilirsiniz...
Bunu yazmak için fırsat kolluyordum. Cok cahilsin keske ölsen
Kuranı Kerimde geçen 6 adet şifa ayeti var onları oku
ihlas, nas, felak, ayeter kürsüyü oku, mutlaka faydalı olur
teşekkür ederim
Allaha sıgın avuclarını aç dua et sakın nazar boncugu takıpta onun seni korumasına sıgınma
yok nazar boncuğudur kurşun döktürmektir öyle şeyler yapmam ben
nazarlık tarzı bişey kullan kolye ucu olabilir, minik bişey ama göze çarpsın
Neye dayanarak nazar olduğu teshişi koydun?
benim bir kız arkadaşım var. ben ona ne zaman konuştuğum çocuğu anlatsam 2 3 gün sonra da değil aynı günün gecesinde çok saçma sebeplerle konuşmamız bitiyor. 3 defa başıma geldi bu. nazarının değdiğini düşünüyorum
Ona nazar deniyorda, ben sana şöyle bir açılımını yapayım.
Bazı kişilerin yıldızı düşüktür.Ve iyi hallerinden, birilerine söz ettiklerinde olaylar ters istikamete yönelebiliyor.Özel yaşamını herkesle paylaşmamak en güzeli aslında.
Kişi kendisinin sahip olamadığı her hangi bir şeyi bir başkasında gördüğünde imrenir, keşke diye içlenir, işte tamda bu noktada negatif enerjisini karşı tarafa göndermiş olur.Ve sizin pozitif enerjinizemilmiş olur.Artık halsiz bitkin, esnemeler kendini gösterir.
ben bunu bilmiyodum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
faydası olur
bilen biri okursa da faydalı olur
teşekkür ederim
oncelıkle buna nasıl karar verdıgını sormalıyım
benim bir kız arkadaşım var. ben ona ne zaman konuştuğum çocuğu anlatsam 2 3 gün sonra da değil aynı günün gecesinde çok saçma sebeplerle konuşmamız bitiyor. 3 defa başıma geldi bu. nazarının değdiğini düşünüyorum
teşekkür ederim
el verilmiş birisinden okumasını söyle seni...
Gel bir üfliyim.
kurşun döktür.
Kurşun döktür
Dua oku bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar