Sizce tavrım ne olmalı, ne yapmalıyım?

• Merhaba kızlar iyi geceler, Sevgilimle ayrılığımızın bugün tam olarak 1. ayı, 1 aydan beri ne o bana mesaj atıyor, ne de ben ona mesaj atıyorum… İlişkimiz boş sebeplerden ve karşılıklı olarak yapılan hatalardan bitti (aldatma sadakatsizlik asla yok), bitti ve ben gururumdan mesaj atıp onda olan eşyalarımı alamıyorum, onunla beraber kalıyordum ve neredeyse tüm kıyafetlerim onun evinde, bazı kişisel eşyalarım da dahil olmak üzere. Ne zaman mesaj atacağımı bilmiyorum, mesaj atsam bile o gün yüz yüze geleceğiz ve ben illaki evine gideceğim, anlık olarak yakınlaşma ya da bir şey yaşanır diye korkuyorum ya kendimi tutamazsam ne olur diyorum.
    Bu arada ayrıldık ve ayrıldıktan 1 hafta içerisinde kız eklemeye başladı, hala daha ekliyor, ben hesabıma tek bir erkek bile eklemedim, sizce o gün tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim, ya da sizce onun tavrı ne olur hareketleri nasıl olur ekstra olarak Instagram’da hâlâ kardeşi ve annesiyle takipleşmeye devam ediyorum aslında çıkaracaktım ama annesi tüm attığım storyleri tek tek beğeniyor ben de vicdan yapıp çıkarmıyorum. Ne yapmalıyım ne yapmalıyım?
Sizce tavrım ne olmalı, ne yapmalıyım?