Sorunlarımı öğrendikçe ailemden nefret etmeye başladım.

Küçüklükten beri aşırı bir şekilde utangaçlık çekingenlik sorunu çekiyorum.Küçükken arkadaşlarım bana hep derlerdi sen niye sessizsin konuşmuyorsun derlerdi.Bende hiç derdim hep pasif biriydim ve halada öyleyim.Ve şimdi 18 yaşıma geldim artık anladım sessizlik utangaçlık çekingeliğin bir sorun olduğunu ve nedenlerini de anladım.Bütün nedenin de ailem olduğunu anladım.Şimdiye kadar fazla insan olmayan bir mahallede büyüdüm arkadaşım yoktu,evden okula okuldan eve gidip gelirdim öyle isterlerdi başka bişey bilmezdim.Babam hep sert davranırdı ondan korkar bişey isteyemezdim.Bi sorunum olduğu zaman derdimi anlatacağım zaman haklıda olsam bağırır sustururlardı.Zamanla derdimi anlatamadığım için içine kapanık oldum.İnsan içine çıkmadığım için insanlarla iletişim kuramamaya başladım.Şimdi beni sadece sessiz biri olarak biliyorlar başka sorunlarım olduğunu bilmiyorlar anlamzlar zaten.Şimdi babasıyla kanka gibi olan arkadaşlarıma bakıyorumda çok imreniyorum,babamla aramızda baba oğul ilişkisi bile yok.Sorunumu 15 yaşında sosyal fobi olduğunu anladım ve ailemden nefret etmeye başladım içimde bir kin oluştu.En çok da babama karşı her hareketi zıttıma gidiyor artık.İçimde ona karşı sevgi yok bu saatten sonra da olmaz zaten.Şimdi onlardan bişey istemiyorum.Sadece bu nefret takıntı haline geldi her hareketini kafama takıyorum daha da nefret ediyorum.Biliyorum babamla bu saatten sonra anlaşamayız ama nefret takıntı haline geldi.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ?
Sorunlarımı öğrendikçe ailemden nefret etmeye başladım.