Bir bebek öldürebilir Hedefine ulaşması uğruna kendi küçük kızını satabilir Eski eşine iftira atıp hayatının geri kalanını utanç içinde yaşamasını sağlayabilir Sonuçta bir kadından bahsediyoruz Kalbi kırılan bir kadın mümkün olabildiğince çirkefleşir Objektif düşünemez Yaptıklarının sonuçlarını düşünemez Kalbi kırılan kadın Kalbi kırılan erkek gibi gidip cinayet işlemez Hayat yıkar Yuva yıkar Ve bu yüzden tehlikelidir
Intikam vs asla benlik degil garip biriyim ya sevdigim insan beni paramparca etse bile ses cikarmam kiyamam ama tavizde vermem sessiz kalir uzaklasirim ona istedigini veriri ceker giderim boyle durumlarda Allahin akan gozyaslarini yerde birakmayacagina inaniyorum ve gercekten yasadimda. Haksizliga ugrayan uzulen biri gerekli degeri sonradan goruyor gec oluyor tabi orasi ayri
Neler yapmaz denirse daha kısa olur bence cvb.. kalbi kırık kadın size hâla değer veriyorsa şanslısınız , yok sadece kırılmış ve değersiz iseniz, zaten kılı kıpırdamaz! Kırılmış -sabretmiş -incinmiş ve sona gelmişse işte o zaman korkun.. çünkü aldığınız nefes bile rahat olmayacaktır
Bu kalp kırıklığı konusunda kendimden nefret ediyorum. Biri birazcık ilgi gösterse hemen bana özel olduğunu sanıyorum. Umutlanıyorum. Kendimi değerli hissediyorum, karşıdaki insana daha da bağlanıyorum. Sonra bir bakıyorum sadece bana değil herkese öyleymiş. İçim içimi yiyor konuşmak istiyorum. Ama mümkünse bir daha konuşmayalım deyip kendi kabuğuma çekilip hayal kırıklıklarımla oturup ağlıyorum.
Kalbi kırıldıysa yaşadığı şeye göre değişir bence ama su açıdan bakarsak kalbi kırıldıysa artık eskisi gibi olmayacağı için insanlara sevmekten çok canını yakmaya meyilli olabilir ve o kalbini kıran kişiye de yapmayacaği kalmaz neler yapabilir değilde ALLAH korusun desek daha iyi bence 😂
Deli, saplantılı, hasta ruhlular her haltı yer... Ama ölmüşle olmuşa çare yok diyen kadın Allah'tan sabır ister... köşesinde acısı dinene kadar ağlar sızlanır, kimseye zararı olmaz.. bundan ders çıkarır kendine...
Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün. demiş Ece Ayhan. Allah muhafaza ölümle dans etmek gibi bir şey bir kızın kalbini kırmak.
minnoş olan hırçın olana göe daha kolay unutur. ağlar ağlar bakar ki ağlamak çare değil kendini değiştirir. hırçın bir şekilde intikam almak için uğraşur her uğraştığında dahada aşık olacaktır. benim düşüncem bu
Ben kalbi kırık bir kadın olarak söyliyim; onu görmemek için 3 yıldır takıldığı ortamını değiştirdi.. yalnız kaldı bir süre. .. önğne gelen herkese acaba bu ne zaman kadar bıkar ya da şaşırtabilir gözüyle bakar
Eger o kalbi kırılmış kız benim sevgilimse ben zaten kalp kırmam geriye kim kaldıysa onları bulurum kalbini kıranın kafasını kırarım o kızda hiç bişe yapmaz yapmasına da gerek yok ben varım yeterde artar
Bence hiçbir şey yapamaz. İntikam almayı da düşünemez. Çünkü kalbin kırıklıgı intikam alınca geçmez, ya da bağırıp çağırınca. Gerçekten kalbin kırıldıysa hiçbir şey yapamazsın
Kırıldığı kişiye göre değişir aşk Uğruna kırılmışsa o kadindan herseyi bekleyin arkadasa eşe dosta kırılmışsa da sessizce kuytuya çekilip it gibi pişman olacağı günü beklerim
Kalbi kırılmış kadın genelde suskun küskün olur kırılan kalbi soğur ama bunun intikamını almak isterse ya sır ifşa eder ya da yalan veya iftiraya başvurur
Kalp kırmam kolay kolay ama kırsam bile özrü dilerim hatamı kabul ettiğimi haklı olanın kendisi olduğunu söylerim çünkü birisine haksızlık yapar ve kişi üzülürse kalp gerçekten kırılıyor
Kalbi kırık bir kadın güçlü durmalı. Hiç hasar almamış gibi dimdik ayaktayken sabit tecrübesinin izlerini takip etmeli. Kalbi kırılmış bir kadın, kırığını gizlemeliki bariz ortada olan çatlak büyümeye müsaittir
En İyi Cevaplar