Sende aynısını yap bu aralar geç yazan sohbeti kısa tutan insanlara denk geliyorum hepsinin bir geçmişi olmuş ve psikolojileri bozulmuş. Büyük ihtimal onda da öyle oldu.
Pardon ben farklı bir konuya yorum yaptım sandım nişanlısından ayrılmış bi kız vardı 😂😂 okudum tekrar yazını dediğim gibi yazmıyorsa yazma salla gitsin kanser olma toksik insanlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğuk tripli kısa cvplar geç yazmalar bazen laf ittirmeli😀
çok geç yazıyor ve sohbeti kısa tutuyor fakat sevgilim olmadığı için neden uzaklaştığını soramıyorum
Şey yaz farklı türlü moralin mi bozuk sanki bir değişiklik bir keyifsizlik sezdim sende bir sıkıntı problem mi var de
çok ketum bir kız, hastaneye gidince önemli bir şey yoktur umarım yazmıştım. Yok iyiyim yazdı bitirdi. Bu dediğine hiç cevap bile vermeyebilir 🙂
Kisa cvp verir
çok geç yazıyor ve sohbeti kısa tutuyor fakat sevgilim olmadığı için neden uzaklaştığını soramıyorum
Neden kisa kesiyon diye sor ma n'olacak sanki
kızdan çekiniyorum çok soğuk birine döndü. Eskiden böyle değildi 🤢
Senden soğumuş olmasin
niye olabilir?
Soğuk merhametsiz ilgisiz.
Sende aynısını yap bu aralar geç yazan sohbeti kısa tutan insanlara denk geliyorum hepsinin bir geçmişi olmuş ve psikolojileri bozulmuş. Büyük ihtimal onda da öyle oldu.
Bro ben yazmamayı denedim o zaman hiç yazmıyor ki
O zaman salla gitsin senin ömrünü çürütür bu kız demek ki nişanlısı da bunla anlaşamadı ayrıldı
Pardon ben farklı bir konuya yorum yaptım sandım nişanlısından ayrılmış bi kız vardı 😂😂 okudum tekrar yazını dediğim gibi yazmıyorsa yazma salla gitsin kanser olma toksik insanlarla
Hiç napiyim
Beyefendi beraberliğiniz yoksa sizce niye soğuk olabilir Allah aşkına ya
İstemediği için 🙂
Bingo
Gerçekleri gösterdiğin için sağol
Susar
neye kırıldığını bir türlü bulamıyorum, sevgili olmadan uzaklaştı benden
Genelde susar..
Uzak davranır
peki ben neye kırıldığını bir türlü anlamadıysam, neden kırılınca uzaklaşırsınız?
Noldu sen neye kırıldın bitanem böyle deyip saçını okşayabilirsin.
ah keşke ama daha sevgilim bile değildi
Sana neden kırılsın ki o zaman
bilmiyorum birden uzaklaştı, hislerimde tutarsız davrandım sanırım soğudu benden
Düzgünce açılamadın mı kıza
ben açılamadan o benden tamamen uzaklaştı. 3 ay geçmişti sadece ve o sıcakkanlı kız gitti yerine suratsız, ilgisiz biri geldi
Sevgili yapmıştır o zaman
Ben sessizleşiyom
Benim gibi
Yüzüne bile bakmaz
beni görünce kafasını çeviriyor ya da başka bir şeyle uğraşıyor
Seni istemiyor belkide
Ondan mı böyle davranıyor sence