Selam Mart ayında üşüyenler, boş bulduğu yere işeyenler, Hepinize merhaba beyaz eşekli prensesler! ... Yazmış olduğum "BENCE"ye binaen şu soruyu soruyorum ve diyorum ki; Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gereken Kimlerdir? ... Görüşlerinizi arz eder, "BENCE"de de görüşmeyi dilerim. Sevgilerimle. #FarklıDüşün
Kadınlar : Başkanım önce kendileri kendilerini kurtaracaklar, bu işe sahip çıkacaklar.
Erkekler : Başkanım onların onurunu kurtaracak olan erkeklerdir topkekler değil.
Başka Şeyler : Başkanım bu konuda demek isteyeceklerim şöyledir...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlık onuruna ilk sahip çıkması gereken kimlerdir?
Bugünlerde en fazla duyduğum kavram kadınlık onuru... Kadınların sahip çıkması lazım başkanım. Şöyle yakınmalarla karşılaşıyorum: “Onun için her şeyi yaptım. Her şeye katlandım. Kadınlık onurumu ayaklar altına aldım. Peki o ne yaptı? Bırakıp gitti beni...” Peki nedir bu kadınlık onuru? İnsan olmanın onurundan başka ayrıca kadınlık onuru diye bir şey mi var? Farkı ne? Evet, kadınlık onuru diye bir şey var.
Aslında bu, biz erkeklerin pek bilmediği, kadınların kendi iç hesaplaşmalarının ürünü. Başka kadınlara ve özellikle sevgiliye karşı ortaya çıkan bir durum. Şiddet söz konusu olduğunda yaralanan şey kişinin insan olmasından kaynaklanan onurdur. Kadınlık onurunu yaralayan tek şey ise ihanettir.
Aslında ihanetin ortaya çıkması değil, kadın tarafından kabullenilmesi yaralar kadınlık onurunu. İhanet ortaya çıktıktan sonra aldatan erkek af dileyip o kişiyle ilişkisini keser ve bir daha da aldatmaya teşebbüs bile etmezse hiçbir kadın, kadınlık onurunun zedelendiğinden söz etmez.
Asıl problem, kadının aldatmayı kanıksaması, eşinin ya da sevgilisinin aldatma ortaya çıktıktan sonra bile o kadınla ilişkiye devam etmesi, ve asıl kadının bunu bildiği halde o adamdan kopamamasıdır. İşte kadınların “Kadınlık onurumu ayaklar altına aldım” dediği durum budur
Bence namuslu kadinlar buraya gelip ks deki kizlari gordukten sonra onlarin onurlarini nasil ayaklar altina aldiklari gormesi , kurtarmasi gerekmektedir.
Herkes önce kendinde sonra ona yaradan tarafından emanet olarak verilen eşi ve çocuklarına sahip çıksın ki. Dünya yaşanır bir yer olsun. Onur, kendisinin bir başkasına yapması söz konusu olan davranışı ve kendi kişiliğini küçültücü sayarak yapmamak dır. Kişi bir başkası böyle ol diyip kendisi öyle olmuyorsa veya yaptıkları kendisini büyültücek sanıyorsa artık o onur kelimesini bile bilmeyen kişidir. İlk önce ailesi, ev ortamından ayrıldıktan sonra kendisi, evlendiğinde sonra eşi ile birlikte onurunu kıracak bir şey yapmamalı. Ama dışarıdan gelen onlarca pisleşmiş kişiler var bu kadını/adamı kandıra bilir ya da ne kadar kendisini dış etkenlerden kurusa bile kötü bir bakış, iftira, sarkıntılık yapan onlarca binlerce miyonlarca insan var. Bu insanları yok etmek için kadın ve erkeğin birşeyip bunlara bir ders vermesi gerekir...
En İyi Cevaplar