Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gerekenler Kadınlardır

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derse kadın...

Bir gün o yılan onun ailesine de girdiğinde, işte o zaman ah vah etmeye başlar mı bilemiyorum fakat kadınların şeref ve haysiyetinin ayaklar altına alınmasına kimse hiçbir surette izin vermemelidir. Bu yüzden kadınların şuurlu olarak hareket etmesi gereklidir. Peki kadınlar ne yapsınlar?

Toplum içerisinde seksî olma çabasından vazgeçmeliler.

Seksî olmak nedir? Sêks duygularını uyandırmak, çağrıştırmaktır. Eğer bir kadın kendisini seksî olma çabasına sokuyor ise, o yürüyen cînsel obje olmaktan öteye nasıl geçebilir? Bir erkek bir kadına baktığında huzur ve saadet yakalamak yerine şehvetini yakalarsa orada kadının hangi değerinden bahsedebiliriz?

Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gerekenler Kadınlardır

Toplum içerisinde hayâ ve utanma duygusuna sahip olmayan kişileri tasvip etmemeliler.

Gerek hal ve hareketleriyle gerekse giyim kuşamıyla hayâ ve utanma duygusundan tamamen uzak kadınların, birer cînsel obje gibi hareket etmesine tepki göstermez ve susarlarsa, bu hareketler zamanla benimsenir ve yaygınlaşmaya başlar. İşte o zaman toplumun sonu gelmiş demektir.

Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gerekenler Kadınlardır

Hemcinslerinin fuhuş aracı olmasına göz yummamalılar.

Kadınların onurunu ayaklar altına alan şeylerin başında da onların fuhuş aracı olarak kullanılmasıdır. Eğer kadınlar, "bırakın yapsınlar yoksa bize dadanırlar" gibisinden absürt bir mantalitede olurlarsa ve bu düzene razı olurlar ise eşlerinin bir fahişe tarafından baştan çıkartılıp ellerinden uçup gitmesini oturup izleyebilirler. Eş dedim, bu oğulları da olabilir. Şu an ergenlik çağına giren gençlerin yarıya yakını soluğu genelevde alıyor, bu güzel bir şey mi sevgili bayanlar?

Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gerekenler Kadınlardır

Kadınlık onurunu beş paralık eden pornografîk yayınlar, genelevler, moda diye, çağdaşlık diye rezil rüsva haldeki kıyafetler son bulmadıkça, kadınlar 21.yüzyılın modern köleleri olacaklardır. Kendisini erkeklerin hayalinde gezdiren kadınlar da bundan zevk duyacaktır.

Kadınlar bizler için değerlidir, onların onuru toplumun onurudur.

#FarklıDüşün

(*) Dipnot: Bağnaz/tarikatçı/cemaatçi değilim, partizan değilim, cinsiyetçi değilim, zart partili - zort partili değilim, bağımsız ve tarafsız olarak dürüstçe konuşan bir aydınım.

Kadınlık Onuruna İlk Sahip Çıkması Gerekenler Kadınlardır
Cevapla