Genel olarak Türk erkeğine göre vücut ölçülerine bakılır ama ben beyninin olup olmadığına bakmayı tercih ederim. Olup olmadığından ziyade kullanıyor mu? Önemli olan o:)
Sporla alakanız varsa anlarsınız kalça ne kadar sağlam ve çalışılırsa bel ve karın kasları da sağlamlaşıyor. Kalçası güçlü olan kadın çocuğu karnında iyi taşıyabilen ve sağlıklı bir çocuk doğurabilen bir simge haline geliyor erkek bilinç altında bunu düşünüyor ama beyin kalçayı daha seksi buluyor. Erkek hormonları üremek ve neslini devam ettirmek üzerine kuruludur kadını tam olarak bilmiyorum ne hissediyorlar hormonları nasıl ama güçlü bir partner arıyor güç kişiden kişiye değişiyor döneme göre çocuğa verebileceği şartları hesaplıyor kadın. Erkek olarak tek amacımız var oluşu devam ettiren bir parça olmak ama abazalık adı altında isimlendiriliyor. Ne kadar medeni olursak olalım atalarımızın ve yartılışımızın miraslarını her zaman taşıyoruz ve bunlar sayesinde var olmaya devam ediyoruz.
Erkekler de kadınlarda ilk fiziksel görünüşe bakar. Dışını beğenmedikten sonra içine bakmazlar. yok zekaymış yok şuymuş buymuş onlar çok eskiden kaldı. Mantığı ile hareket ediyorsa güzel bir uyum bir ilişki yakalar. bu devirde çoğu kişi aynı zihniyette ne yazık :/
Gözleri, bir çift ölüme benzeyen gözleri, bakınca beni masum bir çocuğa çeviren o gözleri, unutmadan bazen gözleri intihar'a benziyordu bazen aşka, bazende ölüm gibiydi, şimdi ben bir başkasının onun gözlerine bakmasına kızmıyorum, ben sadece kimse o gözlere benim kadar aşkla bakamaz ve hakkını veremez diye kızıyorum, ''ah sevmek.. ah sevmek yazıyor; nefretin bileğindeki paslı künyede..''
Aslında çok mantıklı bir sebebi var araştırmanızı öneririm. Sporla alakanız varsa anlarsınız kalça ne kadar sağlam ve çalışılırsa bel ve karın kasları da sağlamlaşıyor. Kalçası güçlü olan kadın çocuğu karnında iyi taşıyabilen ve sağlıklı bir çocuk doğurabilen bir simge haline geliyor erkek bilinç altında bunu düşünüyor ama beyin kalçayı daha seksi buluyor. Erkek hormonları üremek ve neslini devam ettirmek üzerine kuruludur kadını tam olarak bilmiyorum ne hissediyorlar hormonları nasıl. Yani tek amacımız var oluşu devam ettiren bir parça olmak ama abazalık adı altında isimlendiriliyor. Ne kadar medeni olursak olalım atalarımızın ve yartılışımızın miraslarını her zaman taşıyoruz ve bunlar sayesinde var olmaya devam ediyoruz.
Karakter benim için önemlidir dominant baskın olmalı kadın. güven ve Gizliliğe önem veririm bunlar tamamsa evet ayak fetişi ve yönetilmeyi seven pasif karakterim dolayısıyla da elleri ve ayakları ilgimi çeker diyebilirim efendim
Ben gözlerine bakarım yüzüne bakarım mimiklerine bakarım. Tanımadığım için fiziğinide o ara süzerim ama gözlerinden etkilendiysem ki karşıdan o. Belirtiyi sezersem konuşup tanışmak isterim ve. Merhametine zekasına birde karakterine bakarım.
Bir kadının ilk önce ruhuna bakabileceksin, gülüşüne ve gözlerine bakabileceksin, her önüne gelen kadının kalmasına bakar erkek birde aynadan kendi kıçına baksın bende onu taşıyacak onu mutlu edecek got var mı diye
Değişebilir. Bir grup erkek anama babama baksın eve gelen misafire hurmet etsin derken bir grup erkekte yahu güzel yemekler yapsın der. E hayat zor maaşlı işi olsun diyen erkeklerde var. Siz ne sandınız ki.
Bel-kalça kıvrımı ve incelik. Fit kadınlara bayılırım. Kızlar lütfen spor yapınız. Hem sağlıklı olup kendinizi çok beğenirsiniz hem de erkekler çok beğenir.
fotograftaki kadında erkekte gerçek değil. ama kadın erkeğin neresine bakmasını isterse orayı gösterir. yani her kadın teşhircidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben zekasına bakıyorum. diğer kısımlara ondan sonra bakıyorum. sırf zeki diye beğenecek değlim veya sırf güzel diye aptallığını görmezden gelecek değilim.
En İyi Cevaplar