Her yerde geçerli olmalı bence.
Bence her yerde geçerli olmamalı, erkeklere haksızlık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tamam iyi hoş da babalar gününde niye babalar izinli olmuyor o zaman erkekler güzel insan mu bence haddinden fazla romantik bir karar şimdi birde dardanel'in cinsiyetci reklamı çıkmış sanki şampuan reklamları yetmiyormuş gibi :) bir marka kendine ancak bu kadar zarar verebilir secaat arz ederken sirkatin işlemişler resmen Birde sosyal medyada kadın pilotlar var gerim gerim gerilerek fotoğraflar çekinip atmışlar instagrama sanki zannedersin tekerleği icat etti :S yok işte kadın futbol takımında kasım kasım kasılanlar mı demezsin sanki erkekler bıraksaydı hepsi ordinaryus olacaktı da biz müsaade etmeşiz gibi işte arşın işte halep abicim sanki size ket vuran mı var da ciyak ciyak ötüyonuz burda amacım kimseyi rencide etmek kimseyi kırmak değil ama biraz gerçekci olun yıl olmuş 2021 biraz geliştirin kendinizi böyle yaparak kadınları aciz gibi gösteyorsunuz en büyük darbeyi siz vuruyorsunuz bırakın kadın erkek üzerinden prim yapmayı da azcık insan olun insan (Ben de chp'liyim ama bu onların aldığı her kararı onaylayacağım, hiçbir şekilde eleştirmeyeceğim anlamına gelmez.)
kardeşim yi güzel insana çeviren sistem ben sana ne diyeyim :)
Açık açık yazsam neyse de sadece baş harflerini yazdığım şeyi de güzel insan diye çevirmezsin
Sadece kadınlar günü miting ve etkinliklerine katildiklarini ispat edenler izinli sayilsinlar. Madem ki olayın bir amacı var, izinli olan da bir zahmet birkaç saatini toplumsal bir duyarlılığa ayırıp kendisine en yakın kadin mitingine katılsın.
Hayır bu gayet saçma bir uygulama... Kadınların özel hissetmesi için bir gün onları pof poflayıp sonra normal hayatlarına devam ettirmek çok saçma... Saygınız sevginiz olsun izniniz olmasa da olur
Cevap
64Cevap
Bir bakıma güzel olmuş gadası
Ayrımcılık falan diyenleri anlamıyorum. Kadınlar sadece iş hayatında çalışmıyor ev çocuk çocuğun okulu temizlik akraba vs hepsiyle kadınlar ilgileniyor genelde.. bir gün de bu emekçi kadınlara izin verilmiş çok mu? HER EŞİTLİK ADALET DEĞİLDİR!.. elbette bu kadınların hakkı bir günlük izinle verilecek birşey değil.. ancak bir günlüğüne bu kadar tantanaya ne gerek var bu kadar mı batıyor yani kadınlar için iyi birşeyler yapılması?
Şahseeennn kadın erkek eşitlik ilkesini ihlal etttiği içinn desteklemiyorum.
Çalışma hayatına yansıtılarak kutlanması pozitif ayrımcılığa giriyor..
Başka bir şekilde kutlanabilirdi..
Al sana ayırımcılık! Neden izinli olsunlar😒 saçma ve gereksiz bir uygulama olmuş.
Göstermelik takdir anlamsız...
Saçma sapan işler
Pek seviyoruz yatarak göttt büyütmeyi
İzinli olunca ne oluyor
Bu ülkenin kalkınmaya ihtiyaci var
Sikindirik tatillere
Bol yatişlara değil...
Dini bayramlar ve haftasonu tatili dışında...
Her türlü tatile karşıyım...
Çok yerinde bir karar, Sayın Muhittin Böcek alkışlanacak bir karar aldırmış, belediye meclis üyelerine. Kadınlar baş tacımız, anamız, kardeşimiz, sevgilimiz, eşimiz, çocuklarımızın anası, mutfağımızın şefi, aike yapısının çatısı, sonuna kadar hak ediyorlar.
Kadınlar pozitif ayrımcılık istemiyor ki zaten pozitif ayrımcılık bence haksızlıktır. ;) şiddet gören kimsesiz kadınlara, zorla genelevde çalıştırılan kadınlara yardımcı olsunlar. Bu ülkede "genelevleri kapatalımda halk bizi mi sevsin" diyen bir siyasetçi halktan teveccüh görüyorsa ağlanacak halimize gülüyoruz demektir. Ülkede ahlak kalmadı, Müslüman bir vatandaş çalıyor ama çalışıyor diye bir partiye oy veriyorsa Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey kalıyor mu?
Kadınlar gününde özel uygulama istemiyoruz. Sadece artık daha fazla tecavüz taciz şiddet olayları istemiyoruz. Ölmek istemiyoruz
365 günün 36günü hor görülüp aşağılanan cinsel obje olarak bakılan kadınları 1 gün yapılan kampanyalar hediyeler çiçeklwr böcekler izinler çok samimiyetaiz!
Bunun geçerli sebebi nedir? Öğretmenler gününde öğretmenlere tatil mi var? Anneler gününde annelere, babalar gününde babalara? Gereksiz bir duyar olmuş
Saçmalık bence, önemli işlerde çalışan kadınlar da var sonuçta, al işte ayrımcılık
Bence erkeklerede haksızlık ya her yerde geçerli olmalı ama evet
Erkeklerede bir gün ayriyeten izin vereceklerse adaletli olur
Bu eşitlik değil haksızlık olur. Erkekler günü yok :)
En az erkekler kadar ücret almalılar şu an ki mücadeleleri bu olmalı
1 günlük izin yerine verilmesi gereken çok haklar var bu ağza bal çalmak ve erkeklerden nefret oluşturur.
Dünya Emekçi Kadınlar gününde kadınlara izin vermek hem ayrımcılık hemde günün ruhuna aykırı. saçma sapan reklam kokan hareketler
Bu ülkede ne zaman erkeler günü kurtlanırsa kadınlar günüde o zaman kutlansın
Olmalı. Erkekler günü olsun. O gün onlar ızinli olsun
Kadın erkek eşitliği nağraları atıp pozitif ayrımcılık isteyen bir kitle ile aynı ortamda yaşıyoruz maalesef herşey eşitse buna göre yapılması davranılması gerekiyor
Bence resmi tatil ilan edilmeli. Belki kalın kafalı erkekler kadının değerini biraz daha anlar da öldürmeye kalkmaz
Kadına kalkan eller gördükleri şiddet cinayetlerin yerini ne dolduracak peki saçma sapan alınan kararlar bunlar
Ya bırakın bu işleri. Lafa gelince eşitlik icraata gelince pozitif ayrımcılık. Bence kadınlar gününde erkekler izinli olsun da sizi nasıl tatmin edeceklerini bulsunlar.
o zaman anneler gününde annelere
babalar gününde babalara da izin olmalı bu işin sonunda kimse çalışmaz herhalde
Emekçi kadınlarımızı anma etkinlipğidir kapitalizmin alışveriş etkinliğine uymamak gerek
Tüm emekçi kadınlarımıza saygı ve sevgilerimle
erkekler gününde ben çalıştım 😒 eşitlik olacaksa tam olsun, olmayacaksa söyleyin bizde ona göre davranalım babuş
Güzel olmuş mu olmuş ama erkeklere neden yok eşitlik naraları nerde
Anneler Günü’nde anneler, Babalar Günü‘nde babalar da izinli olmalı! 🥳
babalar gününde erkeklere 2 gün izin verilmiş ise veya verilecekse olur kadınlar günü anneler günü ne alaka şafa gelince ayrımcılık dersiniz buda ayrımcılık ve haksızlık tır
Zaten her gün erkekler günü çamaşırı yıkayıp yemeği yapıp ev işleriyle uğraşıp aynı zamanda çalışan kadınlar içinde güzel olmuş. Bu benim fikrim ayrıca 1 günlüğene demiş bir güne bile karlı çıpık ayrımcılık diyen var.
Tüm belediyeler ya da masa başı çalışanları uygulayabilir.
Ücretsiz izin olacaksa tabi ki ücretli olacaksa erkeklere haksızlık
her yerde olmasın ya sağlık sektöründe felan olmasın
Oyum güzel şeylere vesile oluyorsa ne mutlu bana da
Erkeklere haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Yılın bi günüde bayanların , biraz da onlara öncelik olsun
Bu uygulama hdp belediyeleri tarafından 10 yıldan fazladır var
Bence sadece 8 martta değil. Kadınların önemini anlatacak seminerler yapılmalı. Saçma sapan eğitimler verileceğine en anlamlı olan kadınlarımızı anlatmalılar. Belki birinin kafa yapısı değişir. Ve bir kadınımızı kurtarabiliriz.
Yine kadınlara pozitif ayrımcılık verilmiş. Bir de kalkıp eşitlik istiyoruz derler.
Madem öyle bir uygulama var, tabii ki her yerde olmalı.
Kadınlar Gününe gerek var mı önce bunu sorun kendinize. Gereksiz bir gün anlayışı işte.
Kadın erkek eşitse kadınlar günü diye bişey olmamalı. Anneler günü yeterlidir
İzin ne yani anlamı ne manasız. İzin yerine, bi seminer ver
daha faydalı olurdu.
Bence her yerde geçerli olmamalı, erkeklere haksızlık.
O kadar da değil, tamam kutlansin ama izine gerek yok
ne güzel bir jest yapılmış.. ne olmuş yani.. yok ayrımcılık yok bilmem ne
.. zorunuza mi gitti
Ilk olarak yeni katıldım hepinize saygılarımı sunarım.
Instgramdan takip ederseniz sevinirim
(poyrazz_6845 )
Sn belediye baskanima sevgiler sunuyorum keşke bugün her kadina izin olsa malesef biz çalışmaya mahkum kaldik ☺️
Bı bok yaptıkları yok sürekli izin Türkiye bu şekilde gelişemez çalışmak lazim
Babalar gununde tum babalara izin verildigini dusunemiyorum bile. Ekonomi bir gunde çöker :)
Kadını ana olarak eş olarak gören her düşüncenin olduğu yerde olmalı..
Pozitif ayrımcılığa karşıyım !
Her yerde geçerli olmalı bence
Erkekler gününde de yapsınlar,19 Kasım
Erkekler günün de niye bize izin yok mk
sağlıkçılar hariç olabilir
Bence her yerde geçerli olması gerekiyor
Muhittin başkana saygılar :) Güzel düşünmüşler :)
@yedirenk7 iyi de kadınlar gününde erkeklere mi izin versin bir gün izini mi kıskandın anlamadım şimdi ben
@yedirenk7 o zaman belediye de kim çalışacak 😂😂 şu an bir gün izini kıskanmışsin resmen pazartesi izinli olsan ne olacak olmasan ne olacak
Acayip mantıklı keşke özel sektörde de olsa
Dedi özel sektörün tecrübesiz genç çalışanı.
Bence gereksiz
olabilir ama her yerde geçerli olsa fena olmazdı