Kızlar Bir Adım Öne İşe gitmeyen var mı? Ezgis22 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ne işi yapıyorsunuz bakalım İşe gitmeyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl beyaz yakalıktan ayrıldım tatil yapıyorum eylülde kendi işlerime başlayacağım :) 0 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ben izindeyim. özel bir gıda fabrikasında kalite şefiyim. 0 0 Yorumla
boraboraozmen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Ofiste öğle yemeğine bile çıkamamış vaziyette rapor incelemek ve gözlerimin artık yanması... 0 0 Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Öğleden sonra kaçtım işten evde yatmaya çalışcam 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bir şirkette yöneticiyim şu an da kahve içiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
beyaz yakalıktan ayrıldım tatil yapıyorum eylülde kendi işlerime başlayacağım :)
ben izindeyim. özel bir gıda fabrikasında kalite şefiyim.
Ofiste öğle yemeğine bile çıkamamış vaziyette rapor incelemek ve gözlerimin artık yanması...
Öğleden sonra kaçtım işten evde yatmaya çalışcam
İ. K. - ofisteyim şu an
Bir şirkette yöneticiyim şu an da kahve içiyorum
10gun tatil yapıyorum
Evet var çünkü yeni geldik
Isteyimmm bende
Uyuyom
yola çıkacam
İşteyim ama şu an elim boş
Maalesef gidiyoruz
İşsizim
Bakkalım ben