Doğumdan 1 ay veya daha az süre sonra işe gitmeyi düşünüyorum. Boşuna okuyup diploma alıp kariyer yapmadım. Babaannesi ya da anneannesi torununa bakacak. Bu devirde karı koca birlikte çalışmalı diye düşünüyorum. Evde kalıp bebek büyütemem. Neden bazı kadınlar doğumdan sonra çocuk var diye çalışmazlar? Boşuna mı okuyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen anne olamamış sın kusura bakma sorudan daha çok verdiğin cevaplardan anladım bunu benimde nefes almaya ihtiyacım var bakmak zorunda değilim ve cevaplarını asla gerçek bir Türk kadını anne veremez belki yaşın gereği diycem ama hormonlar bu yaşta daha çok anneliği yaşamak ister, zaten çoğu kurum doğum yapan her kadına 1yil hak verir sen buna. bile. tenezzul etmemissin annen bakar sendrn sonra en iyi o bakar evet ama senin bakmadığın bir çocuk olduğunu çocuğun 18ini geçtiğinde anlayacaksın hiçbir çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz senin çocuğunun en güzel dönemini tatman bile sana başka bir karakter katardi ben aşırı zorunluluk harici çok karşıyım bu duruma bende iyi eğitim aldım ben de kariyer yaptım benimde çocuğum var tecrübe ile yazdım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuk var diye çalışmayan bi arkadaşım olmadı. Sadece emzirme döneminde zorlanacakları için 6 ay bebeklerinin yanında kalmak istediler. Ancak bu konuda plan programını yapan kişi için sorun olmaz 1 ay sonra başlamak.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılilk cocuk mu peki kaçyıllık evlisin
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk çocuk
2 yıllık evliyim- +1 yıl
hm yas nedir
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
evlilik için geç kalmıssın ben 18 de evlendim
senin kararın
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılbir şey düşünmüyorum kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yılİsini sevebilirsin ama canindan bir parçayi dogumdan sonra yanina getirdiklerinde o kokuyu hissetip anneligi tattığında değil işin hicbirsey aklına gelmez ve her anini yaşamak icin kimseye veremezsin bile bebegini🥰Bunlar anneanne babaanne de olsa... Çunku o küçük bebegin anneyr ihtiyacı var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmam lazım benim de nefes almaya ihtiyacım var
- +1 yıl
Nefes alma diyen yokki zaten size sizin özel haklariniz var dogumdan once 8 hafta dogumdan sonra 8hafta bu izinleri kullanmaniz siizn en dogal hakkiniz. Bu sürecten sonra da ise baslarsaniz 1.5saat süt izniniz bulunuyor. Bunu da patronunuzla konusup ayarliyorsunuz. Hem bebeginizle ilgilenip hem de calisabilirsiniz her calisan annenim yaptigi gibi😇
Raporlar ve izinler var. Aylarca çalışmadan para alabilirsin. Sendeki sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama yine de birkaç ay çalışılmaması lazım bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmadan para alma taraftarı değilim mesleğimi seviyorum
cocuğa sen annelik edemeyeceksen anneanneye bırakıcaksan ne diye doğuruyosun o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılBakmak zorunda değilim mesleğim daha önemli
Soran+1 yılÇevremde herkes öyle yapıyor önce iş sonra aile
- +1 yıl
bakmak zorunda değilsen meslek daha önemliyse. o zaman doğurmayacaksın. eğer doğuruyorsan da sorumluluğunu üstlenmek zorundasın. madem o sorumluluğu kaldıramayacaktın o zaman neden çocuk yapıyorsun bunu soruyorum ben. mesela benim için de mesleğim kariyerim daha önemli, hayattaki zevklerim daha önemli, bu yüzden ben çocuk yapmicam mesela. çevrenin öyle yapması doğrunun bu oldugu anlamına gelmez. elden ayaktan düşünce bakmadığın çocuktan sana bakmasını bekleyip bi de nankörlükle suçlamasını da bilirsin ama :DD keşke şu ülkede herkes ana baba olmasa da ruhsat verseler. sonra sorunlu büyüyen çocukları biz topluyoruz psikiyatri kliniklerinde
Soran+1 yılBen aldıracaktım zaten eş onayı denen bir şey var eşim imza vermeden kürtaj olamıyorum
Soran+1 yılEşim beni affetmezdi mecbur kaldım bakmak da istemiyorum çevremde herkes öyle yapıyor kadınlar doğurur doğurmaz anneanne ya da babaanneye verip çalışmaya gidiyor
+1 yılYaşam şartları ve çalıştığın ortama göre değişiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda da değil ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneannesi bakacak kendi diyor ben bakarım sen çalışırsın
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse mantıklı
+1 yılDevlet 6 ay zaten ucret odiyoe demeki 6 mis
015 Yorumla
Soran+1 yılBen erken dönmeyi düşünüyorum işe bebek bakıp evde oturamam
- +1 yıl
Yani co cugunu sevmiyormusinkide bir annen ayrilmaz istemez
Soran+1 yılNiye ayrılmak istemeyeyim bu devirde karı koca çalışmak lazım tek taraflı olmaz
- +1 yıl
Tmda canim biraz sabret
Soran+1 yılSabretmek zorunda değilim
- +1 yıl
Valaha senin derdin bebekle vakit gecirmemek sen evden ksciyorsun
Soran+1 yılSadece kariyere çocuktan fazla değer veriyorum
Soran+1 yılKaçmak değil
- +1 yıl
Tuafsin canim
Soran+1 yılTuhaf değilim çevremdeki bütün kadınlar öyle yapıyor
- +1 yıl
Bilemiyorum bu annelik duygusuna ters annelik diygusu cok tuaf duygudur
Soran+1 yılAnnelik duygusunun çalışıp çalışmamakla bir alakası yok ki
- +1 yıl
Canim benim anlatmak istediyimi ben anlatamiyorum ancak anneler anlar bu duyguyu bunlara ALLAH tarafindan ozel verilen bir duygudur bu insanlarda aynidir havanlardada
Soran+1 yılO duygu bende yok
- +1 yıl
Evet arkadasin farketim olmadigi 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir tabii neden olmasın. Mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılNe bu acele
019 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken bu
- +1 yıl
1 ay çok erken ama. Biraz vakit geçir bebeğinle.
Soran+1 yılHayır neden öyle yapayım ki çalışmak çok güzel bir şey
- +1 yıl
Çocuğu bilerek isteyerek mı yaptın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çalışmak tabiki çok güzel ama yine de çok acele etme derim. Yavrunun sana ihtiyacı var nasıl kıyacaksın ona
Soran+1 yılBana ihtiyacı yok çoğu çocuk anneannesiyle büyüyor artık ya da babaannesiyle
Soran+1 yılBir öğretmen olarak böyle düşünmen üzücü
Soran+1 yılÖğretmen kadınların kariyerini destekler diye düşünüyorum 🤔
- +1 yıl
Ben sana çalışma demiyorum ki. Elbette çalış kariyerine devam et. Özel de mısın devlette mi
Soran+1 yılÖzeldeyim
Soran+1 yılBen de öğretmenim
- +1 yıl
Özemdeysen durumlar değişir :)
- +1 yıl
Meslektaş çıktık :)
Soran+1 yılEvet branşınız ne?
- +1 yıl
Detayları dm de mı konuşsak bilemedim ki hocam :)
- +1 yıl
Hocam?
- +1 yıl
Hocam orada mısın?
- +1 yıl
Teacher?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇalısrsn kim karışırki buna
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Doğumdan 1 ay sonra çalışmayı düşünüyorum, çocuğuma anneannesi bakar. Doğumdan 1 ay sonra çalışan kadın hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat