Kadınlar gece tek başına yürümekden korkuyor Erkekler tarafından laf atılmakdan dışarı çıkmaya korkuyor Biri ile konuşsa orspu damgası yiyor Bir kadın boşanmış ise çoğunlukla erkekler kadını yollu sanıyor Bir kadın tek başına evde kaldığı zaman korkuyor bu korku neden oluyor çünkü güvenilir insanlık yok Bir kadın boşanmak istiyorum dediğinde dövülüyor öldürülüyor kadın boşanmak istiyorum kelimesini söyleyemeye korkuyor
Özgürlük tamamen bireysel birsey. Bu her insanin kendi elinde olan birseydir dünya genelinde.
Sadece farkina vardigim birsey var kadinlari obje olarak görüyorlar. Bunu TR ziyaretlerimde görüyorum. Genelleme olarak demiyorum ama denk gelebiliyor. Birazda Erkeklerimiz cok laf üretebilen erkeklerden oldugu icin buda kadinlarimiza bir yansima yaratabiliyor maalesef.
Kadinlar dogurgan varliklardir. Ve erkeklerden 1 tik daha zeki olduklarina inaniyorum herdaim.
Çok basit cevap.. Ortadoğu toplumu ve özünü unutmuş araplaşmış Türk... İslam öncesi Türklerde düşman imparatorunun kellesini alan kadın lider vardı.. Ve bu normal genel bir şey.. Hakanın emri hatun un onayı olmadan uygulanmazdı... Birde Arap arkadaşların kadına verdi değere bak.. Sonrada araplaştığımuzı hatırla. Bir çok neden var ama hepsinin temeli bu..
Ülkeden ülkeye değişiyor bizim için şiddet öne çıkıyor àslında geçtiğimiz süreçte herkesin önemli sorunları var, kadınların uyanık olması lazım ülkenin halinden daha fazla etkilenecekler.
Çok özür dileyerek söylüyorum. Kendine öz güveni olan kadını her platformda dik duran kadını az da olsa açık giyimelerinden dolayı bilmemne dir kesin bu gözüyle balıyorlar. Hem kendi cinsleri hemde karşı cinsleri. Memeketimiz işte napalım.😒😒
Kadınlara yansıması daha çok bu sorunda Arap kültürüne sahip olmak.. Kutsal kitabında kadını ikinci plana itip bir kuluçka makinesi yapan dine bağlı bir toplumdan fazlası da beklenmez
Ayy adamı ne kızdırdık.. Bizim yüzümüzden aynalara küsecek.. Baya alındı.. Ama ne yapayım popusu dönük resim atmasaydı oda toplum içinde.. Biz mecburmuyuz onun totusunu görmeye 😂😂
Yoo. Senin yorumun gayet güzeldi olanı söylemişsin dobra açık sözlü yediremiyosa atmıcak domuz suratlı 😃 Takmadım pek zaten sana küfür edince engelledim
Bizde sanki biraz kaşındık..😂😂😂😂 Adamı sinir etmek için uğraştık. Ondan kızmadım küfür etmesine zaten.. Aslında kimseyle dalga geçmeyi sevmem aslında. Ama kilolu olduğunu kabul etmedi ya ondan böyle oldu..😂
Ya bende insanların kusuruyla dalga geçen birisi değilim ama duba gibiydi duba gibisin demek istedim içimden o geldi nabıyim sormucak kaldıramıyosa 😃 ulan ya KS sansürlemiş bide çiceğini * diye yazdığı küfürü orada gümledim 😂
Yo kilolu olabilir ben asla dalga geçmem kiloyla sadece bu kiloyla kaslıymış gibi pozlar vermesi komik sumo güreşçisiyim dese süpersin doğru yoldasım derdim yani😝