+1 yılben bi karı bulacam.. anlaşmalı evlilik maaşdan bir miktar para... istersen ben gideyim önce... sonra aynı şekilde seni alayım sen git el beni al gavura vereceğim parayı sana vereyim... en kolay yol bu
122 Yorumla- +1 yıl
beni dinle... anlaşmalı evlilik yapacak birini bulup gitmek en temizi
Soran+1 yılBen bulamam
- +1 yıl
ingilizce ne durumda b1 var mı
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
meslek?
Soran+1 yılÜni mezunuyum da 2 yıllık
- +1 yıl
ama böyle oılmaz ki... tek tek sorsyımmı... :) ne okudun yaş kaç... cv dolu mu? iş tecrübesi nedir? abd seni neden alsın yani?
Soran+1 yılBen vasıfsız olarak gitmek istiyorum 23 yaşındayım 2 yıllık insan kaynakları okudum bir staj tecrübem var
- +1 yıl
öyle olmuyor işte... ben mühendisim kılı kırk yarıyorlar... ha diyorsan mülteci olacağım... abd ye giden bir uçağın kargo bölümüne gir... yani öbür türlü zor... ama ilk dediğimi bir düşün
Soran+1 yılErkek nasıl bulayım sırf İngilizce gelişsin diye konuştuğum erkekler oldu hepsi uç#uru#un peşindeydi ben de konuşmayı kestim sonra zor yani ciddi. Birine denk gelmek
- +1 yıl
seni anlamakta zorlanıyorum... farklı düşünüyorsun çok şey bekliyorsun yani bunlar kolay şeyler değil
Soran+1 yılSor istediğini
Soran+1 yılÇok şey bekliyorsun dediğin benim hayalim vasıfsız olarak gidip bir cafede falan çalışmak c1 ing istiyorlarmış o yüzden dil kasıyorum
- +1 yıl
sen bu aşırı duygusallığı bıraktığın çok zamna geçmiş olacak ben bıraktığımda 25 dim şimdi 28 e geçiyorum bak istesende istemesinde dışarda dünyanın dönmeye devam ettiği açık... bir şey istiyorsan onu elde etmenin bir yolunu bulman gerek... ha şunuda söyleyim... arpa ambarında arpa olur ne arıyorsan önce doğru yerde aramalısın
Soran+1 yılAşırı duygusallık ne alaka
- +1 yıl
istiyorsun bir taşla nekadar kuş varsa indireyim :) yok öyle bir dünya hem sevip sevileceğin biri olacak hem amerikal olcak hem felan hem fistan öyle hedef olmaz.. hedef abd mi? evet bu 1 , bunu çözdükten sorna ikinciyi düşün
Soran+1 yılEvet Abd istiyorum ama çıkışmanı anlamadım kötü bir şey demedim neden saldırıyorsun
- +1 yıl
saldırmıyorum tombiş şey :) :D genel mizacım bu :) aslında yardımcı olmaya çalışıyorum
Soran+1 yıl😂😊
- +1 yıl
anladın mı olayı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam işte olay bu kadar basit :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzor.🤷♂️6. ay öğrenci vizesi, dil okulu vs. desen..600 700 bin lazım..
130 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgreen cart başvurusu yap.. ama başvurudan para alan sitelere avlanmadan , direkt göç işlerinin kendi sitesinden.. ya da adanaya yerleş, incirlikten bi abd askeri manita yap🤷♂️yada chat sitelerinden bul birini.. zor yani..
Soran+1 yılEig seçicem seni zor gerçekten hani birini bulsam desem dilimi geliştirmek için konuştuğum erkekler oldu hepsi uç#uru#un peşinde ben de konuşmayı kestim sonra ama bu ülkede can güvenliğim yok çok sıkıldım sokağa çıkıyorsun her yer köpek bıktım illallah ettim
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏👍sıkma canını.. ayrıca, abd yerine iskandinav ülkelerini araştır..
Soran+1 yılOnlara dil lazım
Cevap sahibi+1 yılyoo, arkadasım isveçe yerleşti..5 yıldır orada. devlet dil okuluna yolluyor ayrıca.. ing. heryerde geçerli ayrıca yerel dili öğrenene kadarda zorluk çekmezsin. Tr hariç her ülkede ing. herkes biliyor.
Soran+1 yılÜzüldüm sen böyle deyince
Cevap sahibi+1 yılüzülme.. neden üzülücen.. araştır 🤷♂️
Soran+1 yılAraştırıyorum da ben özellikle abd istiyorum
Cevap sahibi+1 yılinş. her şey istediğin gbi olur..🙏
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e bilgi için teşekkür.. arkadaşım gitti gerçekten.. eşi romen vatandaşıydı.. ikide çocukları var üstelik.. eşinin orada yaşayan arkadaşı var. onları nasıl olduysa aldırdı oraya.. malmö'deler.
Soran+1 yıl@mutlu123e Evet başka dil öğrenemem
- +1 yıl
zaten tek yol, anlattigin gibi, isvec v3 diger ulke vatandaslariyla evlenip yerlesmek. Aile birlesjminde sartlar var, ulkede ikamet eden eşin, asgari ucrettem fazla maasinin olmasi ve bir sene hic isten cikmamis olmasi, kjrulu duzeni olmasi gibi.. Aile birlesiminin sonucunun belli olmasi 18 aya kadar bulabiliyor. Aile birlesimiyle ulkeye geldiginde devlet gelen esi dil kursuna gonderiyor.1 sene kurs suruyor. Bu surede orada ikamet eden kisi eşe bakiyor. Dil ogrendikten sonra da iş bulabiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e yok yoookk.. arkadaşım Tr de , ist. da yaşıyor ve evliydi.. karısının oradaki arkadaşı önayak oldu, gittiler.. nasıl yaptılar bilmiyorum🤷♂️
- +1 yıl
Eger bireysel cabamla iş araciligiyla yerlesecegim diyorsa kisi, inanilmaz zor avrupa. Cunku, iş veren once kendi ulkesinde is ilanina cikiyor kural geregi, eger istedigi calisani bulamazsa , devlete bildiriyor bu ulkede bulamadim diye, sonra Avrupa birligi icinde ilana cikiyo4, yine bulamazsa en son avrupa disina ilana cikiyorki Avrupa disindakiler zaten avrupaya hucum ettigi icin pek cok basvuru arasindan genelde en ust egitimliler seciliyor. Muhendisler, doktorlar vs
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e valla arkadaşımda dediğin özelliklerin hiçbiri yoktu, eşindede..5 yıldır ordalar. geçen yıl tatile ble geldiler, ohh bedava gibi tatil yaptık diyip, döndüler bide. Tl değersizliğinden tabii, konumuzla alakası yok😊
- +1 yıl
bilmeyecek birsey yok.. karisi romen vatandasi diyorsun degil mi? yani avrupa birligi vatandasiysa, zaten shengen ulkesi oldugu icin calisabiliyorlar isvecte ve diger tum ulkelerde. Iş bulmak Avrupa birligi vatandaslarina biraz daha kolay. Is bulmustur esi, sonra arkadasini aldirmistir.
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e 👍aynen.. şimdi oldu..🙏🙏tşk. ler.
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e 2. nci şarta uygun durum sanırım ark. şımın.
Cevap sahibi+1 yılvalla soruyu soran arkadaşa iyi şanslar diliyorum... okuyodur... sanda çok teşekkür. ediyorum bilgiler için..
Soran+1 yılTeşekkür ederim tabi. Ki okuyorum bilgim olmadığı için yazmıyorum
- +1 yıl
avrupa icin, bana gore en etkili yontem aile birlesimi, digeri ise, bir sekilde istenilen ulkeye giris yapmak, egitim gibi aupair bile olabilir. Sonrasinda orada kalinan sirede dilini harika duzeyde ogrenmek. Dil ogrendikten sonra daha kolay is bulunur. Calisma vizesi zaten anlasmana bagli firma ile, 5 senede zaten oturumu hakediyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e haklısın.. soruyu soran arkadaşa eminim bir ışık olmuştur. teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl@mutlu123e 👍🙏💐
Soran+1 yıl@mutlu123e Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılamerikaya gitmemen daha iyi olabilir mi sadece soruyorum 🥲
29 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün
- +1 yıl
hayıır üzülme. tabi ki en iyisini düşünmüşsündür ama sanki diğer tüm seçenekler amerikadan iyi gibi benim algımda:( umarım her şey çok güzel olur senin için🧚🏻
Soran+1 yılAbdye takıtılıyım herkes Avrupaya gitmek ister Abd deyince içimde kelebekler uçuşuyor
- +1 yıl
o kelebeklerin aklı yok kuzum inan bana:(
Soran+1 yılNeden öyle dedin bir bildiğin varsa söyle
- +1 yıl
yani birçok alanda bitikleri oynuyo
- +1 yıl
ilerisi için en azından iyi bi seçim olmayabilir
Soran+1 yılValla Abd batmaz adamların sakladıkları neleri var en güçlü orduya sahip sırf 51. bölgedeki teknolojileri salsalar çoğu ülke yok olur gibime geliyor güçlüler baya
- +1 yıl
amerikayı amerika yapan gruplar çine göç ediyo, tabi ben bu konuda uzman değilim ama duyduklarıma istinaden söylüyorum. çin de pek matah değil ya
Kanka dilin yoksa daha rahat gidebilirsin, çok dil kasma. 😅
10 Yorumla
+1 yılErasmus
Work and trawel12 Yorumla- +1 yıl
Dil kursuna yazılıp gidebilme imkanın da var
Soran+1 yılYok şu an
İş için anlaşıp gidebilirsin
10 YorumlaGreen Kart başvurusunda bulun
10 Yorumla
+1 yılBulursan bizedw haber et
10 Yorumla
+1 yılKasma.. Rahat ol hemen girer... Pardon gidersin.
00 YorumlaEvlenerek
10 YorumlaSağlam dil+ temiz sicil+ alanında uzman bir prof
10 Yorumla
+1 yılUçakla
02 Yorumla
Soran+1 yılBir zeki sensin canım
- +1 yıl
Teşekkürler
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem