Kızlar Bir Adım Öne Yazılım mühendisliği nasıl bölüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimizi gelştirmek yani çok çalışmak şart mı Yazılım mühendisliği nasıl bölüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Geleceği olan bir bölüm olduğu kesin. Özellikle freelance iş bulma ihtimalin yüksek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu meslek icin kuldaki egitimle yetinilmez. Senin yazilima yetenekli ve kendin gelistirmeye calısir olman gerek. 0 0 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sana kalmış. Hangi şirket ya da devlet mi düşünüyorsun? 0 0 Yorumla
skldmLannn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl şart günde 10 saat çalışıp gelip bide evde çalışıyorum 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Bilgiyi yaratıcılık ile kaynaştırmak lazım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geleceği olan bir bölüm olduğu kesin. Özellikle freelance iş bulma ihtimalin yüksek.
Bu meslek icin kuldaki egitimle yetinilmez. Senin yazilima yetenekli ve kendin gelistirmeye calısir olman gerek.
Sana kalmış. Hangi şirket ya da devlet mi düşünüyorsun?
şart günde 10 saat çalışıp gelip bide evde çalışıyorum
Bilgiyi yaratıcılık ile kaynaştırmak lazım.
Güzel bir bölüm.
İngilizce çok iyi bilmen lazım
Şart tabi nokta hatası bile önemli
Cok çalışmak şart kanka