Kızlar Bir Adım Öne 1 günlüğüne bir meslek seçmeniz gerekseydi ne olurdu? Cindirrrella Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sadece 1 günlüğüne bir meslek yapsaydınız ne derdiniz gençlerrr? Benim cevabım: hostesss 😎 umarım o gün dubaiye ucuyorumdur😀 1 günlüğüne bir meslek seçmeniz gerekseydi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cumhur başkanı olurdum 🧐 ülkeyi refaha kavuştururum, ne kadar gereksiz yandaş , ülkeyi sömüren insan varsa hepsini kovardım ülkeden 0 0 Yorumla
Selilsmh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 😂😂😂 çok heklersin dubai yerine gözünü Bayburt ta açarsın en son 0 6 Yorumla Cindirrrella +1 yıl Olabılmek zor degl eksk bırsey gormuyorm ama zaten öğretmenım gerek duymuyorum Yorumla Selilsmh +1 yıl Hmm ne öğretmeni kesin müzik dir Yorumla Cindirrrella +1 yıl Beden eğt Yorumla Selilsmh +1 yıl Hmm subay neden olmadin Yorumla Cindirrrella +1 yıl Olmalımıydım? Yorumla Selilsmh +1 yıl Bence evet beden egitimi ogretmenisin sporla aran iyi boy da uzundur yüzde güzel olsan iyi olurdu Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl pilot olmak isterdim bende..ama sadece bir günlüğüne.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Brazzers da erkek p*rno starı olurdum. 1 Günlük çok saçma ya gel şunu 1 aylık yapalım 0 0 Yorumla
TheBerlin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yine hemşire olmak isterdim.. Şu an da öyle mesleğimi çok seviyorum :) 0 0 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ABD başkanı olup her yere atom bombası atardım 0 0 Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnşaat ustası 0 7 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Allah akıl fikir versin 🙄😂 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Ne için o da bir meslek Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hiç kadın inşaat ustası görmedim🙄 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Ben gördüm sende ilk görmüş olursun Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🙄🙄 senden olmaz 🤪 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Oldururuz Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cumhur başkanı olurdum 🧐 ülkeyi refaha kavuştururum, ne kadar gereksiz yandaş , ülkeyi sömüren insan varsa hepsini kovardım ülkeden
😂😂😂 çok heklersin dubai yerine gözünü Bayburt ta açarsın en son
Olabılmek zor degl eksk bırsey gormuyorm ama zaten öğretmenım gerek duymuyorum
Hmm ne öğretmeni kesin müzik dir
Beden eğt
Hmm subay neden olmadin
Olmalımıydım?
Bence evet beden egitimi ogretmenisin sporla aran iyi boy da uzundur yüzde güzel olsan iyi olurdu
pilot olmak isterdim bende..
ama sadece bir günlüğüne..
Brazzers da erkek p*rno starı olurdum. 1 Günlük çok saçma ya gel şunu 1 aylık yapalım
Yine hemşire olmak isterdim.. Şu an da öyle mesleğimi çok seviyorum :)
Pilotluğu denemek isterdim
ABD başkanı olup her yere atom bombası atardım
Acun Ilıcalı olabiliyor muyuz? 😂
Beyin cerrahı olmak.
Bakkal
Astronot
Polis
Doktorluk
Asker olmak isterdim ve pilot.
baş balerin
Astronot
İnşaat ustası