Merhaba arkadaşlar 60 bin TL sermayem var ne iş kurabilirim ve bayilik ne alabilirim öneriniz bildiğiniz birşeyler var mı acaba yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, ben olsam esnaf olmazdım ama eğer illaki ben bir yer açacağım diyorsanız yemekle ilgili bir şey yaparsanız çok tutar ama seçtiğiniz lokasyon da son derece önemlidir. Merkezi bir ilçede de bu işi yapsanız orada önemli bir sokak, meydan olur. Biraz kenarda kaldı mı tercih edilmeyebilirsiniz. O yüzden tam göbek, merkez diyebileceğimiz bir yerde bir dükkan açabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmazon, shopify falan olabilir
Kripto olabilir
Hisse senedi olabilir
Parayı kısa sürede katlanabilirsin
Denemelik ürünler alıp hangisinin daha çok sattığını kayıt ile bulup onu yönetebilirsin15 Yorumla- +1 yıl
Ya katlayamaz batarsam. Bide Spotify nasıl oluyor anlatabilir misin? Duydum ama bilmiyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılÇabalayıp iyice araştırıp, analizleri yapıpta ürünleri güzelce tanıtırsan niye batasın? Spotify güzel bir uygulama, reklamsız flaan müzik dinliyorsun işte. Kullanması baya basit.
- +1 yıl
Spotify biliyorum fakat ordan ne yapsbilirim onu anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılSpotify demedim ben shopier demek istedim. Adında hata olabilir. araştırabilirsin.
- +1 yıl
Pekala anladım teşekkür ederim yorumun için☺️
Bundan 1 yıl önce o parayla şansın vardı ama şimdi anca küçük ticaretle ayakta durabilir sın el yapımı şeyler yapıp satmaya calisabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
İşte bende biliyorum maalesef yine de sormak istedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah
@picmisinenes o kadar güzel anlatmış ki, ekleyecek bir şey bulamadım, her harfine katılıyorum 🤭🤭
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm. 🙏
- +1 yıl
@picmisinenes tavsiyelerinize uyacağım size de teşekkürler 😊
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında 😊
- +1 yıl
@picmisinenes çok sağolun sizinde öyle😊
- +1 yıl
🙏
- +1 yıl
Teşekkürler😊
+1 yılO parayla ancak araç alıp satarsın başka iş yapılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Onu bile yapamam, sanmıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPek çok iş yapılabilir, girişimci olmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel batılır o para ile
114 Yorumla- +1 yıl
Hahah sağol ya
- +1 yıl
Taze battım ordan biliyorum
- +1 yıl
Tüh geçmiş olsun. Ne yaptın ki özel değilse?
- +1 yıl
Şu an ne iş yapacağını bilmiyorum ama şöyle bir şey söyleyeyim. Belli ki sende gençsin sakın atılma insanlarda para yok kimse keyfi masraf yapmak istemiyor. Sadece temel ihtiyaçları için yaşıyor bir çok insan bu alım satımı çok etkiliyor. Birde herkes dürüst olmuyor. Birisi malı verdikten sonra sana ödeme yapması lazım. Yapamadığı zaman senin dayanma gücünün olması gerekiyor. Dolar altın vs gibi şeylerin de bu kadar inip çıkması da riski fazlası ile arttırıyor. Bir günde 2 katı borçlu da olursun 2 katı karlı da hani o kadar karışık ki ortalık anlatamam. Başını ağrıtmak istemiyorsan. Bulaşma git bi işe gir her hangi bi ödemen yoksa aile evinde isen her 4250 en düşük para alırsın 3 bin 3 bin kenara para at ama dolar ama altın paranın üstüne ekle 10 ayda 30 bin koyarsın ama gece uyurken rahat uyursun.
- +1 yıl
Çok iyi anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için😊
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 3 kere dükkan ticaret vs işlerine kalkıştım. Hanii nasıl desem. Bu işlerde karlı olmak istiyorsan. Ve batmadan en kolay para kazanmanın yolu her zaman ne satıcı ne üretici olacaksın. Aracı olacaksın. Eğer bir işe girmeyi düşünürsen o işin aracılığına bak mesela gidip 50 bin TL lik malı ankaradan alıp İstanbul'da istoça getirip 65 bine verebilirsen. Bir gece de 7-8 bin koyarsın cebine bunun gibi
- +1 yıl
Sen tecrübelenmişsin ya 😃
- +1 yıl
Evet şu an 25 yaşındayım. 3 kere battım. Şu an 40 bin borcum var. Fakat kimsenin bana satamayacagı bir şeye sahibim tecrübelerime artık genç yaşta paranın peşinde o kadar koştum ki İstanbul Manisa Ankara gitmediğim şehir kalmadı. Tanışmadıgım insan bankacılar esnaflar vs vs o yüzden diyorum ya tecrüben yok ise atılma he çok atılmak istiyorsan. Ne üretici ol ne satıcı batsan bile misal veriyorum. 50 bin TL lik makarna alırsın makarnanın fiyatı düşer 40 bine verirsin 10 bin zarar edersin. Üreticinin böyle bir şansı yok. Direk 50 bini gider. Satıcı satamazsa kira ödeyemez işçi maaşı veremez vs vs ohoooo kafan çok agrır emin ol
- +1 yıl
Aslında kafamda üretici olmak vardı anlaşılan sıkıntılı işler ama yapmak da istiyorum var mı buna dair bi tavsiyen
- +1 yıl
Üretici olmak istiyorsan. Ürettiğin şeyi iyi seçmen gerek. Mesela hiç mantıcı olmayan bir yerde mantıcı açarsın. 100/50 şansın olur ya herkes gelip senden mantı satın alır. ya da kimse gelmez. Biraz yırtık olmak gerek. Üretmek kolay ilk etapta alıcıyı bulman gerek. Bir gecede 3 tepsi mantı hazırlarsın. Ertesi akşam kime yedireceğini bulmalısın. Bu şekilde bak olaylara
- +1 yıl
Çok doğru. Gerçekten çok teşekkür ederim ya çok yardımcı oldunuz
- +1 yıl
Buralarda boş boş takılıyorum. Merak ettiğin bir şeyler olursa yine sorabilirsin. Elindekinden olma dikkat et
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️☺️
o paraya zor. Ne yapabilirisn ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Bende onu soruyorum işte😂
- +1 yıl
Kasiyerlik vb
Bana ver parayı 3 e katlıyım
10 Yorumla
+1 yılKüçük bir bakkal dükkanı acabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtdışına gitmek için kullanç
02 Yorumla- +1 yıl
Ee orada ne yapacağım
Cevap sahibi+1 yılBir kaç ay bir yerde çalışıp sonra kendi işini kurabilirsin.
dükkan dekorna yetmez
00 Yorumla
+1 yılKadın iç giyim
02 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
- +1 yıl
Erkeklere yönelik acıpta batmıyacagın tek şey TEKEL kadınlar için her şey kadınlar kendine para harcamayı sever
uzgunum ama hıc bır sey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇiğ köfte olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet onu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 tane telefon alınır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi