Kızlar Bir Adım Öne Kadınlara en çok yakışan meslekler neler? Nilayteğmen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben subay olmak istiyorum tek amacım bu ya siz? Kadınlara en çok yakışan meslekler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bana göre sağlık sektörü ve öğretmenlik. Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Öğretip, iyileştirir. 1 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benzinlikte çalışan pompacı kadınları görüyorum, gerçekten hiç yakışmıyor. 0 0 Yorumla
Atakan332 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 49% +1 yıl Bence kadinlara yakiswn en iyi meslek hemsirelik kanks 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Duvar örme ustalığıDemircilikMadencilikKamyon yüklemeciTaşıma işçisi 0 0 Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Polisliği yakıştırıyorum 1 2 Yorumla Nilayteğmen +1 yıl Ya asker Yorumla VusLaaaaT +1 yıl Oda yakışıyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Psikologluk bence 1 3 Yorumla Nilayteğmen +1 yıl evet oda güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi branşım çünkü :p Yorumla Nilayteğmen +1 yıl herkesinki kendine hoş geliyor:) Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Ayırt etmıyorum her meslek yakısır kadınlara 1 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Erkekler poker oynarken yanında dikilme mesleği 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Doktor üniformalı kızlar acayip cool oluyor. 0 0 Yorumla
alpyurt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bende astsubay olucam nasipse. 0 3 Yorumla Nilayteğmen +1 yıl Yaa ne güzel olursun inşallah Yorumla alpyurt +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Nilayteğmen +1 yıl Ne demek rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bana göre sağlık sektörü ve öğretmenlik. Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Öğretip, iyileştirir.
Benzinlikte çalışan pompacı kadınları görüyorum, gerçekten hiç yakışmıyor.
Bence kadinlara yakiswn en iyi meslek hemsirelik kanks
Duvar örme ustalığı
Demircilik
Madencilik
Kamyon yüklemeci
Taşıma işçisi
Polisliği yakıştırıyorum
Ya asker
Oda yakışıyor
Psikologluk bence
evet oda güzel
Kendi branşım çünkü :p
herkesinki kendine hoş geliyor:)
Ayırt etmıyorum her meslek yakısır kadınlara
Doktorluk çok yakışıyor.
Erkekler poker oynarken yanında dikilme mesleği
rumuza bakılırsa olmuşsun :)
Doktor üniformalı kızlar acayip cool oluyor.
Ev Hanımlığı Yakışıyo Meslek Bu
Öğretmen , hemşire ve doktorluk
Bende astsubay olucam nasipse.
Yaa ne güzel olursun inşallah
Teşekkür ederim
Ne demek rica ederim
Seksi meslek
Hemşire
Kaptan 🥳