İş yerinde engelli kadrosunda çalışıyorum pek Bi işte yapamıyorum bu yüzden. Yeni birisi geldi kendisi sürekli çalışıyor benim ise neden çalışmadığımı neden boş oturduğumu sorup duruyo. Benim çalışmamam onun çalışması bayağı rahatsz etmiş onu. Ama sürekli Bi yerdeyiz nasıl anlaşabilirim onunla. İşe gidesim gelmiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendine uygun olan işleri yaptığın sürece kimsenin kafa yormaması gereken bir konu aslında, birilerini rahatsız ediyorsa konuşmak ve yapıcı bir iletişim kurmak en iyi çözüm gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende anlayamıyorum ki neden benimle uğraşıyor engelli kadrosunda çalıştığımı hasta olduğumu da biliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Bence hic anlasmaya zorlama agzinla kus tutsan boş. Yildizi dusuk biriysen vay haline benden sana tavsiye kimseyle samimi olma her zaman mesafeli ol
00 Yorumla
+1 yılAldığın parayı hak etmeni istiyor bu gayet normal bir şey çalışıyorum diyorsun ama işte hiç bir şey yapmıyorsan çalışmıyorsundur ne iş yapıyorsan işini yap ayıp olmazsa meslek nedir
00 Yorumla
+1 yılYapamıyorum demişsin yapamadığın için? Gayet normal ona açıkça söyleyebilirsin bu bir işten kaçma değil işi yapamama diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo ama yinede de benim çalışmıyor oturuyor olmam onu oldukça rahatsız ediyo. Bende onun yerinde çok isterdim kendisi sosyal hizmet uzmanı sürekli eğitim toplantı okullara gidiyor ben ise hep ofiste.
- +1 yıl
Bilmesine rağmen bu şekilde davranan insanlar maalesef ki var kafana takma da diyemiyorum ister istemez etkileniyorsundur tabii ki bu durumdan ama bilmiyorum bu enerji vampirlerine ne yapılır. O yüzden hayırlı ve iyi insanlarla karşılaşmanı ümit ediyorum elimden gelen başka bir şey olsa keşke 😔🙏🏼
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şeye olabilir gibi yuvarlak cevaplar vererek
00 Yorumla
+1 yılEngel durumun nedir peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna giren çıkan neymiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri