Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Böyle bir soru çıktı karşıma çok güldüm ya. Allah' ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallah.
Gerçi ben boşandım ama Ek Kart çıkartmıştım o da kullanırdı. Zaten bütün kartlarımın şifreleri aynı eşim de olsa çocuğumda olsa sakınmam veririm kullansınlar pek tabii
amin
Babama bile vermem. Bir ihtiyacı varsa parası yoksa ben alırım zaten. İkimizde çalışıyorsak herkesin parası kendine. Nede olsa onun parasını ben ter dökerek kazanmıyorum. Benim paramı kazanmamda da onun emeği teri yok. faturayı da ikimizden birisi üstlenmeye çalışır muhtemelen. baskın olan kirayı faturayı öder. Aksi bir insanla zaten işim olmaz.
Cevap
23Cevap
Eşim yok, ama olursa onun da bir maaş kartı olması gerekecek. Ben kendi maaş kartımı da ona seve seve verebilirim, o sorumluluğun altına girmek istiyorsa ev ekonomisini de kendisi yönetebilir bana da harcamam için harçlık bıraksın.
Kendisini ömrümün geri kalanı, hayat arkadaşım olarak seçtiysem benim aşkımsa neden vermeyeyim? parayı niçin kazanıyorum ki?
İsterse veririm tabiki, o benim en büyük destekçim. Canı sağ olsun...
Veririm yani ne olacak aramızda benim param senin paran meselesi mi olacak bir de, kesinlikle çok saçma. Ve bana bu şifreyle verse birkaç dakikamı alır zaten öğrenmek.
Evet ama kocasinda durma taraftarıyım ihtiyaçlarını karşılamak kaydıyla.
kadın kartını kocasınamı versin yani
Verebilir sonuçta hayat müşterek her iki taraf da sakinirsa zaten işler yürümez.
neden çalışıyoruz elin oğluna muhtaç olmamak için ben çalışıp kazanayım ekonomik özgürlüğüm olsun ama maaş kartımı kocama veeyim kocam bana harçlık versin benim maaşımdan bana harçlık versin öylemi yok öyle bir dünya
Eşin senin istediklerini almıyor ise haklısın
Yani güvensizlik demek bence vermemek. Beni zor duruma sokmaması gerektiğini bildiği sürece istediği gibi harcama yapabilir
Ciao
Yani alsa sorun olmaz eşimi iyi seçmiştirim diye tahmin ediyorum.
ben bu herife hayatımı vermişim maaş kartımı vermişim çokmu
Vermem ve almam.
Bu konular eş olmanın konusu değil
Kesinlikle verir ve bu görselde ki soruyu da yazardım sjejje
Veririm arkasını da kovalaman neden bu kadar harcadın v. s. diye.
koca gibi koca işte 😂😂😂 kadın bu şifreyi çözene kadar zaten yaşlanır
😂 40 yıl düşünsem o yöntem aklıma gelmezdi ama güzel olmuş ben direk verirdim sıkıntı no
Ay be münasebet :Dd o benim maaşım
Eş hayat arkadaşı demek basit bir şey değil ki
Veriyorum
ama anlamı yok
Tabiki kim için çalışıyoruz
Kredi kartım var onda. Ben öderim o harcar:)
Hayır avel değilim o kadar
Köpeği olsun
resim temsilimi yoksa eşinizmi yaptı
eşimin parasına ihtiyacım yok çok şükür Rabbime kendim çalışıyorum resim temsili
ne iş yapıyosunuz
Veririm
Var zaten
Vermiştim.
Veririm niye vermiyeyim karti
Veririm
Maaş kartım yok :(
Eşim de yok...
vermem
Elbette veririm.
Vermem
sen verir misin