Yine ikinci kez bir buçukuncu ayımda işten kovuldum.. Allah razı olsun bu sefer başka bir pozisyn sundular ama kabul etmedim 🧚 geldiğim pozisynda devam etmiceksem ben kaçar dedim 😄 iş hayatında neden yapamıyorum ya nedeeennnn olmuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
DHL Express İstanbul Havalimani subesinde calismak istermisin
İstanbuldan taşındık ya 🤣
nerede yasiyorsun
Ankara .
tamam DHL ankaradada var
Ne işi bu? Ben ordan da kovulurum şimdi imdaaat 🤣
kargo
neden öyle yaptılar ki durumları anlatsan kardeşiim birşeyler sunarım da bilmeden bir şey diyemem
Mağaza sektöründeym ilk işimde satış danışmanıydım onda biraz işi boşluyordum sanırım kabul. Şuankinde kasiyerdim. Eksik çıkartıyorum desem bir iki kez oldu o da 10-20 lira. Cebimden ödedim zaten. Genelde fazla çıkıyordu kasamdan 5-6 kez 100 lira civarında. ama müşterileri tırtıkladığımdan değil değişim ya da iade alırken sistemsel bir hata yapıyormuşum dikkatli değilmişim muhasebeciler şikayet ediyormuş beni bilmem ne.
ee dikkat etmen lazım seninde hep böyle böyle olmaz yani
Ama daha 1 buçuk ay oldu. Hata yapa yapa öğrenilir eksiğim çıkmıyor bir şey çıkmıyor sistemsel bi hatam yüzünden fazla çıkmış bi kaç kez kovmaya bahane arıyor bunlar.
nasıl sistemsel oluyor da senin cebinden gidiyor para onlara ödeye ödeye sen ne alcan maas
Fazla çıkınca ödemiyorduk.
Bu biraz da şans meselesi, kendini suçlama...
Kimseye göre değil ki
Herkes çok hırslı bi ben değilmişim gibi 🤣
Ben artık gidip çıktığım işleri saymayı bıraktım
Senin rekor kaç gün 🤣🤣
Demek ki kendi işini kurmalısın
Nesin sen elon musk falan mı 🤣
Değilim ama sen olabilirsin neden olmayasın. Elon Musk olmaya gerek yok kendi işini kurmak için
İş kurmak için para gerekli olabilir diye düşünüyorum 🤣
Hayır para gerekmeden de kurulabilen işler var. Yeter ki girişimci ruhun ve azmin olsun
Meslek nedir
Kasiyerdim mağazada
O bir meslek değil. Mesleğin olmalı. Halk eğitimi takip et en azından
Muhasebe okudum lisede ama ilgimi çekmiyor. Halk eğitime gidip ne olucam manikür tırnak ustası mı mesela? 🥲🤣
Kuaförler çok daha iyi kazanır kasiyerlerden. Sanatın olsun, tek o yok orada, bilgisayar muhasebe programı dersleri de var, ingilizce egitimi bile var. Tekstil egitimleri de var.
Neden şutladılar?
Kasada fazlam çıkıyormuş 🤣
Fazla mı çıkıyor? Gel bizde çalış :D :D
Şansın yok demek ki
Sadece aşkta şanslıyım 🤣
Para hepsinden önemli ama😅
boş ver