Ünlü bir bankanın satış pazarlama bölümündeyim. Kart satış kotası var ve bunu doldurmam gerekecek. Sizi ararsam lütfen terslemeyin beni :) ve bana birkaç öneri verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende 2 çağrı merkezinde çalıştım öncelikle kedi gibi sesin içine kaçık olmasın tok ikna edici sesle konuşmalısın işte efendim... bey... hanım sürekli kullan ve samimi ol eğer karşınsaki kibar naif biriyse olduğundan daha samimi olmalısın ikna kabiliyetin yüksek olmalı adamları tut bırakma yapış yani öyle söyleyim ilk başta hatır demesine aldanma mesela ben gene de anlatayım 5 dakikanızı alayım dersen dinliyorlar ve kararlarından dönüp ikna oluyolar yeni işin hayırlı olsun🌸
011 Yorumla- +1 yıl
Amin teşekkür ederim. Çok uzun bir zamandır çalışmıyordum. ilj defa sigortalı bir işte çalışmaya başladım. Allahım utandırmasın en sıkıntılı yer bizimkiymiş ama Allah inşallah kolaylığını verir
- +1 yıl
Akbankta çalışacağım. Kart satışı bu arada. Evden olacak.
- +1 yıl
Başka eklemek istediğin var mı
- +1 yıl
Satış baskısı varmış bu biraz kötü olabilir
- +1 yıl
Allah utandırmasın canım gönlünce olsun sabret işini severek yap o zaman Allah kolaylığını veriyor
- +1 yıl
Aa ne güzel evden olması avantajdır bence hiç evden çalışmadım ama
- +1 yıl
Benim korktuğum şu şimdi satış baskısı var günlük kota varmış onun altında satış yapmaman gerekmiş. Ben sessiz ve çekinik biriyim belki bunu burada kırabilirim bilmiyorum zaman gösterecek ama ondan korkuyorum
- +1 yıl
Şimdi şöyle zamanla alışıyosun ve ister istemez açılıyosun ama iş verenlerin en beğendiği olay senin tok olması ve müşteriye yapışman o yüzden alışırsın hiçbirimiz annrmizin ksrnında öğrenemedik bide çok sabır işi sabrının bol olması lazım
- +1 yıl
Aynen öyle. Peki sen şu an hangi işle meşgulsün
- +1 yıl
Şuanda çalışmıyorum sınava hazırlık sürecindeyim
- +1 yıl
Selamlar güncelleme ile geldim. Benim bulunduğum departman daha yeni gelmiş :) yani ilk biz deniycekmişiz ayrıca kart satışı değilmiş o departmana düşmemişim. benim ki fatura tahsilatı birde kampanya olursa tarifeler vs onların satışı olacakmış ama ağırlıklı olarak fatura tahsilatıymış. Bizimkine kolay diyorlar. Öteki teknik bilgi kısmında olanlar 2 hafta eğitim görecekmiş. Bizimki bu hafta bitiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
İnsanların gözüne bak ne tip insan olduğunu ve sana ilgi gösterip müsbet veya menfi cevap versin.. Uzatmadan slat olacak şeyleri söyle sıkma.. Abartıya kaçarsan ablaşılır ona göre.
02 Yorumla- +1 yıl
Hocam telefondan arayıp satış yapacağım. Yüz yüze olan değil bu. Hani telefondan sizi arayıp şu kampanyamız var bu kampanyamız var diyen kişiler varya onlar
+1 yılDikkat etmen gereken şeyleri biz değil, çalıştığın şirketin söylemesi gerekmez mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten söyleyecekler ama bende belki bişeyler katabilirim
+1 yılAllah rızası için içine kedi kaçmış gibi konuşma ne yaparsan yap kabul.
İşin hayırlı olsun02 Yorumla- +1 yıl
Sizi arayanlar oluyormu bana pek denk gelmedi
- +1 yıl
Oluyor tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇağrı merkezine 9 yılını vermiş biri olarak kafayı mi yedin diyorum satış baskısı nasıl daha hızlı yemek yerim nasıl tuvalete daha hızla giderim düşünceleri milletin kahrı git başka iş yap
011 Yorumla- +1 yıl
Herkes zor diyor zaten ama denemeden insan bilemiyor. Okey ağzı laf yapan biri de pek değilim ama yapacsk bieşy yok. Herkese görevi verilirken inbound ve outbound diye dediler ama ben o zaman ne anlama geldiğini bilmediğim için birde sadece satış kısmında düz vardiya var onun dışındakiler vardiyalı olunca ses etmedim
- +1 yıl
Evet satış baskısı var ama napalm Allah utandırmasın belki ben de açılırım. Rabbiö hayırlısını versin
- +1 yıl
Başka eklemek istediğin var mı? Birde olaki zorlandım işten ne zaman çıkabilirim biliyor musun oraları tam anlamadım. Baya sözleşme imzaladık birde
- +1 yıl
Home ofic çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılSeni o cezbetti dimi 😂😂😂 0 bilgi ile evden çalışmak yinede yokum açık olsun ama psikolojin bozulacak
- +1 yıl
Ya Allah korusun ya diğerleri daha mı kolay sanki. Bu arada akbankta çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılE daha kolay tabi yanında yörende biri olur sorarsin evde onu nasıl yapacaksın özür dilerim amacım seni soğutmak değil gerçekleri söylemek
- +1 yıl
Firmanında işine geliyor böyle daha az masraf
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
- +1 yıl
Bugün her şey daha net. Tam satış değilmiş bizimkisi. Tahsilat ve fatura bilgilendirmesi yapacakmışız daha çok. Tabi satış da olacakmış ama kart değil. Mesela yeni bir tarife var dimi müşteri için en uygun onu satmaya zorluycam
- +1 yıl
Bence bu diğerinden daha kolay gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli moralliymiş gibi konuş.
00 Yorumla
+1 yılAra bekliyorum 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Sakın azarlama kimseyi
- +1 yıl
Aa yok ben hayatta öyle bir şey yapmam, her ne kadar nezaket gosterdikce uzatıyor olsalarda 😂
- +1 yıl
Ya evet uzatıyorlar bende kızardım taki işin içine girene kadar. Onlar para kazanmak için başlarının her türlü mobing vssine maruz kalıyor
- +1 yıl
Farkındayım o sebepten her ne kadar uzatsalar hatta ikna etmeye çalışmak için ellerinden geleni yapıyor olsalarda nezaketen saygisizlik yapmıyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, dilerim başarılı olursun yeni işinde 🌸
- +1 yıl
Amin inşallah beceririm Allahım utandırmasın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çağrı merkezinde kredi kartı satış bölümünde çalışmaya başlayacağım satış yaparken nelere dikkat etmem gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat