Kızlar Bir Adım Öne Yazılım öğrenince nerelerde çalışabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hep erkekli mi olacak oralar ya Yazılım öğrenince nerelerde çalışabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
A-R-SLİNE Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kendi geliştirdiğin yazılımları firmalara serbest olarak satabilir sabit bir firmada çalışmak zorunda değilsin. 0 0 Yorumla
Twining17 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl kızlar açısından çok ender okunan bölümlerdir. Çalışma alanı çok geniş makina sektöründen tut aklına gelen her yerde yazılım var 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evet hep erkekli olacak, kadinlara iş te yok, kariyerde. Dönün mutfaginiza evinizin kadını olun. 💃 0 0 Yorumla
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Yazılımcı kızları destekliyorum cidden kız sayısı çok çok az. Birçok yerde çalışabilirsin. 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Nasıl bi yazılım. Binlerce yazılım turu var? 0 0 Yorumla
lebowski148 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümün %45 i kız 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yanımda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun ciddi misin Yorumla
memoli0098 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl yoo kadınlarda calışıyor 0 1 Yorumla memoli0098 +1 yıl yazılımcıysan bana dönüş yapar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi geliştirdiğin yazılımları firmalara serbest olarak satabilir sabit bir firmada çalışmak zorunda değilsin.
kızlar açısından çok ender okunan bölümlerdir. Çalışma alanı çok geniş makina sektöründen tut aklına gelen her yerde yazılım var
Evet hep erkekli olacak, kadinlara iş te yok, kariyerde. Dönün mutfaginiza evinizin kadını olun. 💃
Yazılımcı kızları destekliyorum cidden kız sayısı çok çok az. Birçok yerde çalışabilirsin.
Hayır yazılımcı kadınlarda mevcut
Nasıl bi yazılım. Binlerce yazılım turu var?
Bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümün %45 i kız
Hqhha ne okuyorusn yazılım mi
yanımda
Ne iş yapıyorsun ciddi misin
yoo kadınlarda calışıyor
yazılımcıysan bana dönüş yapar mısın
ne alaka