+1 yılKendi tercihi evlendik diye hayatına hükmetme hakkım yok. Sonuç olarak çalışsa bana bir zararı yok kadın kendini bildikten sonra. Kadının elinin değdiği yer güzelleşir. Hem sonuç olarak onun da kariyer yapma hakkı var ben bu mutluluğu elinden alamam, haksızlık olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEş isterse çalışır veya eş istemezse evle ilgilenebilir , koca çalış veya koca evde otur dedi diye çalışan veya evinde oturan kadınların kendine öz saygısı yoktur , bu görüşümü asla fikri olmayan ve her dinele evet diyecek koyun gibi kadın isteyen beyler sevmeyecek , üz günüm beyler
00 Yorumla
+1 yılKıçını kırıp otursun evinde. Ne işi var öyle karı kızın arasında çalışmaya. Ben bakarım ona.
13 Yorumla- +1 yıl
Bdjdjdhk ya sadece erkeklere sorucaktım bunu unutmuşum onuuu 😁
- +1 yıl
Bize de sorduğun çok iyi oldu. Toplumsal olarak sıkıntılı bulduğum bir konu. İronimi yapabilmem iyi oldu. 😀
- +1 yıl
😻🌸🌸
+1 yılÇalışması ona kalmış kesinlikle extra bir iş yapmasını ve daha çok yorulmasını istemem neticede sabah iş akşam ise evdeki işi istemem sonuçta oda benim gibi tüm haklara sahip ne zaman benim maaşım yetmezse o zaman da isterse çalışır istemezse çalışmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Erkeklerin görüşlerine baktım da sanki anaları holding yönetiyor. 😄 Kadın erkeğe bakmak zorunda değil ama erkek karısına bakmak zorunda. Bakacak popiş yoksa evlenmeyecekler. Kadın çalışmak isterse çalışır, orası ayrı. Ama asla zorunda değil. İyi bir gelecek veremeyecekseniz evlenmeyin.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an calismiyorum ihtiyaç olmadığı için ama ilerde evlenirsem eşimin maddi durumu yoksa çalışmak isterim geleceğim için rahat edebilmek için. Sözlenmiştim karşı tarafın durumu da pek yoktu kiradaydılar bende çalışabilir miyim diye sordugumda bırak çalışmayı tek çıkamazsın demişti nemi yaptım nişanı attım. Pisman da degilim.
10 Yorumla
+1 yılKadın çalışmalı, hayatı öğrenmeli destek olmalı ev hanımlığı gibi basitliklere kacmamali.
114 Yorumla- +1 yıl
Ev hanımlığı basitlik değil..
bilmeni isterim 😃 - +1 yıl
Anne olsan anlardın ancak
Git bir sor bakalım annene ev hanımlığı ne kadar basitmiş - +1 yıl
Herşeyin zor yönü var ama hayat karşısında bu konular basit kalıyor bunu demek istedim.
- +1 yıl
Tamam sen eşini hem işte hem evde çalıştır 😃
Basit bir kadın olmasın 😌 - +1 yıl
Hıyar miyim elim ayağım tutmuyor mu yemeği de temizliğe de yardım ederim yeri gelir ben yaparım.
- +1 yıl
Ev hanımlığı basit bir süreç değildir. Kullandığınız kelimelerin anlamlarına dikkat edin. Sigortası olmadığı için sosyal statü olarak meslek değil belki ama emektarlığın simgesidir ve “basit” değildir. Birçok kadın bu toplumda gerek mecburiyetten gerekse isteyerek bu pozisyona dahil oluyor. Dilerim 2022’nin geri kalanı zihniyetinizin değiştiği bir yıl olur.
- +1 yıl
@senanlatdinliyorum sen nasıl bir kralsın 😃😻
- +1 yıl
Yav ev hanımlıgına basit demedim ki ne zıplıyorsun ki sen hayata atılan adım karşısında basit kalıyor dedim.
- +1 yıl
Hayata atılan adım ney dısarda çalışmak mı illa 😃
- +1 yıl
Süreci iyi takip edersen sadece çalışmak değil uğraşmak çaba göstermek kendini kanıtlamak kariyer yapabilmek ayaklarının üstünde durmak, ha sen bunları iki yemek yapayım bi ütü tutsun elimle karşılaştirirsan sıkıntı.
- +1 yıl
Kullandığınız kelimelere de dikkat edin lütfen. Bu ifade özgürlüğüdür, “zıplamak” değil. Hayat taşlı bir tarladır ve herkese aynı şansı sunmadığı için herkes kaliteli hasat veremez. Benim annem lise mezunu, ben doktora mezunuyum. Maddi sebeplerden dolayı okula devam edememiş ve evlenmiş. Babam çok iyi ve maddi olarak yeterlidir. O yüzden annem de bize karşı emektar olmuş. Benim ise kendi ekonomik özgürlüğüm var. Şimdi annem bana kıyasla basit mi? Kötü niyetle demediniz belki ama lütfen kendinizi ifade ederken kullandıklarınıza dikkat edin. Hoş olmuyor. Ben toplumsal sorunlar adına müdahale etme gereği duydum. Sevgiler. 🌸
- +1 yıl
Annenin mesleğini çok merak ettim
- +1 yıl
Herkesin kendi kararına saygı duyarım, buda benim ağzım bende ikinci üniversitemi okuyorum. Herkesin emektar olduğu konular var tabii ki lakin ben kadının topluma kazandırılmasıdan yanayım ev hanımlığı ile ortada kalıp sonra can çekişen çok kadın ver ülkede.
- +1 yıl
Aşçı
+1 yılOtursun poponun ustunde ben calisir bakarim benim kocise
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında bu sorumu sadece erkeklere açık yapıcaktım unutmuşum hshaha
+1 yılHayat Paylaşınca güzel.
Eşimin Çalışmasına gerek yok Maddi Açıdan güçlü bir Erkeğim.
İllaki Çalışmak istersen ozaman Sosyal İşlerde gönülü olarak çalışabilir10 Yorumla
+1 yılSorulmasına bile gerek yok artık. Yasal anlamda kimse kimseye çalışma diyemez evli olsa da olmasa da. Zorlarsa tazminat öder.
10 YorumlaYani çalışmak isterse mesleği varsa olabilir neden olmasın onunda hakkı sonuçta onca yıl emek vermiş istediği meslek için
10 YorumlaBaştan konuşmak gerek
Çocuklara kim bakacak
Çocuk yoksa zaten evde saksı mı ki dursun10 Yorumla
+1 yılben zaten iyi kazanıyorum onun çalışmasını istemem o yüzden
10 Yorumla
+1 yılİsterim tabi ki, dört duvara tıkılmayı kim ister ki.
10 Yorumla
+1 yılHerkes özgürdür eşin isterse çalışır isterse evde oturup çocuklarına bakar ev işlerini yapar
10 YorumlaÇalışmaması için gelirin iyi olması lazım bu piyasada da çalışmamak imkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiğimiz yılların başında çalışsın kalan kısımda ne isterse o fark etmez bakarım ben ona
10 Yorumlahayır dizimin dibinde otursun
20 YorumlaHayatta hersey müsterek
20 YorumlaÇalışsın tabi para lazım
20 Yorumla
+1 yılben evlilikte 2 çiftinde çalışmasından yanayım
10 Yorumla
+1 yılHa ha haay 😁
Boşunamı kariyer yaptık.10 Yorumla
+1 yılhayır erkek adamı çalıştırmam ben.
10 YorumlaÇalışmak istediği işe bağlı.
10 Yorumla
+1 yılCanı ne istiyorsa yapabilir
10 YorumlaÇalışması gerek kendisi için
10 Yorumla
+1 yılOtursun evinde internette takılmasın bebeğem 😏
10 YorumlaÇalışsın,çalışmalı, üretmeli
10 YorumlaNasıl isterse öyle olur
10 Yorumla
+1 yılKendi ayakları üstünde durmalı ekonomik özgürlük çok önemli
00 Yorumla
+1 yılpara için çalışmasını istemem..
10 Yorumla
+1 yılİstediği sürece calisabilir
10 YorumlaMesleģi varsa çalışsın.
10 YorumlaGüzel sevdiği bir olursa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılKendi kararı
10 Yorumlaçalışsın, ne işi var evde
10 YorumlaOtursun
10 Yorumla
+1 yılKendi bilir
10 Yorumla
+1 yılÇalışsın eve ekmek getirsin.
10 Yorumla
+1 yılCaissin
10 YorumlaÇalışmak istemiyir musun
10 YorumlaÇalışsın
10 YorumlaKendisine kalmış
10 Yorumla
+1 yılÇalışsın
10 Yorumla
+1 yılÇalışmasını isterim tabi niye istemeyelim :)
10 YorumlaKadinin yeri evi calismaz
10 Yorumla
+1 yılÇalışacak tabii..
10 Yorumlaİstemem ama calisirsa calisir kendi bilir
10 Yorumla
+1 yılYaptığı işe bağlı
10 Yorumla
+1 yılKendi tercihidir..
10 YorumlaÇalışsın bence
10 Yorumla
+1 yılAğza gel.
02 Yorumla