Bir kez tartıştık ama öyle bir kin tutmuş ki gördüğü yerde boğacak. Artık gerçekten psikolojik şiddete giriyor. İşten hayattan soğudum görmek istemiyorum onu. Bende kendisine bayılmıyorum ama hakikaten öfkeyi kini bu kadar diri tutabilmesi şaşırtıcı, ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum. Sinirlerimi çok bozmaya başlıyor yerimde olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZaman zaman benim de sorun yaşadığım kişiler oluyor. Bir müddet uzak duruyorum. Sonra konuşuyorum iki medeni insan gibi. Başka türlü çözemezsin. Karşına al güzel bir dille konuş. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
02 Yorumla
Soran+1 yılSence bu uzlaşmaya varacak kadar medeni bir insan olsa bu hal hareketleri gösterir mi. Aynı fikirde olmadık bitti, neyin kini hala
- +1 yıl
Gösterir. Her insan farklıdır. Tatlı dille konuşup çözümleyemeyeceğin insan yok. Emin olabilirsin. O da muhtemelen senin için aynısını düşünüyordur ve aranız konuşmadıkça gerilir bu yüzden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Böyle insanların olması normal
Yönlendir keselim onu daha..03 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ben de adam tutup dövdürmeyi ama bilemedim. Zaten bayağı sıska bir tip, hemcinsleri arasında ezik her halde kadınlara sardığına göre
Psikoloji olarak seninle oynuyorsa sende oyna ne yaptığını tam söylesen örnek le daha iyi olurdu
00 YorumlaYüz verme surat as yoksa gidip güzel bir dövelim
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmezden geliyorum. Böyle tipleri ciddiye alıp cevap yetiştirmek bile iyilik ona. Kini içinde büyütecek kadar aşağılık kompleksliye yapılacak en iyi şey yoksaymaktır. Ama huzurumu bozmuyor da değil çevremde nefret dolu birnin olması
+1 yılBıçaklarım 🔪
10 Yorumla
+1 yılİyi de sebep ne
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri