Ben mezun olduktan sonra iş bulmakta çok zorlanmıştım. O dönem tuttu Bekir Bey elimden. Beni hiç düşünmeden işe aldı bunca yıl yanında çok rahat bi şekilde çalıştım. Beni kendi kızından ayırt etmedi. Emekliye ayrıldı kısa süre önce ben de oğlu ile çalışmaya başladım. Oğlu da kendisi gibi çok iyi biridir. 30 yaşlarında. Ben işe başladığımda yeni evlenmişti. Karısı ile tanışmıştık ama hiç bir problemimiz olmamıştı ama kadın şu aralar beni bi kaşık suda boğmak istiyor. Sürekli ziyaret ediyor. Eskiden çocukları gelirdi onlarla vakit geçirirdim. Çocukları bile tembihlemiş bana kötü kötü bakıyorlar. Sanki ben kötü bir şey yapmışım gibi. Geçenlerde de açık açık işten çıkmamı istedi. Ne yapayım ben şimdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açık açık konuş o zeka özürlü ile
Ya sana şimdiki işinden daha rahat ve daha kazancı bol bir iş bulsun
Ya da bu yaptığı hareketleri eşine söyleyeceğini açık ve net bir şekilde ifade et yüzüne...
Durduk yere kendisine güveni bile olmayan bir apt*l yüzünden severek yaptığın işten olma gerekirse Bekir Bey ile konuş02 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar bir ailem var kulaklarına gider onlar da yanlış anlar diye ödüm kopuyor. Durduk yere yıllardır çalıştığım yerde adım çıkacak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kötü insanlar kendi sorunları yüzünden birini ekmeğinden edecek duruma kadar geliyorlar. Bunu bir kadın başka bir kadına yapıyor. Sırf kadın diye, genç diye belki de güzel diye bunu yapıyor. Üzüldüm duyduğuma... umarım patronun işten çıkarmaz ve aşk sorunlarını işine bulaştırmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy sen bekir amcamın yerinde mi çalışıyon.
o çok iyidir.
oğluda iyidir.
hatta rivayete göre şeyi 20 cm ve kalınmış...
bende duydum bunu sen adama asılıyormuşun be kanka.
hatta güya oral falan yapmışsın...
eee karısı da haksız değil yani.02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar maalca yorum daha önce görmemiştim... kız neyin derdinde sen neyin peşindesin.
+1 yılAsıl patronuna durumu izah etmelisin Bekir beye yani... ortada bir şey yokken böyle yapmaları saçmalık.. bildiğin tipik kıskançlık krizleri belliki kadının kendine bile güveni yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yapabilir miyim. Sonuçta o gelini ben de çalışanım. Böyle bi hakkım var mı ki?
- +1 yıl
Sen durumu düzgün bir şekilde açıklarsan seni anlayacaktır olmadı başak bir yerde iş bulur...
Soran+1 yılZaten son duruma gelip işten çıkmaya karar verirsem Bekir Bey sebebini kurcalar. O zaman uygun bir şekilde dile getirmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Emekli olduysa kurcalamayabilir senin söylemen lazım... hakkını yedirtme küçük bir kıskançlık yüzünden..
+1 yılDemekki işinin seninle onu aldatmandan korkuyor yani seni ondan kıskanıyor büyük ihtimalle eşinin seninle kendisini aldatacağımı zannediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de neden. Ben yıllardır çalışmışım hic bir edepsizlik yapmadım. Yine aynı benim durduk yere neden yani
+1 yılKendisiyle konuşmayı deneyebilirsin bence, umarım ekmeğinle oynamaz ama kötü bir şey yapmadığını dile getir.
00 YorumlaSevgilim var de is yerinden gelip alsin seni birileri :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOradan ayrıl huzurlu olamazsın. Başka iş bul.
00 YorumlaPatronunla bu konuyu konuşabilirsin eşini senden kıskanıyordur belkide eşinin kendisini seninle aldatabileceginden korkuyordur.
00 Yorumla
+1 yılKocasıyla konuş neden böyle yapıyor de ya da politik ol hiç bir şekilde ağzına laf verme. Olduğun gibi devam et çıkmayacağı ben gayet rahatım.
01 Yorumla- +1 yıl
Deee
+1 yılAteş olmayan yerden duman çıkmaz kaşarlık yapmışsın kesinnn
02 Yorumla
Soran+1 yılHem sorumda hem bu görüşte kadın kadının düşmanı lafı o kadar yerli ki
- +1 yıl
Evet canım kendini bilmen güzel şey sana tavsiyem hiçbir kadına düşmanlık etme edebinle işini yap yarın öbür gün yaşattığını yaşarsın ok.
Bence patronunu şikayet edebilir veya onunla konuşup onu ikna ettirmen gerekir
00 Yorumla
+1 yılEşinin aldatmasından korkuyor büyük ihtimalle
00 YorumlaMuhtemelen evde bazı şeyler iyi gitmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇık git sen de baska bul demek ki rahat durmuyosub
00 Yorumladavranışınmı
00 YorumlaÇıkma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Patronumun eşi sebepsiz yere beni kıskanıyor ve işten çıkmamı istiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat