Kızlar Bir Adım Öne Hayalleriniz için kalbinizden geçeni mi aklınızdan geçeni mi yapıyorsunuz? Kardelenchavosx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kalbimin sesini dinlediğimde üzülüyorum, aklımın sesini dinlediğimde hata yapıyorum🤣😅🤣 Hayalleriniz için kalbinizden geçeni mi aklınızdan geçeni mi yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aklımdan geçirdiğimi kalbime koyuyorum. Böylelikle bekle beni hayallerim diyorum. #BenVarım 1 1 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl #benvarım
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kalbimin sesini bir kere dinledim. Psikiyatrilik oldum. Bir daha tövbe. 1 1 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl Hahahaahahaa Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aklım ve kalbimin bir olmasını sağladığım şeyleri sağlıklı bulurum. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl kalbini dinleme boş ver aklından geceni yap 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl ortaya karışık çıkartmaya çalışıyorum 0 1 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl :) Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kalbimden geçeni de aklımdan geçenide yapıyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl ben ortaya karışık takılıyorum 0 1 Yorumla Kardelenchavosx +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aklımdan geçirdiğimi kalbime koyuyorum. Böylelikle bekle beni hayallerim diyorum. #BenVarım
#benvarım
Kalbimin sesini bir kere dinledim. Psikiyatrilik oldum. Bir daha tövbe.
Hahahaahahaa
Aklım ve kalbimin bir olmasını sağladığım şeyleri sağlıklı bulurum.
kalbini dinleme boş ver aklından geceni yap
ortaya karışık çıkartmaya çalışıyorum
:)
Kalbimden geçeni yaparım
Kalbimden geçen tabii ki
Ben her ikisini de dinlerim
Kalbimden geçeni de aklımdan geçenide yapıyorum.
her zaman aklımmdan gecen
ben ortaya karışık takılıyorum
:)
Kalbimden geçeni
Kalbimden geçeni…
Kızz beni tanıdın mı?
Aklımdan geçeni
Aklımdan geçeni
Aklimdan geceni
Kalbim
Aklimdan