Yazılım kursu sertifakalarıda veriliyor sizce bir işe yarar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
diploman mutlaka olsun üniversitede bölüm kazanmaya bak yoksa diploman olmadan kimse ciddiye almaz seni önce hangi alanda çalışmak istediğine karar ver yapay zeka oyun web tasarımı gibi ne yapmak istiyorsun sonra haftanın her gününe ayrı bir programlama dili çalış youtubedan çapraz okuma tekniğiyle aynı anda birden fazla dil öğrenmiş olursun phyton java c++ gibi ünlü yazılımcıların tecrübelerini dinle yabancı dilin aynı anda gelişecektir zaten network edinmeye bak soru sorabileceğin çevren olsun etrafında facebook gruplarını kullanabilirsin harward mit den ücretsiz dersler veriliyor onları takip edebilirsin eğer paran varsa udemy eğitimlerine katılabilirsin ama nolur sana yalvarıyorum diploma ve network edin doğru çevren olmadan ilerleyemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDiplomam yok açıkcası çokta önemli olduğunu düşünmüyorum bence isteyerekte çoğu şey yapılabilir benim fikirlerim var her bilgisayar mühendisinin veya yazılımcının fikirlerinin olduğunu sanmıyorum bunlar güzel fikirler önce teoriği anlamam ve sonra pratik yapmam lazım kolay olduğunu söylemiyorum zor biliyorum bende yapabilir miyim emin değilim ama fikirleri olan ya da bir şeyleri bulmuş geliştirmiş birini bence kimse kaçırmaz
Soran+1 yılVe deneyimde önemli tabii
Soran+1 yılUmarım teşekkürler 😊🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Telusko isimli youtube kanalına bakabilirsin, python için çok güzel bir kursu var ve baştan sona ücretsiz.
Tabii İngilizce bildiğini farz ediyorum. Zaten bilmiyorsan önce İngilizce öğren.04 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden yazsana
- +1 yıl
Tıp okuyorum ben de konuşurduk
Soran+1 yılTeşekkürler
Yarar, daha sonra bir kişinin yanında çalış sonra da projelere katıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak ne geliştirmek istiyorsun söyle yardımcı olayım
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında uygulama geliştirme olabilir tam karar vermedim aslına bakarsan güzel fikirlerim var ama nasıl yaparım daha da önemlisi yapabilir miyim bilmiyorum :S
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYazılım mühendisliği okuyabilirsin. En garanti yolu okulunu okumak.
00 Yorumla
+1 yılYazılım sektöründe çalışıyorum. İşe alırken sertifikaya değil, neyi ne kadar bildiğinize bakarız
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz nasıl buralara kadar geldiniz bana önerebileceğiniz şeyler nedir biraz bahsedebilir misiniz rica etsem?🙏
- +1 yıl
Üniversite okudum ve 30 yaşına kadar çalışmaktan başka bir şey bilmedim. Ondan sonra tecrübe kazanıyorsun ve zaten yönetici müdür falan oluyorsunuz
Soran+1 yılÜniversiteyi ilgili bölüm ile mi okudunuz?
- +1 yıl
evet. Ama üni okumanız illa şart değil. Dışarıdan kurslada kendini geliştirebilirisn. Udemy kursları çok uygun mesela. Zaten aradığın herşeyin cevabı internnete var. Yeterki gayretin olsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏🙏
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yazılım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım? Önerebileceğiniz yerler var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat