Girişimci olmak istiyorum ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ama konuşan insan değil üreten olmak istiyorum. Ne üretebilirim nasıl üretebilirim? Benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kadın olarak kadınların çalışma hayatında olması, üretimin her alanında yer alarak ekonomiye destek vermeleri benim için çok gurur verici. Elimden geldiğinde üreten girişimci olan kadınlara kendi çapımda destek olmaya çalışıyorum. Onların desteklenmeye ihtiyacı var çünkü. Hayallerinin peşinden gitmek isteyip cesaret edemeyen kadınlar olsa da üreten, kendi işini kuran ve çalışan kadınların sayısı da bir o kadar fazla. Kadınların cesaret edememe sebeplerin başında da ne yazık ki ekonomik sebepler var. Kadın girişimciler ilk başta ne yapacaklarını bilemiyorlar fakat onlara yol gösterecek bir şey biliyorum ve bunu söyleyebilirim ancak. Bu yolda kadınlara destek veren bir marka var; Halkbank. Halkbank’ın girişimcilere ve kadınlara verdiği destekleri görüyordum. Ama yayınladıkları teaser ile girişimci kadınlar serisini başlattıklarını paylaştılar. Bu video serisi sayesinde girişimci kadınlarımızın başarı hikayelerine tanık olacağız. Kimimiz gururlanırken kimimiz de cesaret alarak kendi hayallerimizin peşinden gideceğiz. Bu hikayelere ortak olmak için şimdiden heyecanlandım açıkçası. Umarım girişimci, üreten, çalışan kadınlarımızın sayısı çoğalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
bullbeez girişimciler ile yatırımları buluşturan ve girişimcilerin kendi arasında network kurabileceği bir sosyal medya platformu. üye profilnize kendi cv'nizi ekleyerek istediğiniz dalda çalışabilmenize yardımcı olan bir uygulama.
https://www.youtube.com/embed/w-tCv5RxP_E
00 YorumlaToplum sorunlarını gözlemleyebiliriz sonra ona yönelik çözüm geliştirin
09 Yorumla
Soran+1 yılToplumun şu an sorunu bence işsizlik
- +1 yıl
Evet kesinlikle bunun altındaki sorun iş yaratamamamız, iş yaratamama sebebimiz ise yaratıcı zihinlerimizin olmaması, bunun altında ise eğitim yetersizliği yatıyor. Burdan başlayıp yaratıcı beyinlerin merak ve araştırma yapan beyinlerin bu peroblemleri aşacağına inanıyorum, evreni atomu doğa olayları ve madde özelliklerini tanıyarak mühendislikle bilimle harmanlarsak inanın finansman sağlandığında çok güzel işler ortaya çıkacaktır
Soran+1 yılKeşke bunu yapacak insanlar olsa keşke bunu ben de yapabilsem. Hani düşünüyorum da nasıl olacak diye gelecek kaygısı, işsizlik her şey insanı etkiliyor. Bu sistem zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıyor başka bişi değil.
Soran+1 yılAslında %100 doğal ürünleri üretip yurt dışı dahil satış yapsam. Mesela pekmez, incir, doğal zeytin yağı vs vs..
Soran+1 yılEgeliyimm 😊 zeytin işini çok iyi bilirim kendi yağımızı kendimiz üretiyoruz fakat satıcı değiliz. Eğer yanımızda çalışan olmazsa ve satış olursa belli miktar kazancımız olur bunu düşünmedim değil açıkcası
+1 yılSosyal medyayla aran iyiyse eğer network önerebilirim sana. Benim bulunduğum networkde sermayesiz üyelik ücretsiz ve %100karla calisma imkanin var. Özellikle genç girisimciler, ev hanımları ve öğrenciler olarak bayi alımlarım var.
00 Yorumla
+1 yılkosgeb in kadın girişimcilere desteği var araştır
00 YorumlaParan var mı
08 Yorumla
Soran+1 yılSermaye olarak mı soruyorsun
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılŞu zamanlarda kozmetik sektörü durmuyor yani insanlar boğazından kısıyor kozmetiğe yatırıyor yani kozmetik ürünleri düşünüyorum ama sermayem yok nasıl birikecek bu zamanda onu da bilmiyorum
Soran+1 yılPeki biriktirdim ne yapacağım
Kosgeb desteğini araştırdınmı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o nasıl oluyor
+1 yılEl işi işleri
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadın girişimci olmak istiyorum fakat ne yapabilirim bilmiyorum, önerileriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat