Yerimde olsanız naparsınız?
Eşim çalışmana gerek yok diyor yerimde olsanız ne yaparsınız?

Bu erkekler cidden akılsız çalışmayan kadın sürekli senin kazandığını yer nasıl böyle bir şeye razı oluyorlar anlamıyorum. Senin çalışmana gerek yok diyen bir tane kadına rastlamadım hiçbir kadın ben çalışır sana bakarım demiyo dese bile %1 falandır bu erkekler nasıl bu kadar akılsız oluyor sen çalışma ben iki kişilik çalışırım diyo
Bence sadece koca eline bakma yarın öbür gün seni bırakmayacağı ya da ayrılmayacağınız kesin değil. Kendi ekonomik özgürlüğünü eline almalısın. Bu şekilde istemediğin bir duruma razı olmak zorunda kalmazsın. Ayrıca sadece olumsuz olarak demiyorum. Çok güzel bir şekilde ilişkiniz devam etse bile kadının kendi parasını kendi kazanması çok güzel bir şey. Hiçbir şeye eyvallahın olmaz.
Cevap
14Cevap
bacım ,
evde yan gel yat camış gibi şanslısın daha ne diyelim.
genç kızlarımızda zengin koca bulması için yol yordam öğretirsen makbule geçer.
Şanslı mıyım evde otur otur nereye kadar boyle hayat olmaz ki sürekli kocaya bağlı çalışmak istiyorum
mantıklı , işi çözmüşsün .
eğitim var kariyerin var ise calıs kaderını aılene bır erkege bırakma .
Calısmana izin vermemesi baska bir şey gerek yok demesi baska istiyorsan çalışabilirsin ama bir şey diyemez
çalışıırım... hayattaki en güzel şey birşeyi zorunlu olmadan yapabilme özgürlüğü... bişey üretmek insanın kendine olan güvenini artırır..
Dünyanın bin türlü hali var, çalış maddi özgürlüğün olsun
Çalışmana gewrek yok diyorsa istediklerini alıyorsa sorun yok
İmkanım varsa çalışırdım çünkü kendini geliştirşrsin çalıştığın sürece.
Calisirim. Erkegin vicdanina birakmam
Emredersiniz komutanım
Eger ihtiyaclarını alıyorsa yetiyorsa calısma yani diger yandan kariyerin icin calısman iyi olur
Gerçekten yoksa çalışmam tabiki de 😅
Cslısmaa esını mutlu et
Çalışmak istiyorsan çalışın
Esin icin mi calisiyordunki amanakim
Çalışmam
Bosanirim.
Çalışmam 😂
Çalışırım, hayatını kimsenin eline vermemelisin.
Oh kebap yatar popo büyütürüm
Eşimi dinlemem
Çalışmam
En İyi Cevap